Vind Slotenmakers in Vinkel

Op zoek naar Slotenmakers in Vinkel? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele Slotenmakers zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde slotenmakers in Vinkel

 • J.W Ganput Dienstverlening
  J.W Ganput Dienstverlening
  Beoordeling: 5 van 55588 reviews
  Slotenmaker in Vinkel

  Als je op zoek bent naar een Slotenmaker in Utrecht omgeving De Meern, Vleuten, Maarssen, Nieuwegein enz. dan kan Debesteslotenmaker je verder helpen. Wij leveren bij elke klus een uitstekende service en hoogwaardig vakmanschap aan onze klanten. Heb je hulp nodig bij Sloten plaatsen of repareren? Stuur ons dan een bericht, zodat we je snel kunnen helpen met de montage!

  Laatste review:
  Sloten plaatsen of repareren-
  Jermaine is een top gast. Denkt mee en geeft advies. Ik had de app nog niet geïnstalleerd en ik kreeg al een telefoontje. Binnen een klein uurtje was hij bij het adres. Snel en vakkundig. Jammer dat hij alleen maar sloten doet. Want ik had hem graag willen vragen voor wat andere werkzaamheden. Jermaine thnx man. Voor je snelle service. Ik raad je aan iedereen aan. Je telefoonnummer heb ik opgeslagen.
 • Klussenbedrijf Hanenberg

  Nog geen reviews

  Slotenmaker in Vinkel
 • M.W. Timmerman
  M.W. Timmerman

  Nieuw op Werkspot

  Slotenmaker in Vinkel

  Hallo, mijn naam is Marek Wybraniec. Ik ben Pools. Ik ben een timmerman en een klusjesman. Ik ben nauwkeurig en consciëntieus. Ik wil dat het werk goed en zorgvuldig wordt gedaan. Ik spreek heel goed Engels en versta een beetje Nederlands.

 • Giels Montage

  Nog geen reviews

  Slotenmaker in Vinkel

  Wij zijn gespecialiseerd in vrijwel alle klussen. Wij bestaan al 10 jaar. Wij zijn bereid om 80 km rondom Vinkel te klussen. Wij komen altijd met gespecialiseerde vakmensen. Wij werken met onze eigen materialen maar ook met de materialen die u wenst.

 • Nu-Fix Bouwdiensten
  Nu-Fix Bouwdiensten

  Nog geen reviews

  Slotenmaker in Vinkel

  Beste toekomstige klanten, Wij zijn Thomas, Jan en Jelle, drie vrienden met meer dan 15 jaar gecombineerde ervaring in de bouwsector. Met een passie voor vakmanschap en kwaliteit, bieden wij graag onze diensten aan. Of het nu gaat om renovaties, nieuwbouwprojecten of onderhoudswerkzaamheden, wij staan klaar om uw wensen te realiseren. Ook kunt u ons inhuren voor hoveniers diensten en eigenlijk alles wat met bouw en onderhoud te maken heeft. Met ons team van harde werkers streven we naar uitmuntendheid in elk project dat we aanpakken. Vertrouw op onze expertise en toewijding voor een resultaat waar u trots op zult zijn. Met vriendelijke groeten, Thomas, Jan en Jelle

 • Klusservice vinkel
  Beoordeling: 4.5 van 54.5510 reviews
  Slotenmaker in Vinkel

  Hallo mijn naam is Frans eigenaar van klusservice Vinkel. Mijn specialisme is voornamelijk timmerwerkzaamheden zoals het vervaardigen van meubels ,tuinhuisjes schuttingen alsmede het installeren van keukens en het monteren van meubels. Ik werk samen met diverse andere zzp er's die gespecialiseerd zijn in dakwerken en installatie en electra alsmede stucwerk. Ik kijk samen met u naar de mogelijkheden voor u klus.

  Laatste review:
  Diverse kleine klussen-
  Snelle service, realistische prijs, mooi resultaat
 • Rick van Santvoort

  Nog geen reviews

  Slotenmaker in Vinkel

  16 jaar zelfstandig in de afbouwsector

 • W v Deursen

  Nog geen reviews

  Slotenmaker in Vinkel

  ik ben sinds 2004 zelfstandig, ik heb tot 4 jaar geleden een bedrijf gehad in stacaravans, nu verhuur ik me aan verschillende bedrijven voor ook verschillende functies. ik doe schilderwerkzaamheden, timmerwerkzaamheden, diverse klussen, tuinonderhoud, kortom heel verschillend. ik ben verzekerd mocht er onverwachts iets gebeuren. ik ben in het bezit voor heel veel soorten gereedschappen ed.

 • van Beek Klus en Afbouw
  van Beek Klus en Afbouw
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Slotenmaker in Vinkel

  Mijn naam is Marcel van Beek en ik ben al meer dan 24 jaar actief als timmerman in de bouw. Sinds 2010 ben ik trotse eigenaar van van Beek Klus en Afbouw. Mijn werk gebied is midden Brabant. Opleidingen: mbo, ROC Tilburg machinaal timmerman, primaire timmerman en gezel timmerman. Garanties in overleg met de klant.

  Laatste review:
  Veranda aanleggen of vervangen-
  Deze vakman (Marcel) reageerde snel, is vriendelijk, is vakkundig, heeft alle benodigde gereedschappen en werkt zeer netjes. Onze houten terrassen liggen er weer fantastisch bij. Kortom, een absolute aanrader!
 • Bouwbedrijf van Hinthum

  Nog geen reviews

  Slotenmaker in Vinkel

4.9

Top beoordelingen Slotenmakers

Onze Slotenmakers in Vinkel, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.9 op 5 op basis van 84 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale Slotenmakers in Vinkel

Andere vakmensen in Vinkel

Vind vakmensen bij jou in de buurt