Vind Slotenmakers in Kolham

Op zoek naar Slotenmakers in Kolham? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele Slotenmakers zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde slotenmakers in Kolham

 • MJ Dreamz events / By Schaafie
  MJ Dreamz events / By Schaafie
  Beoordeling: 4.7 van 54.7510 reviews
  Slotenmaker in Kolham

  By schaafie , allround klussenbedrijf oa. timmerwerkzaamheden, hang en sluitwerk, deuren afhangen sloten. Badkamers renovatie , installatie werkzaamheden en andere klussen in overleg.

  Laatste review:
  Sloten plaatsen of repareren-
  afspraak via whatsapp. klus binnen uur volbracht. keurig werk. nota via email.
  Kom in contact
 • Hospitality tigers
  Hospitality tigers
  Beoordeling: 4.8 van 54.859 reviews
  Slotenmaker in Kolham

  Ik heb jarenlange ervaring met allerlei klussen. Veel ervaring opgedaan met het bouwen en onderhoud van, eigen, horeca bedrijven. Neem contact op en ik help graag waar nodig!

  Laatste review:
  Sloten plaatsen of repareren-
  Prima gedaan, netjes geplaatst en volgens afspraken gewerkt.
  Kom in contact
 • Bouwkracht Timmerwerk
  Bouwkracht Timmerwerk
  Beoordeling: 5 van 5555 reviews
  Slotenmaker in Kolham

  Zelfstandig timmerman, werkzaam in Groningen en de kop van Drenthe. Ervaring vooral in renovatie, onderhoud, afbouw en houtskeletbouw. Bij directe aanvragen graag foto's bijvoegen! Site beschikbaar op Bouwkracht punt info

  Laatste review:
  Sloten plaatsen of repareren-
  Patrick van Bouwkracht Timmerwerk is een zeer betrouwbare, bekwame vakman die ons meer dan eens heeft geholpen, eerst met het vervangen van de sloten op ons hele huis na een verhuizing en later met diverse andere timmer- en huisklussen.We bevelen hem zeker van harte aan bij andere klanten. Opmerking voor internationale klanten die ook op zoek zijn naar een werkman die Engels spreekt: Patrick's Engels is fantastisch!
  Kom in contact
 • van der Meubelen
  van der Meubelen
  Beoordeling: 4.9 van 54.9530 reviews
  Slotenmaker in Kolham

  Van der Meubelen: een bedrijf dat massief, houten meubels op maat maakt voor u! Mijn naam is Gerrit van der Meulen, eigenaar van het bedrijf ‘Van der Meubelen’. Ik ben gevestigd in Ureterp, Friesland. Meubels maken is mijn hobby, waar na verloop van tijd een bedrijf uit is ontstaan. In 2005 ben ik begonnen met het maken van meubelstukken. In die periode heb ik vele mooie stukken mogen ontwerpen en maken. In januari 2018 ben ik gestart met het bedrijf ´Van der Meubelen´. Ik hoop nog veel stukken te maken! Mijn specialisme is het verwerken van gebruikte vloerdelen. Deze kunnen uit diverse houtsoorten bestaan, bijvoorbeeld: grenen, eiken, vuren en diverse hardhoutsoorten. Op deze manier ben ik duurzaam, recycle ik en draag ik zorg voor de natuur en het milieu. Het meeste werk maak ik in opdracht. Ik vertaal uw ideeën in een product van massief hout. Ook maak ik regelmatig halffabricaten, bijvoorbeeld: meubelpanelen, lijstwerk of iets dergelijks. Ook voer ik verschillende frees-, schaaf- en zaagwerkzaamheden uit voor collega meubelmakers, hobbyisten en particulieren. Om u een idee te geven van enkele mogelijkheden staan op de website verschillende foto’s van eerder gemaakte producten. Echter ieder meubelstuk is maatwerk en wordt gemaakt naar uw wensen. Ik ga samen met u van schetsplan tot het daadwerkelijk eindproduct.

