Stukadoors & Spuitbedrijf A.A.Tucconi

Stukadoors & Spuitbedrijf A.A.Tucconi beoordelingen (446)

• Review door Wan Long, Amsterdam
    Beoordeeld op 25 jul 2012

spuitwerk

• Review door Guido, Hoofddorp
    Beoordeeld op 20 jul 2012

Woonkamer muren en plafond spagtelputz

Woonkamer en hal zijn enorm opgeknapt na het werk van Tonino Tucconi. Het was prettig zaken doen, snelle reactie, afspraken werden nagekomen, er is snel en netjes gewerkt en er werd meegedacht om zaken zo goed mogelijk voor elkaar te krijgen. Als wij weer een stuc, spachteputz of spuitklus hebben, zullen we hem zeker opnieuw benaderen!
  • Review door Willem, Schagen
    Beoordeeld op 5 jul 2012

witten en strictuurrollen

De heer Tucconi is een recht door zee man die precies verteld wat wel en niet kan zonder gezeur. Bovendien is het ook nog een aardige vent die in ons nieuwe appartement de wanden en het plafond keurig gespoten heeft. Er staat op internet een reactie van een man die zegt dat zijn vrouw er zelfs over te spreken was. Nu ken ik uiteraard deze man niet, maar wel mijn eigen vrouw, en inderdaad, de wonderen zijn de wereld nog niet uit, ook zij was tevreden. Tonino, bedankt. Willem van Erp, Handelsstraat 35, Schagen.
  • Review door Jeroen, Leiderdorp
    Beoordeeld op 5 jul 2012

Spackspuiten zolder HAAST!

Wederom mooi, netjes en snel gedaan. Zeer goede prijs/kwaliteit verhouding. Ik ben echt zeer tevreden!
  • Review door Jeroen, Leiderdorp
    Beoordeeld op 2 jul 2012

Spackspuiten van drie slaapkamers

Gewoon zeer goed werk. Kamers zijn heel mooi geworden. Ik heb hem al teruggevraagd voor de zolder!
  • Review door Neeldert, Anna Paulowna
    Beoordeeld op 28 jun 2012

spuiten woonkamer, keuken, hal.

Alles is netjes uitgevoerd en we zijn erg tevreden en er erg blij mee. Prijs technisch dik in orde, een aanrader.
  • Review door Brian, Heerhugowaard
    Beoordeeld op 18 jun 2012

Vierwanden keuken stucen

• Review door john, Barendrecht
    Beoordeeld op 30 mei 2012

spackspuiten alle wanden op benedenverdieping,trapgat en slaapkamer

voor iedereen aan te raden,prijs kwaliteit voor 100 procent oke. dit is de eerste vakman waar zelfs mijn vrouw geen commentaar op heb. tucconi bedankt voor je vakwerk en snelle afhandeling. ik zal je bij iedereen aan raden, bedankt man. john schaap
  • Review door Linda, Haarlem
    Beoordeeld op 26 mei 2012

Wanden spackspuiten

De hele woning (107m2 oppervlakte, muur oppervlakte meer dus) is gedaan. Het ziet er fantastisch uit. Het is binnen de afgesproken tijd gedaan en voor een nette prijs. Alles netjes afgedekt. Er zijn al geïnteresseerde die vragen waar ik heb heb laten doen. Dat zegt genoeg.
  • Review door J., Almere
    Beoordeeld op 25 mei 2012

Spachtelputz (korrel), Almere

Tonio heeft spackspuit werk gedaan in ons huis alle plafonds en muren dit heeft hij snel en netjes gedaan ik kan hem bij iedereen adviseren zeer goede vakman.