Vind Alarmsysteem installateurs in Kolham

Op zoek naar Alarmsysteem installateurs in Kolham? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele Alarmsysteem installateurs zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde alarmsysteem installateurs in Kolham

 • Koetje Company
  Beoordeling: 5 van 5555 reviews
  Alarmsysteem installateur in Kolham

  Elektra, Brand-, Inbraak-, Camerabeveiliging & Toegangscontrole

  Laatste review:
  Alarmsysteem installeren of vervangen-
  Prima contact, snel gepland en verwerkt.
 • Dudlik
  Dudlik
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Alarmsysteem installateur in Kolham

  Dûdlik staat voor persoonlijk contact, gebruiksvriendelijke ICT-systemen en een betrouwbare service. Om onze aanpak af te stemmen op uw wensen komen wij altijd eerst bij u langs. Dûdlik is gericht op oplossingen en levert kwalitatieve producten voor elke unieke situatie. Veiligheid en transparantie staan bij ons hoog in het vaandel. Wij zijn sterk in: - Camerabewaking - Alarmsytemen - WiFi - ICT Vraagstukken Bent u benieuwd waarmee wij u van dienst kunnen zijn? Neem contact op!

  Laatste review:
  Alarmsysteem installeren of vervangen-
  Goed geholpen bij het installeren van een camera systeem!
 • VanNisa

  Nieuw op Werkspot

  Alarmsysteem installateur in Kolham

  De monteur in de buurt voor allerlei elektra-, koel-, warmte werkzaamheden. Ruim 8 jaar in het vak met vakkundig personeel in dienst.

 • MHB Techniek B.V.
  MHB Techniek B.V.
  Beoordeling: 4.2 van 54.2515 reviews
  Alarmsysteem installateur in Kolham

  M.H.B. Techniek heeft al veel particulieren/bedrijven geholpen met het behalen van bedrijfsdoelen. Denk hierbij aan slim, innovatief en mileubewust ondernemen. Hiervoor bieden wij een breed scala aan producten en diensten aan op de markt. in onderstaand overzicht ziet u een aantal aspecten van ons portfolio. MoCa - Televisie - ICT - Netwerken -Campings - Hotels - Home Automation - Elektra - Zonnepanelen Internet/WiFi/VOIP & MOCA Internet, WiFi, IPTV, Voip & MOCA (Multimedia over Coax) zijn een aantal specialismen van ons. Wij hebben diverse hotels en campings voorzien van stabiele systemen voor betrouwbare en veilige communicatie diensten. Wilt u ook maximale betrouwbaarheid voor een scherpe prijs ? Vraag naar de mogelijkheden. Door korte lijnen met onze leveranciers zijn de mogelijkheden grenzeloos Digitale Headends DVB-T/C IPTV Met uw eigen infokanaal meer omzet genereren op uw camping en of hotel ? Dankzij een kleine investering helpt M.H.B. Techniek diverse klanten hogere omzet cijfers te behalen. Door de verschillende technieken kunnen wij ons voorstellen dat u als bedrijf de bomen door het bos niet ziet. Wij hebben ervaring met alle technieken die dit mogelijk maken. Eventuele klant reviews kunnen wij met u delen zodat u weet dat wij dankzij onze no-nonsense houding alles implementeren binnen de gestelde tijd en uw bedrijfsbudget ICT Op ICT gebied kunnen wij veel voor u betekenen , o.a. het bouwen van computersystemen, programmeren en het oplossen van problemen. M.H.B Techniek levert laptops, tablets, printers, servers en een breed scala aan randapparatuur. Inclusief professionele service. Managed Services en Remote support M.H.B Techniek helpt u met het realiseren van hoge beschikbaarheid voor bedrijfskritische applicaties. Daarnaast bieden wij op basis van een contract remote support aan verschillende klanten en leverancier. Nieuwsgierig ? informeer naar de mogelijkheden Electra en zonnepanelen Voor diverse klanten in heel nederland hebben wij zonnepanelen geplaatst. Dankzij onze zonnepanelen haalt u een maximaal rendement en voldoet u aan de klimaateisen die gesteld worden aan het ondernemerschap anno 2018 Slagbomen en innovatieve volg en alarmsystemen Voor diverse bedrijven hebben wij slagbomen en klanten registratie systemen geplaatst. Daarnaast helpen wij u wagenpark met slimme auto volgsystemen zodat u op elk moment kunt zien nwaar u werknemers zich bevinden

  Laatste review:
  Warmtepomp installeren of vervangen-
  Zelfs 1 ster nog teveel, bijna 4 weken geleden begonnen, hangt nog op half 7 aan de muur en staat vast op een huishoudtrapje om het beetje op z'n plaats te houden. Bellen heeft geen zin, overleg ook niet, mailen ook niet, gewoon 1 drama. Juridisch contact opgenomen en hoen dat we volgende week de ander het werk af kan laten maken. Ik vind het heel jammer want Michel had ik het echt gegund, maar wie zo een bedrijf gaat voeren vraagt om zulke reacties. Inmiddels eind gesprek gehad en uit een zeer onverwachtse hoek een hele mooie oplossing gevonden. Dat maakt het weer een stuk beter, hij durft ook fouten toe te geven, dan vind ik dat weer een dubbel pluspunt. Fouten zijn gemaakt, maar ook hun leren van de fouten en ze lossen het op . TOP !!!
 • Lavida solar

