Duidelijke communicatie, opdracht uitgevoerd zoals afgesproken. Niets te klagen!
Opdracht: doorbreken draagmuur, plaatsen van een draagbalk. Dichtmetselen deuropening en creeeren van een nieuwe opening.
Kleine spraakverwarring ervaren bij het verwijderen van de dragende muur en plaatsen van de stalen latei, maar het werk is prima uitgevoerd en volgens offerte. Dank en wellicht tot een volgende klus.
Contactpersoon Frank heeft goed meegedacht met onze wensen en reageert snel. De constructieberekening hebben wij via Steinhoff laten uitvoeren. Door vertraging met de vergunning is de uitvoerdatum een keer naar achteren verschoven, dit was voor Steinhoff geen probleem. Werk is goed en zeer vlot uitgevoerd. Voor het ophalen van de stempels moest ik zelf even bellen in plaats van dat met mij een afspraak werd gemaakt.
Al met al een aanrader!
Goede communicatie en snelle doorloop tijd. na ongeveer 4 weken na de offerte konden ze komen. Werken goed door weten wat ze doen en ruimde alles netjes op na dat het werk was gedaan.
De klus moet nog gedaan worden. De planning en de afspraken zijn wel inmiddels correct gemaakt. Zodra de klus geklaard is volgende maand , zullen we een review geven.