Vind Zonnepanelen installateur in Vinkel

Op zoek naar Zonnepanelen installateur in Vinkel? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele Zonnepanelen installateur zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde zonnepanelen installateur in Vinkel

 • E-Motion Solar
  E-Motion Solar
  Beoordeling: 3.7 van 53.753 reviews
  Zonnepanelen installateur in Vinkel

  Heb je een Installatiebedrijf nodig in Oss of omgeving? E-Motion Solar kan je helpen met alle klussen die een Installatiebedrijf voor je kan uitvoeren, zoals Zonnepanelen installeren of vervangen en nog veel meer diensten. We zijn trots op het vakwerk dat we aan elke klant leveren. Neem contact met ons op om je opdracht te bespreken en een offerte te ontvangen.

  Laatste review:
  Zonnepanelen installeren of vervangen-
  Selim van E-motion Solar heeft mijn zonnepanelen tijdelijk afgekoppeld en teruggeplaatst i.v.m. vervanging van mijn dak. Dit is allemaal prima en volgens afspraak verlopen tegen een eerlijke prijs. Hij is zelfs pro-actief eerder teruggekomen om de zonnepanelen i.v.m. harde wind te controleren/ extra vast te leggen. Daarnaast heeft hij me gewezen op een kritische aansluitingsfout in mijn meterkast. Kortom zeer tevreden over zijn verleende service. Ik raad E-motion Solar dus van harte aan!
 • Blij Duurzame Installatietechnieken
  Blij Duurzame Installatietechnieken
  Beoordeling: 4.8 van 54.855 reviews
  Zonnepanelen installateur in Vinkel

  Blij Duurzame Installatietechnieken is een vrij nieuw bedrijf maar wel met heel wat ervaring. Wij zijn gebrand op top kwaliteit te leveren en onze klanten tevreden achter te laten. Het bedrijf is gespecialiseerd in zonnepanelen plaatsen of vervangen verder zijn wij in staat om andere werkzaamheden te verrichten indien nodig.

  Laatste review:
  Zonnepanelen installeren of vervangen-
  Zeer kundige installateurs die precies weten hoe de zonnepanelen volgens de huidige norm aangesloten moeten worden.
 • Wheel Energy Services
  Wheel Energy Services
  Beoordeling: 5 van 5553 reviews
  Zonnepanelen installateur in Vinkel

  Wheel Energy Services heeft zich gespecialiseerd in het adviseren, leveren en plaatsen van zonnepanelen bij particulieren. Vanuit Rosmalen en Eindhoven bedienen wij midden en zuid Nederland. Wij komen de situatie persoonlijk bekijken en bespreken dan uw wensen. Vervolgens brengen we geheel vrijblijvend schriftelijk offerte uit met een compleet advies en legplan. Prijsvoorbeeld dec 2023: complete set van 6 panelen (430wp) plaatsen op plat garagedak compleet met electrische installatie en omvormer vanaf eur 2600. Extra panelen vanaf eur 250. Neem vooral contact op om een intakegesprek te plannen. Leveringen op korte termijn zijn mogelijk. Over ons: Wheel Energy is een familiebedrijf (vader en zoon) dat staat voor kwaliteit, betrouwbaarheid, scherpe prijzen en uitstekende communicatie

  Laatste review:
  Zonnepanelen installeren of vervangen-
  Kundig advies, goede prijs, keurig afspraken nakomen, mooi optijd en erg vriendelijk. Een aanrader
 • AFA-Solar
  AFA-Solar
  Beoordeling: 4.9 van 54.9513 reviews
  Zonnepanelen installateur in Vinkel

  Als je op zoek bent naar een Installatiebedrijf in Arnhem, dan kan AFA-Solar je verder helpen. Wij leveren bij elke klus een uitstekende service en hoogwaardig vakmanschap aan onze klanten. Heb je hulp nodig bij Zonnepanelen installeren of vervangen, Lekkage verhelpen of een andere klus? Stuur ons dan een bericht, zodat we je kunnen helpen en je van een offerte kunnen voorzien.

