XXXL Dienstverlening

XXXL Dienstverlening beoordelingen (118)

• Review door Cecile, Haarlem
    Beoordeeld op 26 jan 2015
    Spuiten 60 m2 plafond
    Marcel heeft bij ons de plafonds en uiteindelijk de muren netjes en straks gespoten. Hij plakt alles netjes af. Goede prijs kwaliteit verhouding en hij denkt met je mee. We zijn zo tevreden dat we bij hem al een offerte hebben opgevraagd voor de volgende opdracht.
  • Review door Joep, Amsterdam
    Beoordeeld op 20 jan 2015
    Volledig (wit) latex spuiten van een nieuwbouw woning (inclusief vo...
    Ik ben zeer te spreken over mijn ervaring met Marcel. Het is een echte vakman die weet waar hij mee bezig is. Hij was zeer flexibel inzetbaar en kon starten met de opdracht op mijn datum van voorkeur. Ik ben erg blij met het resultaat en aanvullend advies om mijn verbouwing af te ronden. PS: vlekken op de foto zitten op de lens, niet op de muur
  • Review door N., Capelle aan den IJssel
    Beoordeeld op 8 dec 2014
    Verven van bestaand stucwerk circa 100 m2
    prettige man om mee te werken. Kom afspraken goed na en geeft nuttige tips. betrouwbaar en levert goed werk af. Zou zo weer met hem in zee gaan.
  • Review door Suzanne, Amsterdam
    Appartement latexspuiten binnenkant
    Marcel heeft super goed werk geleverd. Hij was op tijd en heeft keihard gewerkt. Ook is het resultaat erg mooi geworden. Ik beveel deze vakman van harte aan en zou hem zo weer vragen voor schilderwerk.
    Schilderen binnenmuren en plafonds
    Onze muren zijn prachtig geverfd. Bij oplevering bleek de door ons gekozen kleur echter tegen te vallen . Toen we marcel vroegen om de muren opnieuw in een andere kleur te spuiten gooide hij zonder problemen zijn agenda om . Daardoor liep onze verbouwing geen vertraging op en daar zijn we zeer content mee! Nogmaals de geleverde kwaliteit is echt fantastisch en dat tegen een zeer scherpe prijs. Buiten de goede prijs-kwaliteit verhouding is Marcel ook een prettig persoon die je goed in huis kan hebben. Wij zouden xxxl dienstverlening zeker aanraden en zelf bij een volgende klus opnieuw inhuren.
  • Review door Els, Nijkerk
    Latex spuitwerk
    We hebben een prima ervaring met de dienstverlening van Marcel. De afspraken zijn keurig nagekomen . De werkzaamheden zijn netjes gedaan. We kunnen Marcel absoluut aanraden bij een spuitklus.
  • Review door Jesper, Rijswijk
    Beoordeeld op 1 dec 2014
    woonkamer spuiten
    Ik had voor Marcel gekozen vanwege ze flexibiliteit. Hij is duidelijk en het is een prima vakman! Werkt netjes en ruimt na de klus ook alles weer netjes op. Bij de eerst volgende klus bel ik hem zeker weer.
  • Review door sabrina, Amersfoort
    Beoordeeld op 28 nov 2014
    plafond en de wanden woonkamer+keuken spuiten/rollen.
    Marcel was flexibel in zijn planning, toen bleek dat ons stucwerk nog niet droog genoeg was om te spuiten. De communicatie is soepel verlopen, Marcel is eerlijk en betrouwbaar. Wij hebben de woonkamer laten spuiten; de plafonds en een aantal muren in strak wit, twee muren in een zandkleur en de keuken in lichtgrijs. Marcel heeft de kleuren geregeld en deze waren prima in orde! Het spuitwerk zit er strak op, geen vlekken of gemiste plekken. Ook is de lijn tussen de ene en de andere kleur superstrak, alsook de plafondlijnen. Wij kunnen hem zeker aanbevelen en zullen hem voor een volgende klus opnieuw inschakelen!
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Loosdrecht
    Beoordeeld op 11 nov 2014
    Plafond + muren schilderen
    Inmiddels twee keer gebruik gemaakt van XXXL dienstverlening en beiden keren zeer goed bevallen. Marcel was al op voorhand tijden ons eerste telefonisch contact zeer meedenkend en volgend dag keuring op tijd. Hij heeft zeer netjes gewerkt en alles keurig afgeplakt en was zeer flexibel. Eindresultaat is echt schitterend, hier kan kan roller tegenop. Heb al diverse complimenten gehad over de strakke muren. Ik ben vrij precies en ik het moet in vakwerk moet bij mij altijd prefect worden afgeleverd. XXXL voldeed hierbij bij mijn verwachtingen ik kan deze dan bij iedereen zeer aanraden.
  • Review door Ruud v E, Amsterdam
    Beoordeeld op 6 nov 2014
    Muren witten
    Netjes werk. Goed bereikbaar per mail/tel. Positieve ervaring met goed eindresultaat.