RVG Loodgietersbedrijf

RVG Loodgietersbedrijf beoordelingen (219)

• Review door Werkspot-gebruiker uit Wateringen
    Beoordeeld op 5 jul 2009
    Buitenkraan in achtertuin
    Zeer betrouwbare en zeer nette man. U kunt deze man gerust inhuren voor een klus.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Spijkenisse
    Beoordeeld op 3 jul 2009
    Buitenkraan plaatsen
    Alle afspraken perfect nagekomen. Ik kan R.van Gils zeker aanbevelen.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Zoetermeer
    Beoordeeld op 1 jul 2009
    Plaatsen Buitenkraantje
    Meneer Gils zou rond 18.00 uur een buitenkraantje komen aanleggen. Helaas voor hem zat zijn klus ervoor tegen en was hij pas om 22.00 bij ons. Een ander zou afbellen, maar meneer Gils niet, want afspraak is afspraak. Hij heeft alles perfect aangelegd. Helemaal super dus. Deze man is een echte aanrader.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Spijkenisse
    Beoordeeld op 23 jun 2009
    Wastafelkraan lekt
    Zeer betrouwbare vakman die ons probleem binnen 1 minuut had opgelost - zonder enige kosten te rekenen!!
    Beoordeeld op 4 jun 2009
    Buitenkraan plaatsen nieuwbouwhuis
    goede vakman komt eerst kijken zodat wij en ook hij niet voor verassingen komen te staan, tbv de prijs en meerwerk e.d. en heeft gelijk nog een klus gedaan komt zijn afspaken na
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Voorburg
    Beoordeeld op 28 mei 2009
    Veiligheidsventiel vervangen
    Naar volle tevredenheid het ventiel + vulkraan vervangen. Voor een volgende klus zal ik zeker weer aan deze vakman denken.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Vleuten
    Beoordeeld op 16 mei 2009
    Plaatsen twee buitenkranen
    Zeer rustige en deskundige vakman. Prettig telefonisch contact. Stuurde een sms om aan te geven dat hij iets later kwam. Klus binnen afgesproken tijd afgerond. Dacht mee en heeft op verzoek ook nog een ander klusje uitgevoerd. Zeer tevreden.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Gouda
    Beoordeeld op 4 mei 2009
    Gas, water en afvoer leidingen omleggen
    Een ervaren vakman, die deze klus die op korte termijn moest gebeuren, zeer naar tevredenheid heeft uitgevoerd.
    Beoordeeld op 24 apr 2009
    Sifon aansluiten voor wastafel
    Rogier is een prettige man om mee te werken en volgens mij eentje die zijn vak verstaat. Onze klus was redelijk eenvoudig, maar heeft hij prima aangepakt. Zou hem zeker aanraden bij anderen.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Voorburg
    Beoordeeld op 21 apr 2009
    radiator kraan vervangen
    Zeer betrouwbare en vriendelijke vakman. Komt zijn afspraken na en werkt tegen een gunstig tarief. Zeker een aanrader.