Onderhouds- en Klussenbedrijf Kaygan

Onderhouds- en Klussenbedrijf Kaygan beoordelingen (136)

• Review door Iman, Rotterdam
    Beoordeeld op 1 feb 2020
    Plafond: 55 m2; In overleg
    Hij is goed op de hoogte van de mogelijkheden en de grenzen binnen zijn vakmanschap. Hij is aquraat en snel in zijn handelen, door zijn betrokkenheid wist hij moeilijke situaties te vertalen in kansen. Dit maakt een prettige samenwerking met mij als klant zeer prettig.
    (Bewerkt op 5 feb 2020)

Dankuwel met vriendelijke groeten Onderhouds- en Klussenbedrijf Kaygan

Reactie geplaatst 5 feb 2020
  • Review door Jan den boer
    Beoordeeld op 23 jan 2020

Uitraggelen , verlaagd plafond plaatsen en plafond schilderen

Mijnheer Kaygan, heeft het plafond helemaal nieuw gemaakt met gipsplaten. Hij heeft scherpe prijs gegeven, en ook snel gewerkt en aan de afspraken gehouden. Kortom met Kaygan onderhoudsbedrijf kan je goed werken. 👍
    (Bewerkt op 24 jan 2020)
  • Review door veronique smit
    Beoordeeld op 15 jan 2020

4 opdek deuren inkorten schafen en afhangen

Hij nam zelf gelijk contact op na plaatsing op werkspot. We konden goede afspraken maken. Hakim was prettig in omgang. Professioneel gereedschap. Nauwkeurig de deuren ingekort. Bedankt Hakim
    (Bewerkt op 13 mrt 2020)

U ook bedankt👍

Reactie geplaatst 13 mrt 2020
  • Review door Klant van Onderhouds- en Klussenbedrijf Kaygan
    Beoordeeld op 9 jan 2020

Kasten maken , koofjes , Aftimmeren , Gips plafond , en klein timmerwerk

Hekim is een professional en prettig in de omgang. Communicatie is goed. De werkzaamheden zoals omschreven uitstekend uitgevoerd. Hekim beschikt zelf ook over professioneel gereedschap. Ik kan deze vakman zeker aanbevelen.
    (Bewerkt op 10 jan 2020)
  • Review door Fe Gescher
    Beoordeeld op 21 dec 2019

Stellage kast en meubel voor de wasmachine en droger

Een echte aanrader Kaygan is snel, goed is zijn werk, ontzettend vriendelijk en weet waar hij mee bezig is. Hij heeft bij ons prachtige opmaat gemaakte kasten gemaakt. In het nieuwe jaar zal hij weer langs komen en voor ons een fietsenstalling maken. Een alleskunner! Heel erg bedankt.
    (Bewerkt op 23 dec 2019)