  Laatste review:
  Sloten plaatsen of repareren-
  De jongens hebben bij mij de openslaande deuren die niet meer goed open/dicht gingen opnieuw afgehangen met nieuwe scharnieren en beveiligd, de voordeur beveiligd en nieuwe scharnieren geplaatst, en een nieuwe deur op maat inclusief beveiliging en scharnieren in de berging geplaatst. Later heb ik ze nog een keer ingehuurd voor het plaatsen van een nieuwe drempel onder de openslaande deuren, en ze hebben nadat ik het vroeg ook nog een weldorpel op de voordeur gezet. Alleen maar top service, ik kan er niets anders over zeggen. Ze werken professioneel en netjes, en lieten alles keurig achter. Indien gewenst werd er nog een stapje extra gezet, echt ontzettend blij met alle service. Ik heb diverse offertes gekregen en dit was niet de goedkoopste, maar ze hebben er duidelijk verstand van en hebben het juiste gereedschap. De communicatie was duidelijk en de offerte werd keurig opgevolgd, geen nare verrassingen achteraf. Een dikke 10, bedankt mannen!
  Kom in contact
 • Alicante Originals
  Alicante Originals
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Slotenmaker in Kolham

  Hallo mijn naam is Ivan. Ik heb ervaring als machinebouw monteur, loodgieter, automonteur, installatietechniek en in klussen voor dingen die rond het huis gebeuren. Ik spreek nederlands, engels en spaans

  Laatste review:
  Sloten plaatsen of repareren-
  Prima. Goed.en snel contact. Gewoon perfect werk afgeleverd.
  Kom in contact
 • Koenes Beheer

  Nog geen reviews

  Slotenmaker in Kolham

  Algemeen klusbedrijf in de regie Drenthe,Groningen en Friesland.

  Kom in contact
 • De Boer Montage & Onderhoud
  Beoordeling: 5 van 5552 reviews
  Slotenmaker in Kolham

  Een kwart eeuw werkervaring in de metaalindustrie en onderhoud gebouwen , laswerk , zinkwerk , tuinonderhoud en allerlei klussen in en om het huis. Ook voor alle diverse kleine en grote reparaties aan huishoudelijk apparatuur. Ons werkgebied is afgebakend met een straal van 30 km rond Winschoten.

  Laatste review:
  Sloten plaatsen of repareren-
  Super vriendelijk, heeft de deurklink gemaakt voor een nette prijs. Een echte vakman
  Kom in contact
 • Praktisch Alles / Op Je Eigen Houtje
  Praktisch Alles / Op Je Eigen Houtje

  Nog geen reviews

  Slotenmaker in Kolham

  Praktisch Alles is een klein bedrijfje die kleine klussen aanneemt. Het plaatsen van een schutting of heg, het afvoeren van afval of verhuizen van spullen. Niet alles is mogelijk, maar veel wel.

  Kom in contact
 • Star Cleaning

  Nog geen reviews

  Slotenmaker in Kolham

  Bij Star Cleaning service streven we ernaar om niet alleen een bedrijf te zijn, maar een belofte aan onze klanten. Wij zijn trots om ons te profileren als een topbedrijf dat compromisloze kwaliteit levert tegen een zeer betaalbare prijs. Onze toewijding aan excellentie en klanttevredenheid onderscheidt ons als de ideale keuze voor al uw behoeften. Neem Contact Met Ons Op:

  Kom in contact
 • Klussenbedrijf D.M.

  Nog geen reviews

  Slotenmaker in Kolham

  Heb je een Schilder, Installatiebedrijf, Kozijnspecialist, Vloerspecialist, Klusbedrijf, Timmerman, Tegelzetter, Badkamer specialist, Sloopbedrijf nodig in Hoogezand of omgeving? Klussenbedrijf D.M. kan je helpen met alle klussen die een Schilder, Installatiebedrijf, Kozijnspecialist, Vloerspecialist, Klusbedrijf, Timmerman, Tegelzetter, Badkamer specialist, Sloopbedrijf voor je kan uitvoeren, zoals Binnenschilderwerk, Buitenschilderwerk, Binnendeur plaatsen of vervangen, Laminaat leggen, Wand- of vloertegels zetten... en nog veel meer diensten. We zijn trots op het vakwerk dat we aan elke klant leveren. Neem contact met ons op om je opdracht te bespreken en een offerte te ontvangen.

  Kom in contact

4.9

Top beoordelingen Slotenmakers

Onze Slotenmakers in Kolham, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.9 op 5 op basis van 15 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale Slotenmakers in Kolham

Andere vakmensen in Kolham

Vind vakmensen bij jou in de buurt