Tegelzetbedrijf J. Huiskes

Tegelzetbedrijf J. Huiskes beoordelingen (102)

• Review door Jan Martijn, Hoornsterzwaag
    Beoordeeld op 14 dec 2023
    Tegels zetten: 18 m²; Muur, Vloer; Keuken
    Alles volgens afspraak keurig uitgevoerd. Vakwerk voor een goede prijs. Bel hem de volgende keer weer gelijk.
  • Review door S., Nijeveen
    Beoordeeld op 11 dec 2023
    Tegels zetten: 3 m²; Muur; Keuken
    Jos kwam drie kwartier te laat opdagen. Eenmaal hier bleek hij de advertentie niet goed gelezen te hebben, waardoor hij de werkzaamheden die dag niet kon uitvoeren. Nadat we nieuwe prijsafspraken gemaakt hadden zouden we een nieuwe datum prikken. Toen wij aangaven dat we de voorgestelde datum niet konden heeft hij helaas ook niet meer gereageerd op onze nieuwe voorstellen.
    (Bewerkt op 23 dec 2023)

Dit zijn allebei basisschool onderwijzers in Meppel, je zou denken hebben beetje empathie. Mensen op forums als dit aanvallen, wat voor voorbeeld geef je je leerlingen!! Geen tegel geplakt, gelogen over opdracht

Reactie geplaatst 23 dec 2023
  • Review door Gerard, Zwolle
    Beoordeeld op 8 dec 2023
    Tegels zetten: 4 m²; Muur; Toilet
    Afspraak gemaakt maar komt niet opdagen. Vergeten sorry. Meld zich dus ook niet af. Zit je een ochtend te wachten tot ie komt. Komt daarna nergens op terug. Weer contact gezocht. Maar een afspraak is niet meer te maken. Ergens na de feestdagen. Welke maand moet ik aan denken. Kan ik niet zeggen. Raar gedoe. Daar wordt je heel vervelend van.
    (Bewerkt op 11 jan 2024)

Afspraak voor offerte!! Nooit 1 tegel geplakt of iets gedaan, vervelende man..

Reactie geplaatst 23 dec 2023
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Beilen
    Beoordeeld op 29 okt 2023
    Tegels zetten: 35 m²; Muur, Vloer; Badkamer
    Betrouwbare vakman die zijn afspraken na komt en netjes werk levert.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Zwolle
    Beoordeeld op 9 sep 2023
    Tegels zetten: 4 m²; Muur, Vloer; Badkamer
    Jos is een goede en gezellige vakman die goed mee denkt en zijn werk netjes en secuur uit voert. Daarnaast denkt hij goed mee over de uitvoering. We zullen hem voor een andere tegelklus zeker weer bellen!
  • Review door Joanna, Meppel
    Beoordeeld op 5 mrt 2023
    Tegels zetten: 10 m²; Muur; Keuken, Toilet
    Jos is vakbekwame en gezellige man, die goed en netjes werk levert! Geeft daarnaast ook nog handige tips!