Stukadoors & Spuitbedrijf A.A.Tucconi

Stukadoors & Spuitbedrijf A.A.Tucconi beoordelingen (446)

• Review door Harold, Serooskerke, Schouwen-Duiveland
    Beoordeeld op 18 jun 2013

spackspuiten gehele nieuwbouwwoning Goes

Tonino heeft onze gehele nieuwbouw woning in Goes voorzien van wandafwerking. De benedenverdieping tot en met de hal eerste verdieping volledig spachtelputz plus de tweede en derde verdieping spack spuitwerk. Het geheel is ronduit perfect en zeer netjes geworden/afgewerkt, echt vakwerk, keurig alles afgeplakt en tot in de details zorgt Tonino ervoor dat niets beschadigt of onder de stuc komt. Tonino is een zeer sympathieke bescheiden man die prima tips geeft en meedenkt adviseert om tot een perfect eindresultaat te komen, geen compromissen voor Tonino maar deze vakman gaat voor perfectie! Afspraken worden stipt nagekomen, duidelijke afspraken wat betreft prijs en de duur van het karwij qua dagen, wel zo fijn als je een strakke planning hebt ivm verhuizen etc. Kortom, wij zijn zeer blij/tevreden met het geleverde vakwerk, ik/wij zouden een ieder de op zoek is naar keurig vakwerk, stiptheid en een perfect eindresultaat Tonino van harte aanbevelen. Harold & Marjolein
  • Review door Jacques, Utrecht
    Beoordeeld op 10 jun 2013

wanden in nieuwbouwwoning stuken en spuiten

Tonino is een echte vakman, denkt mee met de klant en is flexibel qua planning. Eindresultaat: mooie witte muren met een fijne structuur.
  • Review door Dennis, Heerhugowaard
    Beoordeeld op 3 jun 2013

plafond en binnenmuren

Nette man die net zo netjes en secuur te werk gaat. Neemt geen genoegen met minder dan perfect resultaat. Hij heeft de volledige woonkamer gespachtelputzt, plafonds in woonkamer, keuken, hal boven en beneden vlak gestuukt, de gang, trapgat en overloop gesaust en ingefreesde leidngen onzichtbaar weggewerkt. Betalingsvoorwaarden op de offerte klopten niet helemaal, maar dit werd netjes en in goed overleg opgelost. De werkzaamheden liepen iets uit op de planning, maar alleen omdat Dhr. Tucconi het resultaat prioriteit geeft wat voor mij zeer belangrijk is. Ik kan deze harde werker zeker aanraden. Mocht er nog een klus zijn bel ik hem zeker weer.
  • Review door Marco, Heerhugowaard
    Beoordeeld op 15 mei 2013

Het opnieuw stuken en fijn pleisteren

Een hele goede hard werkende man die goed ze werk doet ben erg tevreden. Heb hem laten uitrekken voor nog meer klusjes Ik weet wie ik voortaan bel.
  • Review door David, Amsterdam
    Beoordeeld op 10 mei 2013

Witten appartement Amsterdam

Kon op zeer korte termijn en heeft gewoon goed werk afgeleverd. Alles netjes afgeplakt en mooi wit gespoten.
  • Review door H., Gouda
    Beoordeeld op 8 mei 2013

Muren spuiten nieuwbouw appartement

Via werkspot in contact gekomen met deze vakman. Zeer flexibel in het inplannen van een vóór mij geschikte datum om de werkzaamheden uit te voeren. Niet onbelangrijk is dat de werkzaamheden zeer professioneel zijn uitgevoerd. Alles is perfect afgewerkt tot in details. Zeer vriendelijke vakman die ook nog eens zeer betrouwbaar is. Kortom: ik kan hem alleen maar aanbevelen.
  • Review door Artur, Voorburg
    Beoordeeld op 24 apr 2013

Spackspuiten

Hele goede vakman let op detail ik ben tevreden dat ik deze vakman gekozen heb. Ik zou iedereen aanraden. Artur.
  • Review door Martin, Alkmaar
    Beoordeeld op 20 apr 2013

Spackspuiten +- 150 m2

Begin deze maand kreeg ik de sleutel van mijn nieuwe appartement. We hebben gelijk de afspraak kunnen maken dat hij die zelfde middag de meting had gedaan, en de dag daarop al kon beginnen met het spackspuiten. In no-time(een kleine 2 dagen) is er een geweldig resultaat aangebracht, ik ben er, samen met anderen die her resultaat hebben gezien, zeer tevreden over!
  • Review door F. van de Kamp, Leiden
    Beoordeeld op 17 apr 2013

Spackspuiten Nieuwbouwwoning

Eind november heeft Tonino bij ons de gehele woning (nieuwbouw) gespoten. Het contact vooraf verliep zeer prettig en ook het brengen van stalen was geen probleem. De opdracht betrof ca. 240m2 spackspuitwerk welke hij in 2 (korte) dagen heeft uitgevoerd. Hij heeft zeer deskundig, snel en heel erg schoon gewerkt. Alles was binnen no time keurig afgeplakt en voordat we het wisten was hij alweer klaar. De muren zien er perfect uit en we zijn ontzettend blij dat we voor Tonino hebben gekozen en zullen hem aan iedereen aanbevelen!!
  • Review door Dennis, Purmerend
    Beoordeeld op 12 apr 2013

spackspuiten fijne korrel

Zeer goede ervaring met de heer Tucconi's vakmanschap. Heb 50 m2 spack laten aanbrengen in de centrale hal en woonkamer. Ondanks dat de muren oud en slecht waren heeft de heer Tucconi zijn kwaliteit laten zien. Wij zijn erg te spreken over zijn werk en professionele houding. Bovendien erg nette werker en vriendelijke heer. Ik zou hem zo weer vragen.