Oric Tegelwerken

Oric Tegelwerken beoordelingen (70)

• Review door Caitlin, Bergen, Limburg
    Beoordeeld op 25 nov 2021
    Tegels zetten: 25 m²; Vloer; Woonkamer
    Wat een super vriendelijke man! Meteen gekomen en alles ingemeten. Week erna meteen begonnen, zelfs 2 dagen eerder dan gepland. Super werk geleverd en zich aan alle afspraken gehouden. 100% aan te raden. Seval super bedankt en hopelijk tot ziens.
  • Review door Marleen, Venray
    Beoordeeld op 10 nov 2021
    Tegels zetten: 3 m²; Muur; Keuken
    Zeer prettig in de omgang, vlot, adequaat, prachtig tegelwerk!
  • Review door Jeroen, Nijmegen
    Beoordeeld op 19 okt 2021
    Tegels zetten: 18 m²; Vloer; Garage / bijkeuken
    Wij zijn zeer tevreden over het werk van Seval. Hij werkt netjes, komt afspraken na en denkt goed mee. Zeker een aanrader!
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Meijel
    Beoordeeld op 6 okt 2021
    Tegels zetten: 3 m²; Muur; Keuken
    Erg blij dat ik Seval via Werkspot heb gevonden! Ik had mijn oproep zondag geplaatst en vandaag, drie dagen later, is mijn keukenwand al helemaal netjes betegeld. Seval werkt netjes en professioneel en is erg vriendelijk, een fijn persoon om bij je over de vloer te hebben. Aanrader!
  • Review door Ursela, Bergen, Limburg
    Beoordeeld op 29 sep 2021
    Tegels zetten: 22 m²; Vloer; Garage
    Het eerste contact was snel gelegd, hij is de klus komen bekijken en duidelijk aangegeven wat gedaan moest worden. Offerte volgde snel en was prima. Afspraak over het starten was duidelijk, goede afstemming nog over details en materiaal. De klus was af in de besproken tijd. Hij werkt heel netjes en ruimt alles op na het werk. Het ziet er super mooi uit, echt vakmanschap. We zijn erg tevreden over de uitvoering en resultaat.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Helmond
    Beoordeeld op 22 mrt 2021
    Tegels zetten: 40 m2; Vloer; Keuken, Gang, Woonkamer
    Communicatie verliep duidelijk en Seval komt de gemaakte afspraken goed na. Hij werkt erg netjes en wij zijn zeer tevreden met het eindresultaat. De nieuwe tegelvloer ligt er strak in. Wij zouden Seval voor een volgende klus zonder twijfel weer vragen.
  • Review door Jacqueline, Druten
    Beoordeeld op 16 jan 2021
    Tegels zetten: 25 m2; Vloer; Garage
    Wij zijn heel erg tevreden in alle opzichten. Bij een volgende klus zullen we hem zeker weer benaderen.