Onderhouds- en Klussenbedrijf Kaygan

Onderhouds- en Klussenbedrijf Kaygan beoordelingen (136)

• Review door Jeroen, Amsterdam
    Beoordeeld op 2 sep 2022
    Binnenmuur plaatsen: 1 muur; Geen afwerking
    Ik ben zeer tevreden met het laten uitvoeren van deze klus. Snel, vriendelijk en een goede kwaliteit. Een aanrader!
  • Review door Lynette, Utrecht
    Beoordeeld op 7 aug 2022
    Zolder renoveren: Vloeren, Verlichting, Kozijnen, Isolatie, Stucen,...
    We zijn zeer tevreden over de klus die Kaygan bij ons heeft uitgevoerd. Er is zeer vlot gewerkt. Ze denken goed mee, wat erg belangrijk is als je zelf niet veel verstand hebt van klussen. Gemaakte afspraken kwamen ze na. Zeer betrouwbaar!
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Bergschenhoek
    Beoordeeld op 9 jul 2022
    Zolder renoveren: Stucen, Wand plaatsen
    Kaygan heeft onze zolder naar tevredenheid verbouwd. Wat mij met name tevreden stelt is dat hij snel reageert en met je meedenkt. Positieve uitschieter is het stucwerk, dat is zeer strak.
    (Bewerkt op 18 jul 2025)
  • Review door Patrick, Bavel
    Beoordeeld op 21 jun 2022
    Zolder renoveren: 27 m²; Zolder opsplitsen in 2 kamers
    Erg tevreden met dit klussenbedrijf. Hebben de zolder netjes opgeleverd. Wandjes zijn mooi geplaatst. Waren in het proces wat miscommunicaties maar die hebben we op een hele nette manier met elkaar kunnen oplossen. Ik kan dit bedrijf dus zeker aanbevelen.
  • Review door ruud, Hoofddorp
    Beoordeeld op 31 mei 2022
    Zolder renoveren: dakkapel aftimmeren /vensterband plaatsen
    Perfecte communicatie en contact hoe of wat er gedaan moest worden. Uit stekende prijs voor geleverde werkzaamheden. Door het zelfde bedrijf werd het stuc en wit werk ook uitgevoerd. Alles naar grote tevredenheid. Er werd zeer netjes gewerkt en alle rest afval werd mee genomen. Kortom een aanrader dit bedrijf.
  • Review door Esther, Uithoorn
    Beoordeeld op 28 mei 2022
    Binnenmuur plaatsen: 1 muur; Isolatie
    Wij zijn zeer tevreden over Kaygan. Hun hebben bij ons op de zolder gipswanden en een vliering geplaatst. Ze denken met je mee en het werk was snel en van goede kwaliteit.
  • Review door Nis, Waddinxveen
    Beoordeeld op 20 mei 2022
    Zolder renoveren: 64 m2; wanden
    Hekim heeft geweldig werk geleverd. Onze hele zolder verbouwt binnen 1.5 week. Werkzaamheden: vliering maken, sparing voor vaste trap plaatsen, kamers indelen, wandcontactdozen plaatsen, spotlights voorbereiden, op aangegeven plekken sparingen gemaakt voor ventilatiebuizen, alles afgewerkt inclusief plafond stucwerk. Ook heeft hij het plafond verlaagd voor de badkamer ten behoeve van spotlights. Erg tevreden. Flexibel en mocht er miscommunicatie zijn, staat Hekim voor je klaar. Goede prijs/kwaliteit verhouding. Goed bereikbaar via de app maar ook telefonisch. Netjes te werk gegaan. Iets later begonnen dan verwacht maar toch volgens planning afgerond. Bij Hekim aan het juiste adres. Bedankt!
  • Review door David, Almere
    Beoordeeld op 25 apr 2022
    Plafond: 55 m²; Verlaagd plafond plaatsen, ruimte1 (46,5m2), hal (7,5m
    Kaygan is een echte specialist, hij heeft alles gedaan conform de vereisten en wensen en was ontzettend flexibel. Hij denkt mee en heeft ons geholpen met een mooi eindresultaat. Op de foto’s is het plafond nog aan het drogen, was te gretig om te kijken hoe het lichtplan eruitzag in de praktijk. Wij krijgen aan de lopende band complimenten van aannemers die werken aan de woning over het strak resultaat.