RVG Loodgietersbedrijf

RVG Loodgietersbedrijf beoordelingen (219)

Beoordeeld op 27 apr 2010
    ophangen en aansluiten van nieuwe stortbak
    Rogier heeft mijn oude loodzware stortbak vervangen door een nieuwe. Werkte flink door ondanks een nat pak wat hij aan deze klus overhield , toen er nog flink wat koud water uit de stortbak bleek te komen. Resultaat en prijs waren prima.Ik raad hem zeker aan!!!!
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Zoetermeer
    Beoordeeld op 26 apr 2010
    Vervangen radiatorknop
    Naar volle tevredenheid uitgevoerd !
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Voorburg
    Beoordeeld op 17 apr 2010
    Close-in boiler (10L) plaatsen + toiletklusjes
    Door een persoonlijk bericht te sturen als reactie op mijn opdracht viel RvG op tussen de andere vakmannen. Rogier bleek erg flexiblel: nog dezelfde dag kwam hij langs om de situatie te bekijken. De volgende dag was alles geregeld. Perfect binnen budget en strak gepland. Top.
    Beoordeeld op 13 apr 2010
    Overstromende vaatwasserafvoer fixen
    Prima vakman ! Netjes op tijd en belde ons na afloop nog even om te checken of het probleem echt opgelost is.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Zoetermeer
    Beoordeeld op 27 mrt 2010
    aanleggen buitenkraan
    Zeer bekwaam en vriendelijk. Komt vooraf kijken en denkt mee over hoe de klus aangelegd en of uitgevoerd wordt.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Den Haag
    Beoordeeld op 26 mrt 2010
    vervangen wasmachinekraan
    Roger is zeer vriendelijk en vakkundig. Het vervangen van de kraan heeft hij erg snel gedaan en ik kan nu gelukkig weer de was doen! Ik zal hem dan ook zeker aanbevelen.....
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Voorschoten
    Beoordeeld op 26 mrt 2010
    Plaatsen nieuwe HR CV ketel, Voorschoten
    RvG loodgietersbedrijf heeft op professionele wijze een Bosch 30/2 HRC ketel geplaatst, inclusief alle aansluitmaterialen, een klokthermostaat, nieuw expansievat en een dakdoorvoer. De opdracht werd voor een zeer concurrerende prijs naar volle tevredenheid uitgevoerd. Ik kan R. van Gils uit Zoetermeer van harte aanbevelen!
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Rijswijk
    Beoordeeld op 25 mrt 2010
    Infrezen, verleggen waterleiding
    Vriendelijke en vakkundige man. Werk is perfect uitgevoerd
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Den Haag
    Beoordeeld op 23 mrt 2010
    Afvoer Vaatwasser
    Is snel begonnen, was op tijd en heeft ook nog een extra klusje gedaan. Zeer tevreden!!
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Alphen aan den Rijn
    Beoordeeld op 13 feb 2010
    Aanleveren en vervangen CV ketel en thermostaat
    Eigenlijk is het jammer dat je niet hoger dan een 10 kan geven. Deze man is: -Vakkundig -Bied concurrende prijzen -Denkt duidelijk mee en geeft goed advies -Service gericht. Tot zover de korte opsomming. Ik heb voor het vervangen van mijn CV ketel verschillende installateurs geraadpleegd. Aangezien ik in een ex-huur appartement woon hingen er nog oude ketels van 19 jaar oud (geplaatst tijdens de bouw van het appartement). Meerdere installateurs zijn wezen kijken allemaal zeiden ze hetzelfde. HR onmogelijk! En de meeste hadden toen nog niet eens naar de buizen gekeken! RVG sprak dit tegen, hij zij dat het op de huidige buizenstelsel willichtl mogelijk was (hij had de buizen voor 15 min geinspecteerd), maar dat hij geen garantie kon geven aangezien het voor hem onmogelijk te controleren was hoe vies de buizen aan de binnenkant waren na 19 jaar werk. Hij heeft daarop zelf verschillende keren contact gezocht met mijn VVE en is zelfs op het dak gaan kijken nadat hij hier een afspraak voor heeft gemaakt met de huismeester. Let wel dit was allemaal nog volledig vrijblijvend! Hij heeft een zeer scherp offerte gemaakt voor het vervangen van de buis omdat hij toch zo zijn twijfels had. Vandaag is de buis vervangen en ik heb inderdaad met eigen ogen kunnen zien hoe slecht de staat van de buis was, met andere woorden terecht vervangen. Voor de rest zat het plaatsen wat tegen, maar voor de rest geen gezeur over extra bijbetalen. Tot overmaat van ramp was de nieuwe I-senso thermostaat ook nog is half defect (het display valt soms uit). Deze wordt begin deze week opnieuw vervangen. Echt een uitstekend vakman die ik iedereen kan aanbevelen! Voor mij was het echt een verademing om eindelijk is een vakman in huis te hebben ipv de vele doe-het-zelf hobby boeren die zichzelf vakman noemen. Van de diensten van deze vakman krijg je geen spijt!