Steinhoff Construction B.V

Steinhoff Construction B.V beoordelingen (119)

• Review door Jan Willem, Delft
    Beoordeeld op 26 mrt 2014
    doorbreken dragende muur
    Goed werk en niet duur. Komen netjes hun afspraken na, denken goed mee. Enkele aanvullende zaken uiteindelijke niet uitgevoerd. Dat werd netjes in mindering gebracht op de rekening. En het huis staat nog :-)
  • Review door VIR, Culemborg
    Beoordeeld op 17 mrt 2014
    Plaatsen metalen balk in draagmuur openkeuken.
    Prima vakmannen, voor elke klus. Professionele gereedschappen. Denken goed mee voor de juiste oplossing.
  • Review door Marianne, Eindhoven
    Beoordeeld op 24 feb 2014
    uitbreken + afwerken draagmuur keuken/woonkamer
    Draagmuur was in een ochtendje verwijderd en netjes afgewerkt en opgeruimd. De mannen van Steinhoff zijn vakbekwaam, goed voorbereid en komen afspraken na. We zijn zeer tevreden met het eindresultaat.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Naarden
    Beoordeeld op 18 feb 2014
    Draagbalk verlengen
    Wij hebben Steinhoff B.V. als een proffesionele organisatie ervaren: Heldere afspraken, duidelijke toelichting op werkzaamheden, snel, accuraat en het ook weer netjes achtergelaten.
  • Review door netty, Apeldoorn
    Beoordeeld op 13 feb 2014
    gevel opvangen met stalen balk
    Top bedrijf netjes gewerkt, vond het belangrijk dat ze goed verzekerd zijn mocht het fout gaan maar gaan zeer vakkundig te werk dus die hoeven ze waarschijnlijk nooit te gebruiken, maar gaf ons een fijn gevoel en extra zekerheid. Constructieberekening hadden ze ook netjes geregeld.
  • Review door Johan, Den Haag
    Beoordeeld op 29 jan 2014
    Portaal plaatsen in constructieve doorbraak
    De heren van Steinhoff zeggen wat ze gaan doen, vervolgens doen ze precies wat ze gezegd hebben en dan nog een beetje meer. Daar wordt je als opdrachtgever gelukkig van! De dag dat ik de vergunning binnen had, heb ik Steinhoff gebeld. Dhr van Meeuwen kwam twee dagen na mijn telefoontje langs. Hij had goede suggesties om het nog beter te maken als het ontwerp van de constructeur. Zes dagen later waren de werkzaamheden afgerond. Alles bijzonder vlot en prima geregeld. Ze hebben met drie man, alle werkzaamheden in een dag afgerond. Ze hebben keihard gewerkt voor een mooi resultaat. Dit alles voor een hele scherpe prijs! Ik kan de firma Steinhoff dan ook van harte aanbevelen aan anderen.
  • Review door Marloes, Dedemsvaart
    Beoordeeld op 24 jan 2014
    (dragende) Muren doorbreken
    De mannen van Steinhoff BV hebben bij ons dragende muren doorbroken. De opdracht is netjes en volgens afspraken uitgevoerd. Prima offerte en ook helpen de mannen meedenken: zo moest er bij ons een extra constructie voor stevigheid onder de vloer gemaakt worden, dat werd zonder moeite geregeld. Top werk door een top bedrijf!
  • Review door Bastiaan, Nijmegen
    Beoordeeld op 5 jan 2014
    plaatsen steunbalk
    Twee grote en aardige kerels hebben de klus snel geklaard. Hebben de balk zo hoog mogelijk geplaatst voor maximale plafond hoogte. Prima resultaat. Zou ze zelf zo weer inhuren.