Vind behangers in Herkenbosch

Op zoek naar behangers in Herkenbosch? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele behangers zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde behangers in Herkenbosch

 • Pantalla Behangservice
  Pantalla Behangservice
  Beoordeling: 5 van 555157 reviews
  Behanger in Herkenbosch

  Beste Opdrachtgever, Mijn naam is Heinz en ik woon in Deurne waar ook mijn bedrijf gevestigd is. Ik ben al 25+ jaar werkzaam in de behang industrie. Mijn bedrijf staat voor eerlijkheid, betrouwbaarheid en kwaliteit. Ik ben gespecialiseerd in alle soorten behang werk en bij mij heb je altijd de beste prijs en kwaliteit garantie! Ik geef ook kleur advies . Kortom voor de juiste prijs kwaliteitsverhouding bent u bij mij op het juiste adres! Bij interesse kunt u direct contact met mij opnemen.

  Laatste review:
  Behangen kamer-
  Goede communicatie en super vakwerk geleverd! Echt heel blij mee!
 • Schildersbedrijf Schaefer Vastgoed Service
  Schildersbedrijf Schaefer Vastgoed Service
  Beoordeling: 4.8 van 54.859 reviews
  Behanger in Herkenbosch

  Ik ben 19 jaar geleden gestart met mijn Schilderbedrijf, en in middels is mijn zoon ook al 8 jaar in de zaak,beide gediplomeerde schilders. Wij zorgen ervoor dat qua schilderwerk/behangwerk van A tot Z door ons alles word geregeld en een mooi stukje vakwerk kunnen maken. Als we klaar zijn bij de klant, laten we ook weer alles netjes achter. Wij werken uitsluitend alleen met Top materialen .Sigma/Classidur/Jotun heeft onze voorkeur. Door drukte kunnen we in 2022 geen buitenwerk meer aannemen. Binnen schilderwerk word vanaf oktober 2022 weer ingepland tot maart 2023. Wees snel want vol is vol. Met vriendelijke groeten, Schildersbedrijf Schaefer Vastgoed Service.

  Laatste review:
  Binnenschilderwerk-
  Wat zijn wij blij met het schilderwerk van Ron Schaefer en zoon! Ze hebben alles super goed geschilderd, contact is goed en hebben alles netjes afgeplakt en achter gelaten. Zal ze zeker weer voor de volgende schilderklus vragen.
 • Klusbedrijf van de Beek
  Klusbedrijf van de Beek
  Beoordeling: 3.7 van 53.753 reviews
  Behanger in Herkenbosch

  Wie zijn wij? We zijn een dynamisch bedrijf waar klantvriendelijkheid een pre is het omgaan met de klanten en samen zoeken na de juiste weg in het gebied van zaken doen dat is onze manier van werken. We hebben ervaring in werkzaamheden van a tot z. Wij werken in de regio Limburg en omstreken afstand is ook bij ons het probleem niet om u te helpen met een klus! Eventueel is ook garantie mogelijk op de klussen die wij uitvoeren. Er wordt uiteraard met professioneel gereedschap gewerkt en wij beschikken uiteraard ook over VCA. Kortom... als u voor ons kiest zult u er later nooit spijt van hebben en met een gerust gevoel adem halen.

  Laatste review:
  Kraan plaatsen, vervangen of repareren-
  Goede en snelle service, we hadden een spoedklus ivm buitenkraan aanleggen. Denkt met je mee en kijkt en zegt wat mogelijk is.
 • J.K schilderwerken

  Nog geen reviews

  Behanger in Herkenbosch

  Als je op zoek bent naar een Schilder, Stukadoor, Klusbedrijf, Behanger in Roermond, dan kan J.K schilderwerken je verder helpen. Wij leveren bij elke klus een uitstekende service en hoogwaardig vakmanschap aan onze klanten. Heb je hulp nodig bij Binnenschilderwerk, Buitenschilderwerk, Behangen kamer, Behang verwijderen, Renovlies- of glasvezelbehang aanbrengen... of een andere klus? Stuur ons dan een bericht, zodat we je kunnen helpen en je van een offerte kunnen voorzien.

