Vind behangers in Maria Hoop

Op zoek naar behangers in Maria Hoop? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele behangers zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde behangers in Maria Hoop

 • Pantalla Behangservice
  Pantalla Behangservice
  Beoordeling: 5 van 555150 reviews
  Behanger in Maria Hoop

  Beste Opdrachtgever, Mijn naam is Heinz en ik woon in Deurne waar ook mijn bedrijf gevestigd is. Ik ben al 25+ jaar werkzaam in de behang industrie. Mijn bedrijf staat voor eerlijkheid, betrouwbaarheid en kwaliteit. Ik ben gespecialiseerd in alle soorten behang werk en bij mij heb je altijd de beste prijs en kwaliteit garantie! Ik geef ook kleur advies . Kortom voor de juiste prijs kwaliteitsverhouding bent u bij mij op het juiste adres! Bij interesse kunt u direct contact met mij opnemen.

  Laatste review:
  Behangen kamer-
  Een prettige, vlotte en duidelijke communicatie vooraf en tijdens de klus. Stevig doorgewerkt, en het behang er strak op gezet. We twijfelden over het zelf doen, maar zijn blij dat we er voor gekozen hebben te laten behangen! Een absolute aanrader voor alle behangklussen.
 • Jamal Klusbedrijf
  Jamal Klusbedrijf
  Beoordeling: 5 van 55559 reviews
  Behanger in Maria Hoop

  Ik, Jamal, ben 31 jaar oud en ik werk inmiddels al 15 jaar in het vak stuckadoor en ik doe het vak met alle pleizier en ik krijg geen rust gevoel voordat het werk prima en goed uitgevoerd is. Ik heb veel ervaringen in het vak en ik heb alle materialeln die nodig zijn voor het uitoefenen van de werkzaamheden. ik doe er alles aan om de klant tevreden te stellen en ik vind zeer belangrijk dat de werkzaamheden op een professienele manier uitgevoerd worden. ik ben gewend om met het beste materiaal en gereedschap te werken, maar stemmen dit graag af op de behoefte van de klant.

  Laatste review:
  Stucwerk binnen-
  Fantastisch werk gedaan, ook goede muziek🙂 25m^2 babybilletjes
 • van Neer V.O.F.

  Nog geen reviews

  Behanger in Maria Hoop

  Elk huishouden heeft er eens in de zoveel tijd mee te maken; schilder- of renovatiewerkzaamheden. Dit kan zowel om deuren, kozijnen, muren als gevels gaan. Een tijdrovende klus, welke vaak ervaring en expertise vereist. Wij, van Van Neer Schilderwerken nemen deze klus graag voor u uit handen. Met ruim 25 jaar ervaring kunnen wij u garanderen dat uw werkzaamheden goed en vakkundig worden uitgevoerd!

 • Tco- Renovatie
  Tco- Renovatie
  Beoordeling: 4.8 van 54.8551 reviews
  Behanger in Maria Hoop

  Welkom bij Tco-renovatie. (Topcareonderhoudsdienst) Renovatie-bouw-schilder/spuitwerken Website: Tco-renovatie Facebook : Tco-renovatie

  Laatste review:
  Behangen kamer-
  Hoi ik ben Sophia en Jeffrey heeft mijn nieuwe woning kom pleet behangen ik ben zeer tevreden met zijn werk van mij krijgt hij dan ook alle 5 sterretjes en nog 10 erbij ik zal Jeffrey ook zeer aanbevelen als iemand een top vakman nodig heeft ook als ik een vraag had het was hem nooit teveel om me uit te leggen waarom hij dat zo deed ook is hij een zeer vriendelijke man die wel voor een grapje in is bij de volgende klus (en die komt zeker) zal ik Jeffrey weer bellen
 • Silva Onderhoudsbedrijf
  Silva Onderhoudsbedrijf
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Behanger in Maria Hoop

