W. Bos Timmer- en Onderhoudsbedrijf

W. Bos Timmer- en Onderhoudsbedrijf beoordelingen (76)

• Review door GC, Rotterdam
    Beoordeeld op 30 aug 2010
    3 dakramen plaatsen in schuin dak
    Wouter heeft binnen mum van tijd 4 grote Velux dakramen geplaatst en heeft onze donkere zolder veranderd in een tweede volwaardige verdieping. De samenwerking was zeer plezierig en we zijn zeer content met het prachtige uitzicht op het centrum van Rotterdam!

Bedankt voor je mooie referentie!

Reactie geplaatst 30 aug 2010
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Hazerswoude-Rijndijk
    Beoordeeld op 1 aug 2010
    Traphek
    Wij zijn erg tevreden met traphek op 1 verdieping en de hek om de trapgat op zolder. Hij denkt mee voor een mooie resultaat Een vakman die aan zijn afspraken houdt.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Voorburg
    Beoordeeld op 29 jul 2010
    Plaatsen twee dakramen
    Heel erg tevreden met de twee geplaatste dakramen. Installatie verliep snel en kundig, en duurde een stuk korter als dat we verwacht hadden. Ramen zijn ook mooi afgewerkt. Kortom heel erg tevreden. Bedankt!
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Boskoop
    Beoordeeld op 29 jul 2010
    Deurkozijn plaatsen
    Meedenker en komt afspraken nauwkeurig na. Prima !
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Bleiswijk
    Beoordeeld op 28 jul 2010
    Badkamervloer storten
    de vloer is heel netjes gestort. er is goed overleg geweest met onze planning en ze waren erg flexibel. de vloer is netjes afgestort en de drain zit er goed in. Ze zijn prettig in de omgang en je kunt al je vragen stellen. mochten we nog een klus hebben zullen we zeker bellen. Claudia en Tim
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Leiderdorp
    Beoordeeld op 23 jul 2010
    Plaatsen dakraam op zolder eengezinswoning Leiderdorp
    Ons Velux dakraam werd bijzonder snel geleverd en geplaatst. Donderdag besteld en vrijdag geplaatst. Super! De samenwerking met Wout was plezierig. Hij is snel en adequaat. We zijn erg blij met ons dakraam.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Mijnsheerenland
    Beoordeeld op 15 jul 2010
    Vloerstorten
    Het was een genoegen om met de heer Bos te werken, Ongevraagd kwam hij met een betere oplossing om de vloer met cement/zand te leggen wat ongeveer 400,00 scheelde. De vloer is netjes gelegd en zonder problemen opgedroogd, Hij werkt snel en netjes en is daarnaast een aardige vent. Een serieuze vakman die zijn afsparken nakomt!

Bedankt voor u referentie!

Reactie geplaatst 15 jul 2010
    Beoordeeld op 24 jun 2010
    2x GGU M08 1x GGU M04
    Meneer bos heeft super werk afgeleverd gaan we zeker meer vragen voor meer werkzaamheden in huis
    Beoordeeld op 8 jun 2010
    levering en plaatsing 2 x velux ggl m04
    het leveren en plaatsen en afwerken van 2 x velux ggl m04 dakramen wout was precies op tijd op de afspraak en heeft supermooi werk afgeleverd Prijs en kwaliteit een dikke plus en een fijne samenwerking echt een AANRADER !!!!
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Zoetermeer
    Beoordeeld op 27 mei 2010
    Ikea pax kast monteren
    Mijn ervaring: - Netjes op tijd - Harde werker - Goede sfeer - Goede prijs - Vriendelijk - Geduldig - Netjes en zorgvuldig de werkzaamheden uitgevoerd - Helemaal tevreden vandaar een goede referentie

Bedankt voor deze referentie!

Reactie geplaatst 27 mei 2010