Risa Dak & Onderhoudsbedrijf

Risa Dak & Onderhoudsbedrijf beoordelingen (69)

• Review door Jan, Papendrecht
    Beoordeeld op 6 jul 2011
    Dakbeddekking dakterras vervangen
    Hebben het werk perfect uitgevoerd, ondanks het heel warm was. Goed advies en zelfs wat extra's gedaan.
  • Review door George, Zoetermeer
    Beoordeeld op 3 jul 2011
    dakdekken + zinken deklijst
    Proffesionele uitvoering van de werkzaamheden tegen een heel redelijke prijs. Offerte en facturering prima in orde. Nino en zijn medewerker zijn zeer prettig in de omgang. Zal zeker in voorkomend geval Risa aanbevelen. Hoe de rapportcijfers werken is me niet duidelijk maar overwegend een 10.
  • Review door Marius, Rijswijk
    Beoordeeld op 21 jun 2011
    dakbedekking garage vernieuwen
    Professionele reactie op onze aanvraag. Na ons principe akkoord kwam Nino zelf het dak opnemen en stuurde een duidelijke beschrijving van zijn werkuitvoering per email. Vooral het keurig afwerken met zinkstukken t.o.v. de veelgeleverde aluminium stripjes vonden wij erg goed. Voor hem meer werk, maar een beter en mooier resultaat. Tevoren had Risa duidelijk aangegeven hoe zij zouden gaan handelen als er rot dakhout zou worden gevonden. Dat sluit verrassingen in prijs ook uit. Alles liep voorspoedig en er werd keurig op de afgesproken tijd gewerkt en opgeleverd. Geen minpuntjes te bedenken dus een tien is terecht!
  • Review door Ron, Den Haag
    Beoordeeld op 9 jun 2011
    vervangen 1 tot 3 daken
    Nino heeft alle drie de daken en het bijbehorende trespa keurig vervangen. de dakbedekking en het zinkwerk is perfect, het trespa is netjes genoeg en voor een goede prijs. De eerste dagen waren er wat kleine vertragingen, maar daarna heeft hij het werk snel en netjes voor een goede prijs geleverd ! zonder meer een fijn bedrijf om mee te werken !!
  • Review door Woma Vastgoed B.V., Diemen
    Beoordeeld op 31 mei 2011
    185m2 plat dak bungalow vervangen
    Nino en z'n mannen weten zeer goed wat ze doen. Ze namen uitrgebreid de tijd om de werkzaamheden op te nemen, brachten een gedetailleerde offerte uit en hielden zich keurig aan hun afspraken. Zijn bovendien beleefd en meedenkend en kunnen de klus goed aan. Het werk(ca. 200m2 bitumendak op een platte bungalow vervangen incl. isolatie, dakkoepels, boeidelen, daklijsten en regenpijpen etc.) viel achteraf tegen maar dat had geen enkele invloed op de stemming. Nino is volledig gecertificeerd en heeft de klus naar volle teveredenheid geklaard en keurig opgeleverd. Met een dak neem je liever geen risico en we zijn daarom blij dat we het zo hebben gedaan. Aanrader !
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Den Haag
    Beoordeeld op 20 mei 2011
  • Review door Wouter, Leiden
    Beoordeeld op 12 mei 2011
    Plakken bitumen platte daken
    Goed werk, snel efficient en goed mee te communiceren.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Leidschendam
    Beoordeeld op 8 mrt 2011
    dak renovatie
    Nino en zijn medewerker Ronald hebben uitstekend werk geleverd. Konden door omstandigheden aanzienlijk eerder komen om het dak te renoveren. Was wel prettig i.v.m. ernstige lekkage bij ons, en in mindere mate, bij onze buren. Mensen zijn prettig in de omgang, en niet onbelangrijk, berekenen een eerlijke prijs en houden zich daaraan. Ik kan Risa zeker adviseren.
  • Review door Peter, Waddinxveen
    Beoordeeld op 24 feb 2011
    Vervangen Bitumen dak
    Conform de afspraken keurig uitgevoerd. Vriendelijke en voorkomende vaklui! Zeer tevreden. Alles netjes achter gelaten.