Pluimers Vloeradvies aan huis

Pluimers Vloeradvies aan huis beoordelingen (260)

• Review door Godeschalk, Apeldoorn
    Beoordeeld op 31 mrt 2012

Projectvloerbedekking +

Goed overleg over de te leveren producten, prima afspraken gemaakt en flexibel omtrent de uitvoering.
  • Review door danny, Mariënheem
    Beoordeeld op 21 mrt 2012

laminaatvloer leggen

Prima afspraken maken met hem. Werkt hard en netjes
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Makkum
    Beoordeeld op 5 mrt 2012

bekleden van een trap

zeer goed uitgevoert, is echt een vakman, komt afsprak na heeft in 3 uurtjes tijd de trap bekleed, zeker een aanrader, daaron ook voor alles een 10
  • Review door Wouter, Castricum
    Beoordeeld op 5 mrt 2012

Trap stofferen

Henk heeft afgelopen zaterdag mijn trap keurig bekleed! Op donderdag mijn bericht op werkspot geplaatst, vrijdag afspraken gemaakt en zaterdag stond hij om 07.30 uur op de stoep. Super snel dus. Het afgesproken tarief was een faire prijs; een goede kwaliteit tapijt en heel goed gelegd door Henk. Bovendien heeft hij een heel stuk moeten rijden om de klus bij mij uit te kunnen voeren. Er is geen troep achtergebleven en Henk is zelf prettig in de omgang. Kortom; ik ben tevreden. Nogmaals bedankt Henk.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Vorden
    Beoordeeld op 1 mrt 2012

Trap stofferen

Ik kan meneer Pluimers van harte aanbevelen. Op een zeer correcte wijze heeft meneer Pluimers keurig werk afgeleverd. Kundig, kwalitatief goed en tegen een redelijk tarief. Prima.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Assen
    Beoordeeld op 22 feb 2012

laminaat leggen

Henk heeft voor ons uitstekend werk verricht... het is duidelijk te merken dat hij jaren ervaring heeft met laminaat leggen..hij heeft het met veel aandacht uitgevoerd en wij zijn dik tevreden. Daarnaast komt hij betrouwbaar en zeker sympathiek over. Ook is de prijs/kwaliteit verhouding ideaal....
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Arnhem
    Beoordeeld op 13 feb 2012

rolgordijnen en lamp ophangen

Kwam zelfs dezelfde dag dat ik hem belde. Alles prima opgehangen.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Enschede
    Beoordeeld op 10 feb 2012

14 trappen stofferen incl. zijkanten

Topkwaliteit, uitstekend werk verricht, echte vakman
  • Review door Jan/Willem, Zutphen
    Beoordeeld op 29 dec 2011

vloerbedekking op een trap leggen

Dhr Pluimers heeft mijn twee trappen van vloerbedekking voorzien en heeft dat zeer professioneel gedaan. Mijn trappen zijn weer klaar voor lange tijd. Goed werk!
  • Review door rob, Nigtevecht
    Beoordeeld op 20 dec 2011

verwijderen vloerbedekking trap

zeer goed, volgende dag al aan de gang tegen een zeer net tarief ! aanrader !

Hartelijk bedankt voor jullie referentie.Succes met de trap

Reactie geplaatst 20 dec 2011