Stucadoorsbedrijf van Lijssel

Stucadoorsbedrijf van Lijssel beoordelingen (199)

• Review door Werner, Tilburg
    Beoordeeld op 23 sep 2017
    3 slaapkamers stuccen
    Jos en Mike waren iedere dag goed op tijd, duidelijk overleg en als ze twijfelde meteen even bellen. Vakmannen waar je mee kunt werken. Onze 2 slaapkamers zien er nu super strak uit. En zeer netjes op geleverd. De volgende keer vraag ik ze weer
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Eindhoven
    Beoordeeld op 22 aug 2017
    stuc van een klein slaapkamertje
    prima werk geleverd heren! alles volgens afspraak en in goed overleg. vader en zoon zijn een goed team dat is te merken. goede sfeer en ook mooi snel klaar. geen grote bende achtergelaten. alles prima dus, we zijn de volgende klus al aan het plannen.
  • Review door René, Berkel-Enschot
    Beoordeeld op 16 jun 2017
    Stucen van verschillende wanden
    Prima werk geleverd. Jos en zijn zoon komen de gemaakte afspraken goed na. Een aanrader.
  • Review door Roel, Vught
    Beoordeeld op 16 jun 2017
    Stucen plafond slaapkamer
    Goed en snel uitgevoerd.
  • Review door Nico, Den Bosch
    Beoordeeld op 21 mei 2017
    Het glad stucen van wanden en plafonds
    Sorry voor de late reactie, Van Lijssel heeft bij ons 200 meter stucwerk gemaakt muren en plafond glad gesmeerd. Ik ben niet erg blij met ons plafond in de woonkamer, er zitten over bobbels en een kuilen in het lijk wel een maanlandschap. ik stoor mij eigen hier ontzetten aan. het moet niet uitmaken wat je ervoor betaald, het moet gewoon goed zijn. Dit laat ik door een iets betere stukadoor over smeren. Sorry, Groet Nico.

Beste Nico, Deze klus is 13 maanden geleden uitgevoerd en samen met u opgeleverd. Alles was goed als het niet goed is wordt het gratis hersteld of geld terug geen probleem. Heb geen mail telefoon app gehad niets gehoord. U had dan ons wel de kans moeten geven om dit probleem te herstellen of te vergoeden . Als het zo erg is zie dat binnen 2 dagen en geen 13 mnd naderhand. En dan hadden wij het meteen verholpen of een andere oplossing gezocht maar niet zo als het nu gaat. M.v.g. Jos van lijssel

Reactie geplaatst 21 mei 2017
  • Review door erik, Tilburg
    Beoordeeld op 11 mei 2017
    stucen (glad) beneden woonkamer en plafond
    Prima bedrijf. Stipt en communicatief! Ze gaan ook nog een keer terugkomen voor een nieuwe opdracht!
  • Review door Naomi, Sprang-Capelle
    Beoordeeld op 5 mei 2017
    stuken woonkamer en plafond
    Werken snel, netjes en het ziet er strak en netjes uit, zeer tevreden over de kwaliteit.