Risa Dak & Onderhoudsbedrijf

Risa Dak & Onderhoudsbedrijf beoordelingen (69)

• Review door Werkspot-gebruiker uit Nieuwegein
    Beoordeeld op 9 jun 2009
    Dakbedekking aanbrengen op nieuwe schuur
    Ik kan Nino aan iedereen aanraden. Je merkt dat hij thuis nog zit na te denken of een probleem niet net nog wat beter kan worden opgelost. Verder was hij flexibel toen hij opeens wat meer moest doen omdat ik de klus niet helmaal af had. Ook is hij vantevoren even wezen kijken. Voor meerwerk werd een redelijke prijs gerekend en als iets niet nodig was ging er weer geld af. Hij werkt netjes en bovendien zijn hij en zijn collega's ook nog eens aangename mensen om over de vloer te hebben.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Almere
    Beoordeeld op 7 jun 2009
    Schuurdak- en dakkapel bedekking
    Fantastisch gewerkt, De eerste dag die we gepland hadden was het niet mogelijk om op het dak te werken, dus een nieuwe afspraak gemaakt. Bij aanvang klus geconstateerd dat er meer moest gebeuren dan alleen dak bedekken ,de vorige dakbedekker 25 jaar geleden had er een potje van gemaakt (echt waar, zelf gezien). De klus die een dagje zou duren werdt er een van 3 dagen en het hele dak is zo ongeveer vervangen.Hij kon gelukkig de klus toch doen, ook al ging het langer duren. heeft zelfs in het weekend door gewerkt om het af te krijgen. Petje af voor de heren! Ik heb alweer een offertte aangevraagd voor andere klus bij hem.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Kedichem
    Beoordeeld op 15 mei 2009
    dakbedeking met kraaldelen 2x dakkapel
    Goede vakmannen die mooi en zeer voldoende werk hebben afgeleverd. Goede afspraken mee te maken ook met de mail.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Haarlem
    Beoordeeld op 12 mei 2009
    vervangen dakbedekking serre
    Nadat we met Nino in contact zijn gekomen, hebben we besproken hoe en wat er veranderd moest worden. De klus is veel omvangrijker geworden dan dat we omschreven op werkspot omschreven hadden en is daarom ook duurder uitgevallen. Ze hebben de klus met twee personen gedaan. Ze werken netjes, leveren kwaliteit. Nino is een goede vakman.
    Beoordeeld op 31 mrt 2009
    Opnieuw tegelen van Badkamer.
    Nino verstaat z`n vak, levert knap werk af. Z`n verschijning is netjes,laat de werkplek schoon achter. Thanks Nino.
    Beoordeeld op 28 mrt 2009
    vernieuwen van schuurdak
    Zeer betrouwbaar en een goede vakman die na een betere controle mij erop wees dat er een verrot bint in het dak aanwezig was die mij niet was opgevallen. Heeft dit zonder extra kosten toch vervangen en heeft ook nog kosteloos de eerste rabat delen van de schuur in de teer gezet.Kan dit bedrijf en vakman aan een ieder aanbevelen die dak en zink of loodgieters werkzaamheden moet laten verrichten.
    Beoordeeld op 27 mrt 2009
    Buitenkraan
    Een echte vakman. Het plaatsen van de buitenkraan kon op korte termijn plaatsvinden. Dachten mee over de uitvoering van de werkzaamheden die vervolgens goed, snel en vakkundig is uitgevoerd. Werk keurig uitgevoerd. Zeker een aanrader!
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Hellevoetsluis
    Beoordeeld op 22 jan 2009
    Dichten of vervangen zinken goot
    Gewoonweg vaklui! Geen gezeur, hard werken en weten waar ze mee bezig zijn. Fijn dat er nog mensen zijn die 'wat hun ogen zien met hun handen maken kunnen'. 10 jaar garantie op de werkzaamheden geeft ook een 'veilig' gevoel. Bedankt Nino en Aad!
  • Review door JW ter Meulen, Amsterdam
    Beoordeeld op 14 jan 2009
    daken te amsterdam
    Goede vakmensen, prima service een aanrader!Wij van pandverkopen.nl ontvangen graag positieve referenties van eigenaren van vastgoed die willen verkopen.Indien wij tevreden zijn over werkzaamheden dan geven wij ook een positieve referentie zoals bij deze partij. Pandverkopen.nl voor de verkoop van al uw vastgoed. Speciale interesse voor objecten gelegen binnen de ring van Amsterdam.