Risa Dak & Onderhoudsbedrijf

Risa Dak & Onderhoudsbedrijf beoordelingen (69)

• Review door Corné, Rozenburg
    Beoordeeld op 14 jul 2012
    Volledige renovatie plat dak circa 300 m2
    Nino, 'Opa' en 'Benjamin' hebben een perfect stuk werk geleverd! Het geduld van Nino voordat hij kon beginnen (december/januari akkoord, eind juni beginnen) is op de proef gesteld, maar Nino bleef en blijft een nette vakman. Het werk zelf viel tegen, maar geen onvertogen woord. De samenwerking met andere aannemers verliep voorspoedig. Tijdens de renovatie tal van onverwachte zaken, maar Nino loste dit samen met zijn mannen in goed overleg op zonder meerkosten. Netjes gewerkt, iedere dag alles opgeruimd en met een mooi nieuw, lekvrij, goed geïsoleerd dak als resultaat. RISA dakdekkers is een aanrader!
  • Review door eric, Delft
    Beoordeeld op 16 mei 2012
    dak aanbouw renovatie
    Nino en Ronald hebben het dak van onze aanbouw opnieuw gerenoveerd en geïsoleerd. Het ziet er prachtig uit en het is vakkundig gedaan. Het zijn twee vakmannen: eerlijk, hardwerkend en betrouwbaar. Nino en Ronald denken met je mee en lossen problemen voor je op die ze tegenkomen. Wij raden dit bedrijf aan iedereen aan. Klasse!
  • Review door Frederic, Den Haag
    Beoordeeld op 26 mrt 2012
    plat dak iolatie/bitumen/
    very reliable and professional; 80 m2 of flat roof have been insulated end prijs in line with the offer; Nino alway cared about us and worked in a very clean way, no durt no soilage top-4 It was a pleasure
  • Review door geerten, Maassluis
    Beoordeeld op 4 jan 2012
    bitumem vervangen
    Ik raad iedereen risa dak en onderhoudsbedrijf aan. Ons dak van de garage is weer als nieuw. prima prijs en prima kwaliteit.
  • Review door Kraijenbosch, Maassluis
    Beoordeeld op 22 dec 2011
    lekkage garage dak
    De Firma Risa Dak & onderhoudsbedrijf heeft bij ons het garagedak vernieuwd. Alle oude lagen zijn netjes verwijderd en afgevoerd. Er is een nieuwe bedekking inclusief lijsten gelaatst. Wij zijn heel erg tevreden het was echt vakmanschap. Alle lekkages zijn in een keer opgelost. De prijs was in verhouding met andere firma's heel erg gunstig. Onze complimenten voor deze firma. Fam. Kraijenbosch.
  • Review door Ruud, Leiden
    Beoordeeld op 25 okt 2011
    Vervangen dakbedekking plat dak/uitbouw ca 7 m2
    Werkt gestructueerd, snel en netjes met een perfect eindresultaat. Geeft uitleg waarom iets op een bepaalde manier wordt uitgevoerd en wat de voordelen daarvan zijn. Heeft zonder extra kosten nog een paar kleine dingen extra gedaan. Absoluut aan te bevelen.
  • Review door Braak, Den Haag
    Beoordeeld op 25 aug 2011
    lekkage opsporen en repareren
    Snel gereageerd, snel en goed geregeld. Aanrader!
  • Review door Esther, Den Haag
    Beoordeeld op 5 aug 2011
    mevr.
    He werkte alles netjes af en is betrouwbaar.