Stukadoors & Spuitbedrijf A.A.Tucconi

Stukadoors & Spuitbedrijf A.A.Tucconi beoordelingen (446)

• Review door Ton, Gouda
    Beoordeeld op 9 apr 2013

Spackspuiten nieuw opgeleverde woning. Betonwanden.

De heer Tucconi was op de afgesproken tijd bij onze woning. Nadat hij nogmaals uitgelegd heeft hoe hij van plan was het werk uit te voeren, heeft hij de woning waar nodig afgedekt en afgeplakt en is gaan spuiten. Aan het eind van de dag was de benedenverdieping klaar. Wij zijn zeer tevreden over het resultaat en hebben een week later de heer Tucconi opdracht gegeven voor het spuiten van de 1e etage. Na enkele weken namen wij een paar krimpscheuren waar. Hoewel dit te verwachten was, had dit kunnen worden voorkomen door eerst de hoeken te gazen. Wellicht had de heer Tucconi dit voor kunnen stellen (tip voor een volgende keer, is ook meer omzet ;) ) Al met al zijn wij zeer tevreden over het eindresultaat.
  • Review door Marcel, Kudelstaart
    Beoordeeld op 8 jan 2013

Spackspuiten nieuwbouw woning +/- 300 m2

Beetje late reactie, maar hierbij alsnog. Onze hele (nieuwbouw-)woning is door Tonino naar tevredenheid met spack gespoten. Goede kwaliteit, werkt behoorlijk netjes en vooral snel. Wel duidelijke afspraken maken met hem om achteraf onduidelijkheden te voorkomen. Bijvoorbeeld over de voorbereiding die van jezelf wordt verwacht. Denkt met de opdrachtgever mee, maar lijkt ook net iets te graag te doen zoals hij het zelf graag wil. Wij hadden achteraf liever direct een paar muurtjes in een kleur willen laten spuiten, maar dat was een 'enorm gedoe'. Achteraf hadden wij natuurlijk zelf door moeten zetten of iemand anders moeten zoeken. Prijs meer dan prima!
  • Review door Rob, Velserbroek
    Beoordeeld op 7 jan 2013

plafond uitbouw spuiten

Door lekkage moest er een stuk aan het plafond worden bijgespoten.. Bijzonder snel, netjes en top uitgevoerd. Dhr. Tucconi denkt mee, is niet te beroerd iets extra's te doen enlaat na het werk de ruimte weer schoon achter.. (en dat is heel bjizonder bij stucadoors!) Een goedlachse man, hardwerkend en bjizonder prettig in omgang met oog voor detail ! Voor iedereen die een klus in huis heeft te doen is het een absolute aanrader
  • Review door Jeroen, Medemblik
    Beoordeeld op 13 dec 2012

Stucadoor - Nieuwbouw Zwaag

Het resultaat zag er goed uit, alleen een tegenvaller was dat een van te voren afgesproken kleur op een van de muren, eerst geen probleem zou zijn maar uiteindelijk toch niet gespoten kon worden, waardoor we zelf extra kosten hebben moeten maken.
  • Review door Gert-Jan, Lelystad
    Beoordeeld op 19 okt 2012

Spuitwerk woning in Lelystad

Tonino is een vakman die zijn vak verstaat, netjes werkt en voor een correcte prijs.
  • Review door I., IJsselstein
    Beoordeeld op 18 okt 2012

4 kamer flat

Goed vakwerk en flexibele instelling. Ik had de opdracht zelf niet correct opgegeven, maar gelukkig was daar een mouw aan te passen. Een prettige man om zaken mee te doen.
  • Review door J, Den Helder
    Beoordeeld op 2 okt 2012

Glad afwerken van 10m2 wand en 65m2 spacken

De heer Tucconi is een vriendelijke man,die heel goed werk levert voor een leuke prijs, bovendien houdt hij de boel ook schoon. Het spacken is spachtelputz geworden en het resultaat is echt subliem!! Wij hebben hem daarom ook aanbevolen bij onze kennissen, en hebben zelf ook nog wat werk op zolder,en dat wordt uiteraard door hem gedaan!! Tonino nogmaals bedankt. Jeroen & Yvonne Adriaanse Julianadorp
  • Review door Willeke, Schiedam
    Beoordeeld op 7 sep 2012

Spuitstuc aanbrengen op alle wanden van een nieuwbouwhuis

Tonino is een geweldige vakman. Hij werkt netjes en snel. De ruim 320 M2 heeft hij in een paar dagen afgerond. Hij denkt mee en start gewoon ook al waren de omstandigheden nog niet optimaal. Bedankt.
  • Review door Remco, Zaandam
    Beoordeeld op 10 aug 2012

Wanden spackspuiten nieuwbouw woning Zaandam

Afgelopen woensdag heeft Dhr. Tucconi het spuitwerk in mijn nieuwbouwwoning afgerond en ik ben ZEER tevreden over het geleverde werk. Flexibel bij het plannen, een uitstekend resultaat en een scherpe prijs. Waren maar meer vakmannen zo capabel en betrouwbaar als Dhr. Tucconi. Echt een aanrader voor iedereen die een spuitbedrijf zoekt!
  • Review door Alex, Lelystad
    Beoordeeld op 29 jul 2012

Sierplijster spuiten

Echt een vakman. Gaf zelfs nog de tijd en ruimte om mijn radiotoren weg te halen ivm met de afwerking. Wou ze namelijk eerst laten hangen. Tonino gaf aan dat dit echt niet mooi word. Komt zijn afspraken zeer nauwkeurig na en geeft goed advies.