Onderhouds- en Klussenbedrijf Kaygan

Onderhouds- en Klussenbedrijf Kaygan beoordelingen (136)

• Review door Laura, Beverwijk
    Beoordeeld op 3 sep 2020
    Binnenmuur plaatsen: 1 muur; Geen afwerking
    Goede, duidelijke communicatie, er wordt goed meegedacht over de beste oplossing. Klus kon op korte termijn worden uitgevoerd en nog worden aangepast in overleg . Zeer tevreden over het eindresultaat.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Oegstgeest
    Beoordeeld op 29 aug 2020
    Binnenmuur plaatsen: 5 muren + vervanging binnendeuren/kozijnen
    Hele goede ervaring met dit bedrijf. Hekim communiceert uitstekend, reageert snel, denkt mee, maakt duidelijke afspraken en komt deze ook na. Leveren degelijk werk af en zijn niet te beroerd om iets extra's te doen. Zeker een aanrader!
  • Review door Martijn, Middelharnis
    Beoordeeld op 24 aug 2020
    Plafond: 70 m2; In overleg
    De ervaring was super goed
  • Review door laura, Maassluis
    Beoordeeld op 19 aug 2020
    Binnenmuur plaatsen: 2 muren; Isolatie
    Komt zijn afspraken zeker na en goede communicatie. Heeft goed meegedacht om het tot een mooi resultaat te maken.
    Beoordeeld op 17 aug 2020
    Binnenmuur plaatsen: 1 muur; Schilderen, Isolatie
    Uitstekend resultaat van onze opdracht en complimenten voor flexibiliteit! Ook nog deur in bestaande muur erbij gemaakt en daarmee kamers in originele staat hersteld. Mooi werk!
  • Review door Ronnie, Utrecht
    Beoordeeld op 7 aug 2020
    Binnenmuur plaatsen: 9 muren; Geen afwerking
    Via Werkspot klus geplaatst. Binnen no time werd erop gereageerd en ook direct actie ondernomen! Stipt op tijd zijn afspraken nagekomen zoals het hoort. Echt hard werkende vakmensen zeker een aanrader geen verassingen achteraf. In eerste instantie zouden alleen de scheidingswanden geplaatst worden. Maar hun werkwijze bevalt mij goed. Ik heb met hun afgesproken dat ze de rest van mijn verbouwing mogen verzorgen! Als me verbouwing klaar is zal ik afbeeldingen plaatsen! Mvg, Ronnie
  • Review door t. de roode, Gouda
    Beoordeeld op 7 aug 2020
    Gipsplaten plafond plaatsen
    Vriendelijke man, houdt zich aan afspraken. Werkt kei hard en is supersnel met goed resultaat. Goede keuze!
  • Review door Jeske, Den Haag
    Beoordeeld op 28 jul 2020
    Binnenmuur plaatsen: 1 muur, sausklaar; deur plaatsen
    We zijn heel blij met onze nieuwe tussenmuur en deur waardoor een nieuwe kamer is ontstaan. Kaygan heeft goed, snel en netjes werk geleverd, niets op aan te merken. Enige klein minpuntje vond ik dat niet alles steeds volgens planning verliep in die zin dat de stucadoor zou komen en toch die dag niet kwam en de dag erna weer niet terwijl we er wel rekening mee hadden gehouden. Op de dag zelf kort van te voren werd wel steeds duidelijk gecommuniceerd dus dat scheelde weer. Tot slot heel fijn dat de klus snel uitgevoerd kon worden en dat veel moeite is gedaan om de goede deur te vinden terwijl dat niet gemakkelijk was. Ik zou Kaygan zeker nog een keer inhuren!
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Berkel en Rodenrijs
    Beoordeeld op 4 jun 2020
    Binnenmuur plaatsen: Geen afwerking
    Communiceert duidelijk en levert gewoon solide werk af. Kaygan is ook zeker niet te beroerd om met je mee te denken.
    Beoordeeld op 26 mei 2020