Tegelzetbedrijf J. Huiskes

Tegelzetbedrijf J. Huiskes beoordelingen (102)

• Review door Wemke, Heerde
    Beoordeeld op 2 apr 2019
    Tegels zetten: 22 m2; Muur, Vloer; Badkamer, Toilet
    Hele fijne man: komt zijn afspraken na, werkt netjes, denkt mee, goede communicatie, werkt rustig door en houd van een praatje. Dit alles zorgt voor een fijne sfeer gedurende de werkdag en een top resultaat. Wij zijn superblij met onze 2 getegelde toiletten
  • Review door ruben, Hattem
    Beoordeeld op 20 mrt 2019
    Tegels zetten: 24 m2; Vloer; Keuken
    Wij zijn super tevreden met de klus die Jos voor ons heeft uitgevoerd. Jos reageerde zeer snel en kon ook zeer snel en flexibel schakelen in uitvoering. Vanaf het eerste contact was hij helder en duidelijk in prijs en communicatie. Tijdens de klus merkte we dat hij over veel ervaring beschikt, hij kon ons dan ook goed adviseren over hoe te leggen enz (richting, vlak verdeling enz). In ons geval was de ondergrond niet geheel vlak, maar dat heeft hij goed opgelost waardoor het er nu super strak in ligt. Daarnaast is Jos een leuke vent en houd hij van een praatje! Bij een volgende klus bel ik hem zeker weer! Ruben
  • Review door Theo, Bakkeveen
    Beoordeeld op 13 mrt 2019
    Tegels zetten: 22 m2; Muur, Vloer; Badkamer
    Komt gewoonweg niet opdagen bij een kijkafspraak om de opdracht definitief maken, later een dom appje dat het te ver weg is!! dat wist hij al vanaf eerste contact, als je niet meer wilt of kunt gewoonweg even afbellen en uitleggen!!

Geachte Theo, Klopt helemaal van hierboven. Mijn excuses ervoor. Ik hoop dat de collega van mij, die veel goedkoper als mij was,bij u uit de buurt, de badkamer gemaakt heeft. Maar dat zal wel niet naar volle tevredenheid gedaan zijn. Want ik heb het werk niet gezien, gemaakt of aangenomen. Tot ziens en metvgr, Jos Huiskes

Reactie geplaatst 13 mrt 2019
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Zwolle
    Beoordeeld op 23 nov 2018
    keramisch parket leggen 100m2
    vakkundig, zet zich in en werkt zo nodig van vroeg tot laat
  • Review door Ricardo, Heerenveen
    Beoordeeld op 9 jul 2018
    Vloertegels leggen
    Na wat opstartproblemen aan het begin van het maken van de afspraken, is het toch goed gekomen. Prijs vs geleverde werk is prima.
  • Review door A., Hoogeveen
    Beoordeeld op 6 jul 2018
    Wc tegelen
    Top geregeld! Snel, netjes en zakelijk.
  • Review door Alex, Heerenveen
    Beoordeeld op 16 mei 2018
    toilet betegelen
    Super tevreden over Jos. Fantastisch werk afgelevetd erg flexibel en ook prettig in omgang. Heeft netjes gewerkt en alles weet keurig opgeruimd. Zal hem de volgende keer weet vragen.
  • Review door m, Jelsum
    Beoordeeld op 16 mei 2018
    vloertegels leggen woonkamer en gang
    super slecht !! ......meneer kwam ter plekke tot de conclusie dat de vloer eerst afgevlakt zou moeten gaan worden. dat het zo niet mogelijk was om de tegels te leggen. nou prima; dan zijn de overwegingen om het te laten afvlakken/schuren en egaliseren. Meneer ging naar een verhuurbedrijf om te informeren wat een grote schuurmachine zou moeten gaan kosten. Kwam terug met de mededeling dat hij nog ff bij 1 ging horen. Om vervolgens alleen te bellen met bericht dat hij slecht bereik had maar zo terug zou bellen. Dat terugbellen is dus niet gebeurd; en meneer was mooi naar huis gegaan zonder iets te laten weten. Dat een klus niet uitvoerbaar blijkt kan gebeuren; maar heb dan wel het fatsoen om dat tegen een klant te zeggen en niet stiekem gewoon naar huis gaan zonder een woord te zeggen. ik vind het in en in triest deze gang van zaken en meneer zal mij voor de opdracht die dus nog steeds uitgevoerd moet worden zeker niet meer benaderd worden.

De review zegt genoeg. Onwerkbare situatie ivbm slechte ondergrond,hygiene etc etc Gr,

Reactie aangepast 12 jun 2018