Tegelzetbedrijf J. Huiskes

Tegelzetbedrijf J. Huiskes beoordelingen (102)

• Review door Werkspot-gebruiker uit Nieuwleusen
    Beoordeeld op 16 dec 2022
  • Review door Miriam de Nijs, Stegeren
    Beoordeeld op 3 sep 2022
    Tegels zetten: 3 m²; Muur; Keuken
    Hij was vriendelijk, behulpzaam, kwam zijn afspraken na en deden wat we vroegen ook al vond hij dat zelf minder fraai.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Zwolle
    Beoordeeld op 4 apr 2022
    Tegels zetten: 7 m²; Vloer; Keuken, Bijkeuken
    Jos heeft uitstekend werk geleverd! Naast deze opdracht heeft Jos daarnaast ook bij ons de keuken betegeld en gevoegd, hier zijn wij ook ontzettend blij mee!
  • Review door Aga, Hooghalen
    Beoordeeld op 14 dec 2021
    Tegels zetten: 8 m²; Vloer; Keuken
    Jos reageert snel en voert de klus vakkundig uit voor een reëele prijs. Vloer ligt er prachtig in. Bedankt
  • Review door Justin, Erica
    Beoordeeld op 9 nov 2021
    Vloer egaliseren+tegelen: 18 m²
    Duidelijke afspraken en verstaat zijn vak. Contact gehad via mail waar vrijwel elke keer direct op werd gereageerd . op dit moment moet er alleen nog worden afgevoegd maar de tegels liggen er strak en recht in.
  • Review door Frank, Zwolle
    Beoordeeld op 22 apr 2021
    Tegels zetten: 15 m2; Muur en vloer; Badkamer
    Jos is een betrouwbare man die zijn woord nakomt. Prijs afgesproken en ondanks de bewerkelijke ruimte bleef de prijs hetzelfde. Daarnaast denkt Jos goed mee, zo werd er tijdig aangegeven teveel tegels van de ene te hebben en te weinig van de ander. We zijn content met het resultaat.
  • Review door Dirk, Meppel
    Beoordeeld op 26 jan 2021
    Tegels zetten: 50 m2; Vloer; Woonkamer
    Het tegelwerk (50m2) ziet het er goed en netjes uit en de communicatie verliep super. Ondanks tegenvallers in de levering van de tegels, was Jos flexibel en stond hij voor ons klaar toen er hem nodig hadden. Fijne en betrouwbare mannen, wij zouden ze zeker weer bellen als er tegels gelegd moeten worden.
  • Review door Raquel, Beilen
    Beoordeeld op 19 dec 2020
    Tegels zetten: 12 m2; Vloer; Gang
    Alles was top vanaf de eerste bericht. Plus de kwaliteit van de klus was super! Dankje Jos en Sjouke!