Oric Tegelwerken

Oric Tegelwerken beoordelingen (70)

• Review door Marieke, Tilburg
    Beoordeeld op 25 sep 2019
    Tegels zetten: 4 m2; Muur; Keuken
    Seval heeft super mooi werk geleverd, het is netjes en professioneel gedaan. Hij was flexibel toen bleek dat ik te weinig tegels had besteld en heeft het werk op een andere dag afgemaakt. Wij zijn super tevreden en zouden hem voor een volgende klus weer vragen.
  • Review door Pauline, Venray
    Beoordeeld op 6 sep 2019
    Tegels zetten: 3 m2; Muur; Keuken
    Goed en snel werk geleverd. Was een tegel geknapt nadat we zelf de stopcontacten terug moesten plaatsen. Seval heeft netjes een nieuwe tegel geplaatst! Bedankt!
  • Review door Lynn, Wageningen
    Beoordeeld op 31 aug 2019
    Tegels zetten: 2 m2; Muur; Keuken
    Seval heeft echt vakwerk geleverd. Hij heeft mijn keuken betegeld en dit ontzettend precies en met veel aandacht gedaan. Seval is super aardig en werkt heel erg hard. Absoluut aan te raden. Bedankt voor het mooie werk Seval!
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Tilburg
    Beoordeeld op 31 jul 2019
    Tegels zetten: 3 m2; Muur; Keuken
    Seval is een betrouwbare, professionele vakman die werkt met precisie en zeer zelfstandig en klantgericht is. De klus mooi en goed afwerken is het voornaamste doel.. ik zou hem zeker weer benaderen voor een volgende klus.
  • Review door Marieke, Arnhem
    Beoordeeld op 5 jul 2019
    Tegels zetten: 4 m2; Muur; Keuken
    Seval heeft de hexagon tegels in onze keuken heel professioneel geplaatst. Netjes gewerkt en een supermooi eind resultaat. Wij bevelen hem iedereen aan!
  • Review door C, Eindhoven
    Beoordeeld op 11 jun 2019
    Tegels zetten: 3 m2; Muur; Keuken
    Keukenwand door Oric Tegelwerken laten tegelen. Prima werk afgeleverd !
  • Review door Jennifer, Eindhoven
    Beoordeeld op 4 mei 2019
    keuken backsplash
    Highly recommend! He was professional and did an excellent job. Very happy with the results and will rehire when time to re-tile the WC.
  • Review door Kim, Helmond
    Beoordeeld op 1 apr 2019
    Keuken betegelen
    Een hele goede vakman met passie voor zijn werk. Hij werkt super netjes
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Venlo
    Beoordeeld op 28 jan 2019