Pluimers Vloeradvies aan huis

Pluimers Vloeradvies aan huis beoordelingen (260)

• Review door Kaveh, Rotterdam
    Beoordeeld op 9 jun 2015

Vloer + plinten + ondervloer leggen door heel het huis

Zeer aardige man die snel en hard door werkt! Hij heeft wat ons betreft zeer goed werk afgeleverd en zou ik een ieder aanbevelen.
  • Review door Tamara, Amstelveen
    Beoordeeld op 6 jun 2015

Laminaat leggen

Zeer vriendelijk en betrouwbare service. In een dag mijn hele huis laminaat gelegd en resultaat is prachtig!
  • Review door Willemijn, Amsterdam
    Beoordeeld op 2 jun 2015

Vloertegels & laminaat leggen, totaal 90m2

Geweldig! Henk was snel, efficiënt, denkt mee en supervriendelijk. Verstand van zaken. Dikke 10.
  • Review door Emil, Elst
    Beoordeeld op 27 mei 2015

laminaat leggen in nieuwbouw woning

Wat een uitstekende vakman,echt nog een van de oude stempel, weet in een hoog tempo een laminaatvloer te leggen en dan ook nog zodanig dat ik er grote bewondering voor heb, man van weinig woorden die snel reageert en zijn afspraken nakomt Chapeau, kan hem absoluut aanbevelen.
  • Review door Simone, Dronten
    Beoordeeld op 26 mei 2015

Laminaat leggen door gehele woning

Hele fijne ervaring. In 1 dag was het laminaat door het gehele huis, 3 verdiepingen, gelegd en in dag 2 is de trap volledig opnieuw gestoffeerd.
  • Review door Robbert, Waddinxveen
    Beoordeeld op 24 mei 2015

Laminaat leggen in appartement te Waddinxveen

Henk was keurig op tijd en heeft de ondervloer, het laminaat en de plinten uitstekend gelegd! Al om al ben ik zeer tevreden en kan ik Pluimers vloeradvies zeker aanraden!
  • Review door Klaas, Amsterdam
    Beoordeeld op 15 mei 2015

96m2, laminaat leggen leidsche rijn (evt 45m2 extra)

Aardige man. Goed op tijd. En uitstekend resultaat. En dat voor een schepte prijs. Werkt zeer had door- 150 m2 in een dag in zijn eentje met plinten(deels staande)! Een absolute aanrader voor iedereen!!!
  • Review door Erik-Jan, Apeldoorn
    Beoordeeld op 14 mei 2015

Laminaat leggen (inclusief plinten) in Apeldoorn

Uitstekende vakman en harde werker. De heer Pluimers heeft in een dag tijd zowel de boven- als de benedenverdieping van onze woning voorzien van een ondervloer, laminaat en plinten. Hij werkt erg netjes en het resultaat is dan ook erg strak. Ik zou hem iedereen aanbevelen.
  • Review door Chiel, Haarlem
    Beoordeeld op 14 apr 2015

Totaal 60m2 laminaat leggen

De heer Pluijmers was keurig op de afgesproken tijd aanwezig. Hij heeft onze laminaatvloer er keurig netjes en strak ingelegd. Wij zijn erg blij met het resultaat en bevelen Henk van harte aan. De volgende keer zullen wij Henk zeker weer vragen.
  • Review door Emanuel, Arnhem
    Beoordeeld op 25 mrt 2015

Laminaat leggen 117m2 met ondervloer en plinten.

Henk heeft ons laminaat in onze woning keurig gelegd. De ondervloer en laminaat zijn eerst uitgelegd. Hij is een harde werker aan een stuk door. De plinten zijn messcherp geknipt een lust voor het oog. Henk is een goede aanrader. !!!