RVG Loodgietersbedrijf

RVG Loodgietersbedrijf beoordelingen (219)

• Review door Werkspot-gebruiker uit Bergschenhoek
    Beoordeeld op 12 feb 2010
    thermostaat verplaatsen en aansluiten keukenboiler
    Vandaag geweest, nog beter gedaan/ meegedacht in hoe wij het van plan waren, prima vakman, betrouwbaar en vriendelijk
    Beoordeeld op 4 feb 2010
    Verwijderen verwarming
    Aardige man, prima werk geleverd!
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Dordrecht
    Beoordeeld op 2 feb 2010
    Diverse (CV) werkzaamheden
    Ik heb 3 personen/bedrijven laten komen voor een indicatie, en alle drie gaven een ander advies. Het advies van RvG Loodgietersbedrijf was veruit de beste. Rogier is een betrouwbare vakman die meedenkt en duidelijk uitlegt waarom je iets wel of niet zou moeten doen. De eindprijs is hoger dan het initiële bod, echter heb ik meteen alle radiatoren in huis laten vervangen. Ook heeft Rogier nog wat extra werkzaamheden verricht (o.a. verplaatsen waterleiding en afsluiten gasleiding), uiteraard naar volle tevredenheid. Na deze kennismaking en perfecte klus kan ik iedereen dit bedrijf van harte adviseren!!
    Beoordeeld op 28 jan 2010
    CV vervangen
    Rogier heeft bij mij de CV ketel vervangen en ben erg tevreden over het resultaat: netjes, accouraat, zonder verborgen kosten achteraf. Vakmanschap, betrouwbaarheid, vriendelijkheid dik in orde. Planning kan beter maar de communicatie compenseert dit. Zou de volgende klus zo weer Rogier benaderen. Top !
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Zoetermeer
    Beoordeeld op 24 jan 2010
    Gasleiding verleggen in keuken
    Meedenkend, kon snel komen en heeft prima werk geleverd!
    Beoordeeld op 16 dec 2009
    Vervangen huidige ketel voor Nefit Proline HRC24c4
    Vrolijke man, ook als hij in de vrieskou buiten moet werken! Was twee uur te laat, maar heeft ook tot bijna 20.00 doorgewerkt, dus daar zal ik niet over klagen. Hoewel er iets meer bij kwam kijken dan hij aanvankelijk had gedacht (was nog wel ook in persoon komen kijken), toch geen extra kosten in rekening gebracht, erg netjes. Het ziet er allemaal keurig uit, dus ik ben zeer tevreden.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Bergschenhoek
    Beoordeeld op 28 nov 2009
    Bijvulkraan vervangen
    Rogier heeft de opdracht netjes uitgevoerd voor de afgesproken prijs, ook al zat het een beetje tegen en was hij langer bezig dan verwacht.
    Beoordeeld op 12 nov 2009
    Vervangen radiatorknop
    Prima vakman. Planning kan iets beter.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Spijkenisse
    Beoordeeld op 19 okt 2009
    Radiator vervangen
    Rogier van Gils kwam keurig op het afgesproken tijdsip aan en klaarde vervolgens professioneel deze klus. Hij werkt zeer netjes en ruimt alles direct op.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Zoetermeer
    Beoordeeld op 17 sep 2009
    Hangend toilet
    Het is dat je niet meer dan 10 punten kunt geven. Ben heel erg blij en tevreden over de vakkunde van deze opdrachtnemer. Ik hoop niet snel wéér iets te hebben, maar mocht dit het geval zijn dan is deze vakman de eerste die ik raadpleeg. Ik kan hem een ieder aanbevelen.