W. Bos Timmer- en Onderhoudsbedrijf

W. Bos Timmer- en Onderhoudsbedrijf beoordelingen (76)

• Review door Werkspot-gebruiker uit Maarssen
    Beoordeeld op 27 apr 2010
    Repareren/vervangen Velux dakraam
    Wouter Bos is een zeer prettige vakman om zaken mee te doen. Hij heeft de klus in korte tijd zeer netjes geklaard. Absoluut een aanrader!

Ik dank u voor deze mooie referentie

Reactie geplaatst 27 apr 2010
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Bodegraven
    Beoordeeld op 10 apr 2010
    Plaatsen (en afwerken) lichtkoepel
    Na een orienterend gesprek thuis hebben we de opdracht geplaatst. Montage van de lichtkoepel vond snel en netjes plaats. Wij zijn een tevreden klant! Klus was levering incl. montage en afwerking!
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Zuid-Beijerland
    Beoordeeld op 24 mrt 2010
    leveren en plaatsen combi U34 dakraam
    Bespreekt wat hij gaat doen, denkt mee als je vragen stelt. Heeft tevens een binnendeur in nieuw kozijn geplaatst. Zoals ik het bedacht had is het ook geworden. Prima.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Zeist
    Beoordeeld op 31 jan 2010
    Beoordeeld op 27 jan 2010
    Toilet pot en reservoir plaatsen
    Mijn nieuwe toiletpot makkelijk en fijn geplaatst, de reservoir van het 2e toilet goed afgesteld. Hij is goed aan te aanraden. 9
    Beoordeeld op 27 jan 2010
    Vervanging dakraam
    Wouter heeft bij ons een dakraam vervangen door een nieuw Velux raam. Hij was in staat op zeer korte termijn langs te komen en ook de communicatie (weersomstandigheden, precieze plaats van het raam) verliep prettig. Wij zijn zeer tevreden, zeker ook gezien de goede prijs.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Schiedam
    Beoordeeld op 25 jan 2010
    kranen repareren of vervangen
    Meneer Bos heeft ons probleem prima opgelost. Hij kon snel komen, heeft de kranen gerepareerd, en toen er één (de oudste) nog steeds bleek te lekken is hij meteen in het weekeinde teruggekomen om deze alsnog te vervangen door een nieuwe. Terwijl hij er was heeft hij ook het geurprobleem in één van onze wc's aangepakt. Hij was kortom flexibel, meedenkend en snel en heeft ons prima geholpen.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Papendrecht
    Beoordeeld op 20 jan 2010
    vervangen 2 bestaande Velux dakramen door 2 nieuwe Velux dakramen
    Wout is een echte vakman, werkt punctueel, denkt mee tijdens de klus, denkt in oplossingen en niet in problemen en laat na de klus alles weer schoon en opgeruimd achter. Hij heeft ook nog insectenhorren gemonteerd en de oude zonwering overgezet naar de nieuwe dakramen. Zeer servicegerichte vakman, die zijn afspraken meer dan na komt. Wout is een echte aanrader. Voor andere klussen in en rond het huis zullen we zeker rechtstreeks contact met hem opnemen. TOP!

Bedankt voor u waardering! Ik vondt het prettig om bij u te werken en nogmaals Bedankt voor alle goede zorgen!

Reactie geplaatst 20 jan 2010
    Beoordeeld op 19 jan 2010
    Maken Toog in woonkamer
    Wouter is punctueel, op tijd aanwezig en begint gelijk aan de klus en niet onbelangrijk werkt door en is ruim voor de afgesproken tijd gereed met het maken van de opening in de wand. Stelt ook voor om het zelf in elkaar te timmeren i.p.v. de toog te halen bij de Bouwmarkt want zijn constructie is beter en vooral steviger ! Verder ruimt hij ook nog eens alles netjes op. Een aanrader dus voor het betere timmerwerk. Kortom een vakman die meedenkt en plezier in zijn werk heeft !

Bedankt voor u Waardering! Daar wordt ik Vrolijk van!

Reactie geplaatst 19 jan 2010
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Boskoop