  Nog geen reviews

  Alarmsysteem installateur in Kolham

  Lavida solar kan je helpen met je Schilder, Dakdekker klus in Hoogezand en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Binnenschilderwerk, Schoonmaak daken of dakgoten te beantwoorden. Neem direct contact op met Lavida solar om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

 • e-watt

  Nog geen reviews

  Alarmsysteem installateur in Kolham

  Ben je op zoek naar een Elektricien, Loodgieter, Badkamer specialist? Dan kun je in Hoogezand bij e-watt terecht voor echt vakwerk. We bieden een uitstekende service aan al onze klanten die hulp nodig hebben met Waterleiding en riolering (ver)plaatsen of vervangen, Zonnepanelen installeren of vervangen, Alarmsysteem installeren of vervangen, Tuin- of buitenverlichting installeren, Deurbel of intercom installeren of repareren... en nog veel meer klussen. Laat ons weten welke klus je voor ogen hebt en wij zoeken de beste oplossing voor je.

 • zzp installatie bedrijf smeins

  Nog geen reviews

  Alarmsysteem installateur in Kolham

  gert-jan smeins zzper in installatie techniek 5 jaar ervaring werkgebied groningen

 • JobSpor-Noord ZZP Bouw en installatietechniek
  JobSpor-Noord ZZP Bouw en installatietechniek
  Beoordeling: 4.1 van 54.1527 reviews
  Alarmsysteem installateur in Kolham

  Werkgebied 0-100 km. Garantie en service. Relevante ervering in aanleg en onderhoud. Lts elektra ,Mts installatie, VCA vol.cv certificaten. Bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering. Vloeren, wanden ,tegelen ,loodgieter ,elektra ,lekkage ,ruwbouw ,afbouw

  Laatste review:
  Groepenkast installeren of uitbreiden-
  Allereerst erg tevreden over de communicatie, leek heel kundig. Zoon (installateur) zou de klus doen en was binnen een paar dagen mogelijk. Installateur kwam eerst de meterkast bekijken en nog diezelfde week kon de meterkast worden uitgebreid en de inductiekookplaat worden geïnstalleerd. Tijdens de klus bleek er toch geen 3 fase in huis te zijn. Geen probleem zeiden wij, sluit alles eerst maar aan op 1 fase en zodra Enexis is geweest nemen we contact op. De installateur zou vervolgens alles in orde maken zodat de kookplaat op 3 fase kon worden aangesloten. Nota geheel betaald. In januari was Enexis geweest en hebben we contact opnemen. Hij gaf aan dat het lang zou duren omdat ze het druk hadden. Nog een keer geappt, nog weer 2 maanden gewacht, div. keren gebeld maar neemt telefoon niet op. Andere installateur laten komen: installatie klopte niets van, heeft alles keurig in orde gemaakt. Uiteindelijk maar goed dat eerste installateur niet kwam. Ga niet met dit bedrijf in zee!!!
 • Mautec
  Mautec
  Beoordeling: 5 van 5554 reviews
  Alarmsysteem installateur in Kolham

  Mautec is een allround bedrijf in technische dienstverlening. Professioneel en eerlijk advies, kwalitatieve producten en afspraak = afspraak. Mautec heeft jarenlange ervaring in elektrotechnische installaties, beveiligingstechniek en overige technische installaties en helpt u graag bij een passende oplossing.

  Laatste review:
  Tuin- of buitenverlichting installeren-
  Wij zijn super blij en dik tevreden met het werk van Mautec. Snelle reactie, houdt zich aan de afspraken, vriendelijk, en gewoon heel erg netjes werk. Daarnaast niet duur. Zouden hem zo weer vragen (wie weet doen we dat voor een volgende klus.
 • Klussenbedrijf R. Brink
  Klussenbedrijf R. Brink

  Nog geen reviews

  Alarmsysteem installateur in Kolham

  Mijn naam is Roland Brink van klussenbedrijf R. Brink in Sappemeer. Ik heb een elektrotechnische opleiding gevolgd. Verder heb ik certificaten voor hout en metaal bewerking, en behoren dak reparatie klussen ook tot mijn werkzaamheden. Afgelopen jaar heb ik mijn f- gassen certificaat behaald dus ook voor het plaatsen van airco's (koelen en verwarmen) kunt u bij mij terecht. Klussenbedrijf R. Brink voor Onderhoud, verbouw en renovatie klussen en het plaatsen van airco's.

5

Top beoordelingen Alarmsysteem installateurs

Onze Alarmsysteem installateurs in Kolham, hebben een gemiddelde reviewscore van 5 op 5 op basis van 2 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale Alarmsysteem installateurs in Kolham

Andere vakmensen in Kolham

Vind vakmensen bij jou in de buurt