Oric Tegelwerken

Oric Tegelwerken beoordelingen (70)

• Review door Cihan colak
    Beoordeeld op 8 jan 2019

Wand betegelen

Zoek niet verder naar een tegelzetter. Oric denkt goed mee en werkt super netjes. Top werk geleverd in mijn barbershop! Bedankt Oric!
  • Review door Marjoleine, Malden
    Beoordeeld op 21 okt 2018
    Keuken tegelen 12m2
    Goede offerte, zeer snel beschikbaar en de vloer is schitterend gelegd. Zeer tevreden!
  • Review door Guus, Oss
    Beoordeeld op 21 okt 2018
    Tegelzetter
    Serval is een rustige en nette tegelzetter Werk zeer nauwkurig Denkt mee over problemen En los ze op Zeker een aanrader Ga hem zekers nog een keer bellen Bij een volgende klus Seval heeft nog liefde voor zijn vak ๐Ÿ”๐Ÿ”๐Ÿ” ๐Ÿ‘๐Ÿฝ๐Ÿ‘๐Ÿฝ๐Ÿ‘๐Ÿฝ Dank je wel Serval Groet Inge en Guus
  • Review door Stefan, Nijmegen
    Beoordeeld op 5 jul 2018
    Tegelen achterwand keuken
    Seval kwam snel kijken en heeft de klus op korte termijn uitgevoerd. Goed overleg over hoe het werk zou worden gedaan. Werkte erg zorgvuldig en het resultaat is ontzettend goed. Na afloop alles netjes opgeruimd. Kortom een echte vakman die ik van harte kan aanbevelen.
  • Review door Anja, Waalre
    Beoordeeld op 28 mei 2018
    Tegels leggen hal en garage +/- 27 m2
    Seval werkt netjes en houdt zich aan de afspraken. Prijs, kwaliteit is goed.
  • Review door Jantine, Eindhoven
    Beoordeeld op 10 apr 2018
    Tegels leggen
    Het resultaat van de tegelvloeren is helemaal naar wens. De tegelzetter heeft topkwaliteit geleverd ondanks alle vervelende hoekjes in de hal. De communicatie verliep erg prettig en Oric is een prettig persoon. Bij een volgende klus ga ik deze tegelzetter zeker opnieuw vragen.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Milsbeek
    Beoordeeld op 25 nov 2017
    Tegelen Badkamer week 47
    Perfecte tegelzetter en een betere vind je niet snel. Werkt zeer netjes en precies en is niet snel tevreden. Een verademing om in te huren voor je badkamer. Daarom voor ons de juiste keuze. Zoek je een perfectionist dan is dit de juiste persoon !
    (Bewerkt op 28 feb 2020)
  • Review door T, Eindhoven
    Beoordeeld op 8 jul 2017
    Tegels plaatsen
    Keurig en netjes gewerkt, afspraken nagekomen. Wij zijn zeer tevreden met de uitvoering van de werkzaamheden.
  • Review door Nina, Nijmegen
    Beoordeeld op 2 jul 2017
    badkamervloer betegelen
    Zeker aan te raden! netjes werk geleverd, voor een zeer goede prijs. Erg blij mee! Ik zou hem in de toekomst weer in huren.
  • Review door Edin Durgut
    Beoordeeld op 23 mei 2017

Badkamer Tegelen

Vakwerk voor een goede prijs. Hij levert vakwerk af en werkt heel netjes. Echt een aanrader waar wij vaker gebruik van zullen maken
    (Bewerkt op 24 mei 2017)