  Laatste review:
  Zonnepanelen installeren of vervangen-
  36 zonnepanelen met 18 micro-omvormers in goed overleg geïnstalleerd op een schuin pannendak inclusief bijslijpen pannen en aansluiting elektra. Heel tevreden met resultaat. Dakpannen en panelen liggen netjes, omvomers en bekabeling keurig gemonteerd. Ook nog als extra service een gebroken dakpan vervangen en opnieuw aangepast en aangesmeerd. En voor een nette prijs. Zeker aanbevolen.
 • Nu-Fix Bouwdiensten
  Nu-Fix Bouwdiensten

  Nog geen reviews

  Zonnepanelen installateur in Vinkel

  Beste toekomstige klanten, Wij zijn Thomas, Jan en Jelle, drie vrienden met meer dan 15 jaar gecombineerde ervaring in de bouwsector. Met een passie voor vakmanschap en kwaliteit, bieden wij graag onze diensten aan. Of het nu gaat om renovaties, nieuwbouwprojecten of onderhoudswerkzaamheden, wij staan klaar om uw wensen te realiseren. Ook kunt u ons inhuren voor hoveniers diensten en eigenlijk alles wat met bouw en onderhoud te maken heeft. Met ons team van harde werkers streven we naar uitmuntendheid in elk project dat we aanpakken. Vertrouw op onze expertise en toewijding voor een resultaat waar u trots op zult zijn. Met vriendelijke groeten, Thomas, Jan en Jelle

 • MI Elektro en Advies
  MI Elektro en Advies

  Nog geen reviews

  Zonnepanelen installateur in Vinkel

  Ben je op zoek naar een Elektricien? Dan kun je in Nuland bij MI Elektro en Advies terecht voor echt vakwerk. We bieden een uitstekende service aan al onze klanten die hulp nodig hebben met Zonnepanelen installeren of vervangen, Alarmsysteem installeren of vervangen, Tuin- of buitenverlichting installeren, Deurbel of intercom installeren of repareren, Elektrisch hek of poort installeren of vervangen... en nog veel meer klussen. Laat ons weten welke klus je voor ogen hebt en wij zoeken de beste oplossing voor je.

 • Rick van Santvoort

  Nog geen reviews

  Zonnepanelen installateur in Vinkel

  16 jaar zelfstandig in de afbouwsector

 • UPGR8
  UPGR8
  Beoordeling: 5 van 5552 reviews
  Zonnepanelen installateur in Vinkel

  Elektricien: - Monteren van omvormers en zonnepanelen, aanpassingen in de meterkast. Afleveren van complete installaties bij zowel particuliere woningen als bedrijfsvestigingen - Meterkasten vervangen of uitbreiden volgens veiligheidsvoorschriften - Bedenken, uittekenen, overleggen en uitvoeren van een lichtnet - Netwerk, elektra en kabel problemen in kaart brengen en oplossen - Tuinverlichting aanleggen, armaturen aansluiten en storingen opsporen ICT: - Webdeveloper - Beheren van websites en content - Onderhouden kantoorplekken - Kabels wegwerken

  Laatste review:
  Tom heeft destijds de meterkast en elektra aansluitingen vernieuwd bij de renovatie van de woning. Professioneel en vakkundig gedaan. Helemaal blij met het eindresultaat!
 • Tadas Techniek
  Tadas Techniek
  Beoordeling: 5 van 5554 reviews
  Zonnepanelen installateur in Vinkel

  -Montage van zonnepanelen -Onderhoud van zonnepanelen -elektrotechnische installaties Tadas-techniek nl

  Laatste review:
  Zonnepanelen installeren of vervangen-
  Erg vriendelijk personeel, die ons vakkundig en snel hebben geholpen met het plaatsen van zonnepanelen, een laadpaal en een nieuwe meterkast. Voorafgaand is er goed met ons meegedacht en hebben we goed advies gekregen op onze woonsituatie. Alles is volgens offerte aangelegd/geleverd en na montage netjes opgeruimd achtergelaten. Super tevreden met het resultaat!
 • Vos Bouwadvies
  Vos Bouwadvies
  Beoordeling: 5 van 5552 reviews
  Zonnepanelen installateur in Vinkel

  Beste klant/lezer, ik ben gespecialiseerd in het realiseren van PV installatie van A tot Z. Dit houdt in dat ik vooraf kan komen schouwen, vanuit daar een offerte op maat maak en bij wederzijds akkoord het geheel kom monteren. Het streven is om binnen 1 werkdag (of zaterdag) de installatie te laten produceren. Naast PV installaties realiseer ik ook laadpalen van het merk Zappi.

  Laatste review:
  Vak mensen snel en vakkudig onze zonnepanelen geleverd en gemonteerd bedankt jongens!

4.8

Top beoordelingen Zonnepanelen installateur

Onze Zonnepanelen installateur in Vinkel, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.8 op 5 op basis van 38 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale Zonnepanelen installateur in Vinkel

Andere vakmensen in Vinkel

Vind vakmensen bij jou in de buurt