  Mijn naam is Jair Alcantara da Silva. Ik ben geboren in Brazilië en woon nu geruime tijd in Nederland. Ik heb mijn opleiding in 2007 gevolgd bij Sintra opleidingen in België. Aansluitend ben ik vele jaren werkzaam geweest bij verschillende professionele schildersbedrijven en heb zo de nodige ervaring en praktijkkennis opgedaan van het schildersvak. Sinds 2018 ben ik met veel plezier en enthousiasme mijn eigen schildersbedrijf Silva Schilderwerken gestart. Mijn specialisme is binnen- en buitenschilderwerk in de particuliere sector. Hierin ga ik secuur te werk, met name de voorbereiding van het schilderwerk is essentieel om kwaliteit af te kunnen leveren. En natuurlijk de kwaliteit van de verf, daarom werk ik uitsluitend met producten van hoogwaardige kwaliteit zodat ik ook garantie op het geleverde werk kan geven. Graag kom ik voor advies vrijblijvend bij u langs. Kortom, ik ga graag bij u aan slag.

  Laatste review:
  Ik ben heel erg tevreden met het resultaat. Jair werkt heel netjes, plakt alles netjes af, ruimt alles ook weer netjes op. Houdt zich aan zijn afspraken. Is niet te duur. Dit zijn dingen die je niet gauw meer tegenkomt bij andere bouwvakers. Hij is heel netjes en beleefd. Ik zou hem aan iedereen aanbevelen.
 • Demi Besseling schilderwerken
  Demi Besseling schilderwerken

  Nog geen reviews

  Behanger in Maria Hoop

  Voor allround schilderwerk zowel binnen als buitenshuis. Gediplomeerd schilder. U kunt mijn werk vinden vinden via bijvoorbeeld facebook: Demi Besseling schilderwerken

 • BVH Schilderwerken
  Beoordeling: 4 van 5455 reviews
  Behanger in Maria Hoop

  Schilderwerken limburg

  Laatste review:
  Binnenschilderwerk-
  Handelt snel, werkt snel. Komt afspraken na
 • Mk-schilderwerken
  Mk-schilderwerken

  Nog geen reviews

  Behanger in Maria Hoop

  Mk-schilderwerken is een nieuw recent bedrijf wat gespecialiseerd in nieuwbouw/behangen/decoratie/onderhoud/ houtrotherstel en renovatie. Voor kwaliteit/garantie en resultaat word er ook met de nodige A producten gewerkt. Alle nodige certificeringen/ervaring. Nauwkeurigheid en kwaliteit staan voorop.

 • Rose Bouwservice
  Rose Bouwservice
  Beoordeling: 4.7 van 54.7569 reviews
  Behanger in Maria Hoop

  Welkom bij Rose Bouwservice, Hier bent u op het juiste adres in Zuid-Limburg voor al u klussen uit de bouw sector. Zowel nieuwbouw als bestaande bouw. Schilderen is onze kwaliteit en werken wij daarom ook met hoge kwaliteit verf en kwaliteit herstel materiaal. Het is bij ons ook mogelijk een verf technisch advies te laten maken door een verf specialist van het merk verf waar wij mee schilderen. Ook is het mogelijk om door ons uw woning te laten latex spuiten of zelfs houten delen binnenhuis te laten spuiten in kleur. Wij houden ons ook bezig met binnen en buiten huis renovatie. Ons bedrijf heeft kennis in wat wij doen en willen onze kennis dan ook graag met de klant delen. Verder voorzien wij u ook graag van een mooie set zonnepanelen voor een betere toekomst.

  Laatste review:
  Behangen kamer-
  Na het behangen nog tal van andere klussen laten uitvoeren door Rose Bouwservice. Er wordt iedere keer vak- en maatwerk geleverd terwijl er meegedacht wordt over de klus, kortom een aanrader!
 • Kezo Klusbedrijf

  Nog geen reviews

  Behanger in Maria Hoop

  Beste Klant, Bij Kezo Klusbedrijf hebben wij al meer dan 20 jaar schilder ervaring! Graag komen wij in contact om de klus te bespreken en een afspraak te maken. Met vriendelijke groet, Kezo Klusbedrijf

4.6

Top beoordelingen behangers

Onze behangers in Maria Hoop, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.6 op 5 op basis van 39 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale behangers in Maria Hoop

Andere vakmensen in Maria Hoop

Vind vakmensen bij jou in de buurt