Pluimers Vloeradvies aan huis

Pluimers Vloeradvies aan huis beoordelingen (260)

• Review door E., Lent
    Beoordeeld op 6 okt 2015

klik Laminaat plaatsen zolder en slaapkamers zsm

De heer Pluimers heeft bij ons de vloeren gelegd op zolder en in de slaapkamers. Het plaatsen van laminaat is goed gegaan en zijn we tevreden over. Maar de afwerking van de plinten aan de zijkanten zijn amateuristisch geplaatst en niet mooi afgewerkt. Vooral bij de deurkozijnen staat het niet mooi. Dat verpest wel al het andere werk.
    (Bewerkt op 7 okt 2015)

?

Reactie geplaatst 7 okt 2015
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Deventer
    Beoordeeld op 17 sep 2015

Ondervloer, Laminaat plus plakplinten leggen

Top ervaring! Op tijd op locatie volgens afspraak. Keurig en snel gelegd. Voor dit geld kun je het zelf niet zo snel en goed erin leggen! Bedankt Henk
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Groningen
    Beoordeeld op 9 sep 2015

Leggen laminaatvloer appartement Groningen (100 m2)

Wij zijn zeer tevreden over hoe Pluimers Vloeradvies bij ons laminaat heeft gelegd. Henk werkt secuur en vlot en heeft daarom binnen een dag 100 vierkante meter laminaat weten te leggen bij ons appartement. Kortom: een aanrader!
  • Review door richard, Arnhem
    Beoordeeld op 27 aug 2015

appartement gelijkvloers 1e etage 80m2 laminaat zonder ondervloer m...

In een woord geweldig, fijne betrouwbare vakman. Komt precies op tijd afspraak is afspraak werkt snel neemt bijna geen pauze. Heeft mij ook geholpen met de meubels te verplaatsen. Deze man neem ik bij elke volgende klus zonder verder te zoeken.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Tilburg
    Beoordeeld op 29 jul 2015

Laminaat leggen 100 m2 incl. ondervloer en plinten

Harde werker, in 1 dag heeft de heer Pluimers op 2 verdiepingen laminaat gelegd. Hij is echt vakman.
  • Review door Marieke, Enschede
    Beoordeeld op 14 jul 2015

Laminaat leggen en schilderen van een flat in Waalre

Een gedegen vakman die hard werkt en uitstekend werk aflevert! In een dag een beneden en boven verdieping voorzien van laminaat en plinten en het ligt er strak in. Betrouwbaar en bekwaam, kortom ... een prima vakman! Bedankt Henk!
  • Review door W.Y., Duiven
    Beoordeeld op 25 jun 2015

Vloer + plinten + ondervloer leggen door heel het appartement

Dhr. Pluimers heeft uitstekend werk geleverd. Hij is ruim op tijd op locatie, professioneel en voert zijn vakmanschap met veel ervaring uit. Binnen iets meer dan een 1/2 dag mijn hele appartement met laminaat + plinten gelegd. Ik kan niets anders bedenken dan.... SUPER SUPER SUPER GEDAAAN HENK !
  • Review door George, Deventer
    Beoordeeld op 20 jun 2015

Laminaat doorlopend leggen

Op onze bovenverdieping moest 60 m2 laminaat gelegd worden in drie kamers + de overloop. Henk heeft het doorlopend gelegd. Was ook behulpzaam bij het verhuizen van de inboedel van de ene kamer naar de andere. Hij werkte netjes en snel waardoor we nu weer een prachtige vloer op onze bovenverdieping hebben. En....., niet te vergeten ik heb geen spierpijn!
  • Review door Jolanda, Tilburg
    Beoordeeld op 15 jun 2015

Laminaat leggen 1e verdieping en zolder

Wij zijn zeer tevreden over de vloer die Henk bij ons gelegd heeft. Super netjes afgewerkt en ook niet onbelangrijk, Henk is betrouwbaar, was netjes op tijd en kwam zijn afspraken na. Dat zie je niet vaak meer...
  • Review door de Rooij, Den Haag
    Beoordeeld op 12 jun 2015

Laminaat en ondervloer leggen

Henk heeft hard en netjes gewerkt en de vloer ligt er strak in! Ook de prijs/kwaliteit verhouding is zeer goed.