Seval heeft super mooi werk geleverd, het is netjes en professioneel gedaan. Hij was flexibel toen bleek dat ik te weinig tegels had besteld en heeft het werk op een andere dag afgemaakt. Wij zijn super tevreden en zouden hem voor een volgende klus weer vragen.
Goed en snel werk geleverd. Was een tegel geknapt nadat we zelf de stopcontacten terug moesten plaatsen. Seval heeft netjes een nieuwe tegel geplaatst! Bedankt!
Seval heeft echt vakwerk geleverd. Hij heeft mijn keuken betegeld en dit ontzettend precies en met veel aandacht gedaan. Seval is super aardig en werkt heel erg hard. Absoluut aan te raden. Bedankt voor het mooie werk Seval!
Seval is een betrouwbare, professionele vakman die werkt met precisie en zeer zelfstandig en klantgericht is. De klus mooi en goed afwerken is het voornaamste doel.. ik zou hem zeker weer benaderen voor een volgende klus.
Seval heeft de hexagon tegels in onze keuken heel professioneel geplaatst. Netjes gewerkt en een supermooi eind resultaat. Wij bevelen hem iedereen aan!