Roofsolution

Beoordeeld op 7 mei 2014
  • Review door Lex, Voorburg
    Beoordeeld op 14 apr 2014
    plaatsen dakfolie op 2 huizen plus aanvullende reparaties
    Bert is een prima vakman die al bij het eerste bezoek liet zien de zaken goed te willen regelen. Gaf duidelijk aan hoe hij de klus ging klaren, gaf probleemgebieden aan en hoe hij die zou oplossen. Tijdens uitvoer liep alles op rolletjes. Het werk is vlot opgeleverd binnen gesteld budget en tijdsplanning. Ook de voortuinen werden netjes geveegd achter gelaten. Het dak ligt er inmiddels keurig bij, voorzien van nieuwe pannen en heeft de eerste hoosbui keurig doorstaan. Prima klus voor een keurige prijs.
  • Review door Joel, Elst
    Beoordeeld op 28 mrt 2014
    Renovatie dak in Elst (gelderland): nieuwe dakpannen en isolatiedak...
    Tijdens de afspraak, keurig netjes antwoorden gekregen op al mijn vragen en vakkundig advies gekregen. Doordat ikzelf wat extra's wilde liep het bedrag iets op, anders was het keurig conform offerte geweest. De werkzaamheden verliepen keurig netjes conform afspraken en planning. Bert denkt echt met je mee en adviseert in duidelijke tekst. Kwa service ook helemaal top, werken keurig netjes en komen hun afspraken keurig na. Mijn complete dak is compleet vernieuwd en geisoleerd, ik ontvang regelmatig positieve reacties over het prachtige dak. Bert en zeer beleefde collega's geef ik een uitmuntende referentie. Ben zeer content over het vakwerk wat is afgeleverd. Een aanrader wanneer je vakwerk wilt tegen een faire prijs.
  • Review door nick, Breda
    Beoordeeld op 6 dec 2013
    dak vervanging en reparatie
    Hele vriendelijke heren die snel en vakkundig mijn dak hebben gerenoveerd. Op een paar kleine afwerkingspuntjes na ben ik erg tevreden voor het bedrag waarvoor ze de klus hebben gedaan.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Papendrecht
    Beoordeeld op 1 dec 2013
    Schoorsteen verwijderen en dak aanhelen
    Vaklui die hard werken, op korte termijn het werk oppakken en vriendelijk zijn in de omgang. Het resultaat ziet er erg netjes uit. Een tevreden klant!
  • Review door peter, Langeweg
    Beoordeeld op 13 nov 2013
    garage vernieuwen met dakbedekking
    Perfect werk uitgevoerd en voor een goede prijs. Zeer tevreden en komen afspraken prima na. Iedereen aan te bevelen gezien prijs kwaliteit en dus een aanrader
  • Review door Barry, Amsterdam
    Beoordeeld op 22 okt 2013
    Isoleren zijgevels
    Bert en zijn collega hebben onze zijgevels voorzien van waterdichte follie. Een flinke klus gezien de hoogte van de woning en de sterkte van de kalkzandsteenblokken. Bert ziet nergens een probleem in en regelt het prima. Prima vakman! Erg flexibel en denkt mee in oplossingen. Komt afspraken na. En is ook prima bereikbaar. We zouden Bert en zijn collega zeker weer inhuren mocht dat ooit nodig zijn.
  • Review door Anja, Sint-Oedenrode
    Beoordeeld op 12 aug 2013
  • Review door chimene, Dordrecht
    Beoordeeld op 24 jul 2013
    SCHOON MAKEN GEVEL
    Toen Roof Solutions een bod uitbracht nam ik contact met hun op. Ik kreeg antwoord op de vragen die ik had. Ik kon gelijk een afspraak maken. Ze gingen snel aan de slag alles liep op rolletjes. Simpel gezegd geweldig fantastisch en ze waren nog klantvriendelijk ook wat wil je nog meer?!