Onderhouds- en Klussenbedrijf Kaygan beoordelingen (140)
Review door Gertjan, Alphen aan den Rijn
Gertjan, Alphen aan den Rijn
Beoordeeld op 23 sep 2020
Binnenmuur plaatsen: 1 muur; Geen afwerking, Isolatie
Supergoede ervaring en klus was snel klaar
Review door Mirza, Barendrecht
Mirza, Barendrecht
Beoordeeld op 19 sep 2020
Binnendeuren: 1 deur; Normale deur - Opdekdeur
Goede vakman. Ik zou hem aanbevelen.
Review door Werkspot-gebruiker uit Barendrecht
Werkspot-gebruiker uit Barendrecht
Beoordeeld op 10 sep 2020
Binnenmuur plaatsen: 2 muren; Isolatie
Review door Werkspot-gebruiker uit Montfoort
Werkspot-gebruiker uit Montfoort
Beoordeeld op 6 sep 2020
Badkamer: 4 m2; Complete renovatie
Complete badkamer vervangen op korte termijn, binnen een week begonnen en was klaar in anderhalve week.
Communicatie met de mannen die langskwamen was iets lastiger maar kwamen er altijd wel uit. Vragen over whatsapp waren wel altijd goed en direct beantwoord.
Ze hebben ons echt uit de brand geholpen en we zijn super tevreden met het eindresultaat.
Review door Laura, Beverwijk
Laura, Beverwijk
Beoordeeld op 3 sep 2020
Binnenmuur plaatsen: 1 muur; Geen afwerking
Goede, duidelijke communicatie, er wordt goed meegedacht over de beste oplossing. Klus kon op korte termijn worden uitgevoerd en nog worden aangepast in overleg . Zeer tevreden over het eindresultaat.
Hele goede ervaring met dit bedrijf. Hekim communiceert uitstekend, reageert snel, denkt mee, maakt duidelijke afspraken en komt deze ook na. Leveren degelijk werk af en zijn niet te beroerd om iets extra's te doen. Zeker een aanrader!
Review door Martijn, Middelharnis
Martijn, Middelharnis
Beoordeeld op 24 aug 2020
Plafond: 70 m2; In overleg
De ervaring was super goed
Review door laura, Maassluis
laura, Maassluis
Beoordeeld op 19 aug 2020
Binnenmuur plaatsen: 2 muren; Isolatie
Komt zijn afspraken zeker na en goede communicatie. Heeft goed meegedacht om het tot een mooi resultaat te maken.
Review door Werkspot-gebruiker uit Den Haag
Werkspot-gebruiker uit Den Haag
Beoordeeld op 17 aug 2020
Binnenmuur plaatsen: 1 muur; Schilderen, Isolatie
Uitstekend resultaat van onze opdracht en complimenten voor flexibiliteit! Ook nog deur in bestaande muur erbij gemaakt en daarmee kamers in originele staat hersteld. Mooi werk!
Review door Ronnie, Utrecht
Ronnie, Utrecht
Beoordeeld op 7 aug 2020
Binnenmuur plaatsen: 9 muren; Geen afwerking
Via Werkspot klus geplaatst. Binnen no time werd erop gereageerd en ook direct actie ondernomen! Stipt op tijd zijn afspraken nagekomen zoals het hoort. Echt hard werkende vakmensen zeker een aanrader geen verassingen achteraf. In eerste instantie zouden alleen de scheidingswanden geplaatst worden. Maar hun werkwijze bevalt mij goed. Ik heb met hun afgesproken dat ze de rest van mijn verbouwing mogen verzorgen! Als me verbouwing klaar is zal ik afbeeldingen plaatsen!
Mvg, Ronnie