Steinhoff Construction B.V

Steinhoff Construction B.V beoordelingen (119)

• Review door Lars, Geertruidenberg
    Beoordeeld op 29 dec 2012
    Draagmuur 3,5 m verwijderen balk plaatsen en afwerken
    Draagmuur verwijderd door Steinhoff B.V. deze is netjes afgetimmerd. Voor het aftimmeren overlegd, om de afvoer van de afzuigkap ook te plaatsen in de koof. Dit allemaal netjes gedaan!Om Steinhoff B.V. te beschrijven in enkele woorden; meedenkend, vakbekwaam, oplossingsgericht en netjes! Een echte aanrader!
  • Review door M, De Zilk
    Beoordeeld op 12 nov 2012
    draagmuur verwijderen tussen keuken en woonkamer
    Vanochtend stonden er 2 mannen op de stoep van steinhoff bv om onze draagmuur te verwijderen . Dit is in mijn ogen zeer proffesioneel gedaan en mocht ik ooit nog een andere klus hebben dan zal ik dit bedrijf zeker als eerste benaderen
  • Review door Minke en Erwin, Oosterbeek
    Beoordeeld op 8 sep 2012
    Dragende muur verwijderen + plaatsen draagbalk
    Wij hebben deze ochtend een dragende muur tussen de keuken en woonkamer laten verwijderen en hebben op de vliering een doorgang tussen beide kanten laten maken (ook dragende muur). Wij zijn heel erg tevreden over het afgeleverde werk. Ze waren in 4 uur klaar het ziet er heel erg mooi uit. Klus er 1,5 week geleden opgezet en nu al uitgevoerd. Omdat we zo tevreden zijn laten we begin oktober ook de badkamermuur eruit halen door Tonny van Meeuwen.
    Beoordeeld op 1 sep 2012
    Verwijderen draagmuur tussen woonkamer en keuken
    Tonny van Meeuwen was de goedkoopste aanbieder, en hij heeft gedaan wat hij beloofde. Toen bleek dat de klus iets meer werk met zich meebracht dan in eerste instantie door mij opgegeven, hebben ze daar niet moeilijk over gedaan. Kortom de klus is goed uitgevoerd, voor een goede prijs en wij zijn heel tevreden.
  • Review door stefan, Leiden
    Beoordeeld op 21 aug 2012
    muur doorbreken + keukendeur dichtmetselen.
    tonny, ook wel bekend van het bedrijf Stijnhoff (ook op Werkspot), en zijn collega hebben prima werk geleverd! zou ze zeker adviseren.
  • Review door Eric, IJsselstein
    Beoordeeld op 10 jun 2012
    Opnieuw metselen buitenmuur
    Goed werk geleverd, snel en vakkundig uitgevoerd. Alles volgens afspraak, vakmensen.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Vlijmen
    Beoordeeld op 12 mei 2012
    reparatie / vernieuwen muurtje
    De opdracht is conform afspraak uitgevoerd. Kwalitatief goed werk geleverd en zeer snel en vakkundig uitgevoerd. Alles netjes opgeruimd na het voltooien van de werkzaamheden. Zeer zeker aanrader.