Tegelzetbedrijf J. Huiskes

Tegelzetbedrijf J. Huiskes beoordelingen (102)

• Review door Werkspot-gebruiker uit Zwolle
    Beoordeeld op 5 aug 2020
    Tegels zetten: 8 m2; Muur, Vloer; Badkamer
    de badkamer ziet er weer prachtig uit! Jos en zijn collega zijn heel aardig en willen er echt voor zorgen dat het resultaat uitstekend is. Harde werkers maar ook in voor een gezellig praatje. Absoluut een aanrader !
    (Bewerkt op 19 okt 2025)
  • Review door Gerben, Wolvega
    Beoordeeld op 9 mei 2020
    Tegels zetten: 55 m2; Muur, Vloer; Badkamer
    80 x 80 tegels superstrak gelijmd en snel geregeld allemaal. Paar kleine dingen waren niet goed maar zijn keurig opgelost. Dus complimenten!
    (Bewerkt op 10 mei 2020)

Ja, een paar kleine dingen. De straat niet aangeveegd en je vriendin vergeten een dikke kus te geven. Mooie klus en bedankt.

Reactie geplaatst 10 mei 2020
  • Review door Bram, Zwolle
    Beoordeeld op 21 mrt 2020
    Tegels zetten: 9 m2; Vloer; Gang
    Jos heeft onze hal keurig getegeld. Hij gaat voor kwaliteit (net als ik). We hebben samen een tijdje gepuzzeld hoe we de tegels zo mooi mogelijk konden neerleggen, zodat het patroon goed uitkwam. Uiteindelijk zijn we samen tot een legpatroon gekomen en het resultaat is verbluffend mooi. Jos communiceert netjes en snel (alles via email) en komt zijn afspraken na.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Nieuwleusen
    Beoordeeld op 16 mrt 2020
    Tegels zetten: 6 m2; Muur, Vloer; Zolder
    Tegelzetbedrijf J. Huiskes reageerde direct op mijn geplaatste klus op werkspot. Er zijn direct afspraken gemaakt en deze zijn allemaal nagekomen. Ik ben zeer tevreden over het geleverde werk. De prijs, kwaliteit verhouding is prima. Er kon overlegd worden en er wordt meegedacht. Jos bedankt voor je geleverde werk, TOP!
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Dalen
    Beoordeeld op 22 dec 2019
    Tegels zetten: 40 m2; Muur, Vloer; Badkamer
    Ik kan zijn werk niet beoordelen, alleen hoe hij reageert: Ik kreeg een heel rare reactie van Jos. In eerste instantie had hij aangegeven een offerte te willen uitbrengen om onze badkamer opnieuw te tegelen. Ik heb hem toen gemaild met meer info over de klus en als laatste aangegeven dat wij wel pietje precies zijn dus dat we het belangrijk vinden dat alle tegels netjes recht liggen en voegen gelijk zijn enz. Dit is zijn reactie op mijn mail: Je wil het keurig hebben, daar hangt een prijskaartje aan. Maar het moet wel kunnen, dus alle tegels eraf, opnieuw laten stucen, rechte en strakke tegels kopen!!! Dus geen bouwmarkt spul. En dan nog is er altijd iets wat je niet aanstaat. Dus ik weet niet als ik hier belang bij heb. Maar er zijn tegelzetters genoeg, die het vast heel goed kunnen. Ik bedank en veel succes. Dus als je aangeeft het wel erg netjes te willen hebben gaat Jos ervan uit dat je een zeikerd bent die altijd iets te zeuren heeft en vervolgens haakt hij af...
    (Bewerkt op 11 jan 2020)

Zet er ten eerste je naam erbij.... Sandra Vuik uit Dalen!!! Ten tweede vond je mijn offerte te duur!!!! En ten derde mij later proberen te chanteren om het voor een lagere prijs het te moeten maken, anders mij een slechte review te geven. Veel succes.....

Reactie geplaatst 11 jan 2020
  • Review door Robin, Hollandscheveld
    Beoordeeld op 2 jun 2019
    Tegels zetten: 60 m2; Muur, Vloer; Badkamer
    Prima professional. Denkt mee en werkt mee. Kritisch op zijn werk. Jos, bedankt voor je bijdrage!
  • Review door Andre, Emmen
    Beoordeeld op 6 mei 2019
    Tegels zetten: 30 m2; Muur, Vloer; Badkamer
    Prima vriendelijke tegelzetter, werkt netjes, snel en goed. We zijn zeer tevreden, onze badkamer ziet er strak uit.