Pluimers Vloeradvies aan huis

Pluimers Vloeradvies aan huis beoordelingen (260)

• Review door Frits Bruens, Schoonhoven
    Beoordeeld op 8 mrt 2013

opnieuw stofferen trap

De heer Pluimers was keurig op tijd op de afgesproken plaats. Hij heeft voortreffelijk werk geleverd. Netjes in de omgang. Ruimt zijn spullen op en laat het werk keurig achter. kortom een dikke aanbeveling waard. Een vakman die zijn beroepsgroep eer aan doet. Ik heb ter plaatse meer werk gevraagd te doen. Voor een bescheiden prijs heeft hij dit werk erbij gedaan en keurig afgeleverd.
  • Review door Marcel, Den Haag
    Beoordeeld op 3 mrt 2013

Oude laminaat vloer verwijderen en nieuwe leggen

Een echte vakman, werkt hard maar wel nauwkeurig. We zijn zeer tevreden en zouden hem zo weer inhuren. Een echte aanrader.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Spier
    Beoordeeld op 8 feb 2013

PVC vinyl stroken plakken

Uitstekende vakman, afspraken precies nagekomen. Keurig op tijd.
  • Review door Hay, Weert
    Beoordeeld op 7 feb 2013

laminaat leggen

Prima en snel de vloer gelegd
  • Review door Judith, Delfzijl
    Beoordeeld op 30 jan 2013

Vloerbedekking op trap

Helemaal naar Delfzijl rijden met het barre weer van de laatste tijd en dan zo snel en netjes werk leveren. Wij zijn meer dan tevreden.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Borne
    Beoordeeld op 17 jan 2013

Bekleden van Trap

De beste man was keurig op tijd, beleefd en werkt goed door. Het resultaat mag er wezen. De trap ziet er strak uit voor een mooie prijs. Maandag belde hij mij op en Woensdag middag lag de bekleding erin.
  • Review door Lisanne, Helmond
    Beoordeeld op 3 jan 2013

Laminaat leggen op zeer korte termijn. In appartement

Henk heeft erg goed werk afgeleverd! S ochtends begonnen en rond 1730u lag de gehele laminaatvloer erin. Zeer snelle service , de volgende dag kon Henk al beginnen Echt een aanrader!
  • Review door Jojanneke, Apeldoorn
    Beoordeeld op 28 dec 2012

demonteren, vervoeren en leggen

Wij hebben een zeer goede ervaring met Pluimers Vloeradvies! Hij komt afspraken na, werkt hard en goed, is flexibel en secuur. Klein minpuntje is de afwerking rond verwarmingsbuizen.

Beste mevrouw, Bedankt voor uw uitstekende reactie. Als afwerking rond de verwarmingsbuizen hebben wij uw man geadviseerd om deze te voorzien van rozetten ipv plakplinten er om heen te bevestigen. Dit zou uw man zelf verzorgen vandaar dat dit niet was afgewerkt. Nogmaals bedankt en succes met de vloer Henk

Reactie geplaatst 28 dec 2012
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Zandvoort