 • van Neer V.O.F.

  Nog geen reviews

  Behanger in Herkenbosch

  Elk huishouden heeft er eens in de zoveel tijd mee te maken; schilder- of renovatiewerkzaamheden. Dit kan zowel om deuren, kozijnen, muren als gevels gaan. Een tijdrovende klus, welke vaak ervaring en expertise vereist. Wij, van Van Neer Schilderwerken nemen deze klus graag voor u uit handen. Met ruim 25 jaar ervaring kunnen wij u garanderen dat uw werkzaamheden goed en vakkundig worden uitgevoerd!

 • Demi Besseling schilderwerken
  Demi Besseling schilderwerken

  Nog geen reviews

  Behanger in Herkenbosch

  Voor allround schilderwerk zowel binnen als buitenshuis. Gediplomeerd schilder. U kunt mijn werk vinden vinden via bijvoorbeeld facebook: Demi Besseling schilderwerken

 • Rvg klus bedrijf

  Nog geen reviews

  Behanger in Herkenbosch

  Ik ben een startende ondernemer jong, leergierig en gedreven! Weet van aanpakken

 • G.V Montageservice/Schilderwerken
  G.V Montageservice/Schilderwerken
  Beoordeling: 5 van 5553 reviews
  Behanger in Herkenbosch

  Vakspecialist schilderren/behangen. Ruim 8jaar ervaring en gediplomeerd. Wij verrichten alle werkzaamheden in de schilder/behang sector. met garantie! Wij werken uitsluiten met hoogwaardige producten, van bekende merken zoals Sikkens, Capparoll, Sigma, trimmetal, progold en geven daarom ook altijd garantie op het door ons geleverde schilder/behangwerk!

  Laatste review:
  Behangen kamer-
  Wij zijn zeer tevreden over de manier hoe alles is verlopen,vanaf het kontakt leggen via werkspot,de afspraken daarna,en het afgeleverde werk van het behangen en schilderen van de woonkamer, de hal boven en beneden,en het schilderen van deuren,zijn we zeer tevreden! Het was een prettige samenwerking!!!
 • NWR klusbedrijf

  Nog geen reviews

  Behanger in Herkenbosch

  Beste klant, Wij zijn een dynamisch bedrijf dat probeert de klant een lach op hun gezicht te brengen we zijn een nieuw fris klusbedrijf die vrijwel alles aan kan er is geen klus te groot. Door meer als 10 jaar voor een werkgever gewerkt te hebben hebben wij besloten om nu voor ons zelf wat te starten we zijn al een aantal maanden actief bezig met mooie klussen door heel het land en als wij bij u langskomen zal u ook niet teleurgesteld worden

 • Renni Allround Klusbedrijf
  Renni Allround Klusbedrijf
  Beoordeling: 4.5 van 54.558 reviews
  Behanger in Herkenbosch

  Renni Allround klusbedrijf. Voor elke klus groot of klein moet u bij Renni zijn. Compleet in bouw&afbouw Wij zijn gespecialiseerd in onder andere: - Stucen - Metselwerk - Voegwerk - Restauratie - Renovatie - Bestraten - Sloopwerkzaamheden - Schilderen - Vloer egalisatie - Beton werkzaamheden - Nieuwbouw - Afbouw - Tegel zetten - Laminaat leggen - Plafond werkzaamheden

  Laatste review:
  Diverse kleine klussen-
  De opdracht is 5 weken geleden toegezegd en we hadden een datum afgesproken voor deze klus en nog een andere klus. Hij zou over 6 dagen starten maar toen ik hem gisteren vroeg hoe laat hij zou komen gaf hij aan een andere klus te hebben en niet komt. Daarna heb ik hem nog verschillende berichten gestuurd per whatsapp om een andere datum af te spreken maar hij reageert helemaal niet meer. Onbetrouwbaar helaas.....

4.7

Top beoordelingen behangers

Onze behangers in Herkenbosch, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.7 op 5 op basis van 46 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale behangers in Herkenbosch

Andere vakmensen in Herkenbosch

Vind vakmensen bij jou in de buurt