Oric Tegelwerken

Oric Tegelwerken beoordelingen (71)

• Review door Marnix, Son en Breugel
    Beoordeeld op 18 dec 2022

Tegels zetten: 21 m²; Muur, Vloer; Badkamer, Toilet

Seval heeft heel netjes getegeld en dacht goed mee met mij waarvoor dank. Zeker een aanrader.
  • Review door Ilse, Vierlingsbeek
    Beoordeeld op 25 nov 2022

Tegels zetten: 30 m²; Muur, Vloer; Badkamer

• Review door Janine, Eindhoven
    Beoordeeld op 11 nov 2022

Tegels zetten: 2 m²; Muur; Keuken

Seval komt gemaakte afspraken na, plant de klus snel in, reageert ook snel op berichten en werkt netjes. Mooi in visgraat getegelde achterwand van onze keuken, wij raden hem aan!
  • Review door Layla , Nijmegen
    Beoordeeld op 4 jun 2022

Tegels zetten: 2 m²; Muur; Keuken

Ik raad iedereen hem aan. Hij had snel tijd, werkt super hard en efficiënt. Hij denkt mee in oplossingen voor zaken die eigenlijk niet bij zijn werk horen en de kwaliteit is uitstekend. Ook de prijs is heel redelijk dus bedankt!
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Schijndel
    Beoordeeld op 2 jun 2022

Tegels zetten: 25 m²; Vloer; Garage

Seval heeft onwijs mooi werk geleverd! Een garage (25m2) met tegels van 80 bij 80 in zijn eentje gelegd. Elk hoekje is mooi afgewerkt. De afspraak was snel gemaakt en in 3 dagen was de vloer klaar. TOP! Zeker een aanrader.
  • Review door Jeroen, Sevenum
    Beoordeeld op 28 mei 2022

Tegels zetten: 65 m²; Vloer; Woonkamer, Aanbouw

Alles wat we hebben afgesproken is hij precies nagekomen mooi werk geleverd. Aardige hard werkende man en denkt met je mee en komt met adviezen maar laat de keuze altijd bij jezelf. We hebben een goede ervaring en zullen in de toekomst wederom een beroep doen mocht het nodig zijn.
  • Review door Rik, Venlo
    Beoordeeld op 24 mei 2022

Tegels zetten: 32 m²; Muur, Vloer; Badkamer

Seval , werk zeer netjes, elke avond alles opgeruimd, komt zijn afspraken na en werkt zeer precies. Hij denkt mee en geeft raad . Prima
  • Review door Yvonne, Schijndel
    Beoordeeld op 23 mei 2022

Tegels zetten: 12 m²; Muur, Vloer; Badkamer, Toilet

Seval heeft goed werk verricht bij ons. Hij kwam gemaakte afspraken na en werkte heel secuur.
  • Review door Bert, Eindhoven
    Beoordeeld op 14 mei 2022

Tegels zetten: 18 m²; Muur, Vloer; Badkamer

Kon snel beginnen en heeft mooi werk geleverd (in een ruimte die verre van ideaal was voor een tegelzetter!).
  • Review door Fleur, Den Bosch
    Beoordeeld op 11 mrt 2022

Tegels zetten: 2 m²; Muur; Badkamer

Erg blij met het resultaat en snelle werk + communicatie. Bedankt Seval!