Stucadoorsbedrijf van Lijssel

Stucadoorsbedrijf van Lijssel beoordelingen (199)

• Review door Jeroen Pelders, Berlicum
    Beoordeeld op 1 feb 2026
    Stucwerk binnen: Woonkamer, Gang, Keuken; 45 m² wanden; 125 m² plaf...
    Jos heeft uitstekend werk geleverd! Wij hebben de muren en plafonds in de woonkamer, hal en overloop glad laten stuccen. Dit ziet er nu super strak uit! De communicatie met Jos was fijn en ik zou hem zeker aanraden.
  • Review door Ian van Valen, Rosmalen
    Beoordeeld op 1 aug 2024
    Stucen: 30 m² plafonds; Woonkamer
    Jos en Mike hebben uitstekend werk afgeleverd, dachten mee in oplossing, waren flexibel en betrouwbaar. Zeker aan te raden!
  • Review door Max van de Nieuwenhof, Eindhoven
    Beoordeeld op 31 mei 2024
    Stucen: 80 m² wanden; 50 m² plafonds; Woonkamer, Gang, Keuken
    Echte toppers! Goed en net werk afgeleverd. Ruimen ook alles nog is netjes op! Bij de volgende klus weet ik ze weer te vinden en aanrader voor iedereen! Mike & Jos bedankt!
  • Review door Anton Smits, Tilburg
    Beoordeeld op 1 mei 2024
    Stucen: 70 m² plafonds; Woonkamer, Gang, Keuken
    Jos en Mike waren goed georganiseerd. Ze hebben het plafond (59 m2) mooi glad gestuct en geschilderd. Ze werken hard en professioneel. Ze adviseren en overleggen goed en laten alles netjes achter.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Drunen
    Beoordeeld op 14 apr 2024
    Stucen: 25 m² wanden; 15 m² plafonds; Slaapkamer(s)
    Op deze klus een snelle reactie + prijsopgave ontvangen, na contact over de wensen is de klus uitgebreid met nog wat extra werkzaamheden. Deze zijn inmiddels naar volle tevredenheid uitgevoerd, Jos en Mike zijn 2 vakmannen waar je van op aan kunt, bij onduidelijkheden was er overleg, en ondanks dat er best wat uitdagingen in het werk zaten is het eindresultaat super strak! Na het afronden van de werkzaamheden ook alles netjes opgeruimd. Zeker een aanrader, topkwaliteit voor een eerlijke prijs! Wij zullen ze zeker weer inschakelen bij een van onze vervolgprojecten!
  • Review door Ralph, Tiel
    Beoordeeld op 7 apr 2024
    Stucen: 60 m² wanden; Woonkamer
    Afgelopen 2 en 3 april hebben Jos en Mike de woonkamer volledig aangepakt. Dit hebben ze snel en heel netjes gedaan. We zijn erg blij met het resultaat.
  • Review door I M, Geldrop
    Beoordeeld op 4 apr 2024
    Stucen: 20 m² wanden; 30 m² plafonds; Keuken
    Duidelijke afspraken, goeie communicatie en geheel volgens afspraak de klus geklaard. Werken netjes en ook nog schoongemaakt en opgeruimd. Kortom: vakwerk geleverd door prettig team!