Onderhouds- en Klussenbedrijf Kaygan

Onderhouds- en Klussenbedrijf Kaygan beoordelingen (136)

• Review door Daniel, Gorinchem
    Beoordeeld op 6 mrt 2023
    Zolder renoveren: 35 m²; Bouwen vliering, kamers creeeren, dakramen...
    Wij hebben onze zolder (wat in feite een grote kale ruimte was) laten verbouwen door Kaygan en we zijn zeer tevreden over het resultaat. Voorafgaand hebben we enkele keren onze wensen bijgesteld, maar dit was allemaal geen probleem. Kaygan was daarnaast ook erg flexibel in het plannen van de werkzaamheden waardoor de werkzaamheden precies in een schoolvakantie uitgevoerd konden worden. Het eindresultaat is uiteindelijk een prachtige zolder met een aantal extra kamers die een absolute meerwaarde geven aan onze woning.
  • Review door William, Oude-Tonge
    Beoordeeld op 2 mrt 2023
    Warmte isolatie: 100 m²; Gehele huis
    Opdracht prima uitgevoerd. Helaas wel wat onverwachte kosten gemaakt doordat offerte is opgemaakt op basis van foto’s/beschrijving. Opname ter plekke was wel aangeboden maar ivm tijdsgebrek/ervaring van aannemer was dat niet noodzakelijk.
  • Review door Bastijn, Utrecht
    Beoordeeld op 26 feb 2023
    Binnenmuur plaatsen: 2 muren; Isolatie
    Kaygan heeft bij ons naar alle tevredenheid de zolder aangepakt (muren geplaatst (elektra) + stuccen + cementdekvloer gestort). Hij reageert snel, is erg flexibel, werkt hard, komt afspraken na, weet waar die over praat en neemt je in detail mee wat die gaat doen! Bij een volgende klus is hij de eerste die ik bel!
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Zoetermeer
    Beoordeeld op 27 jan 2023
    Binnenmuur plaatsen: 1 muur; Geen afwerking
    De klus is snel en professioneel uitgevoerd. Hekim en zijn collega zijn vakmensen en denken mee om het gewenste resultaat te behalen.
  • Review door Claire Voncken , Voorburg
    Beoordeeld op 21 jan 2023
    Plafond: Oude plafond eruit en nieuw plafond plaatsen
    We zijn erg blij met de werkzaamheden die door Kaygan en zijn collega's zijn uitgevoerd. Ons plafond ziet er weer helemaal strak uit. De klus is snel uitgevoerd en volgens afspraak. Kaygan houdt zich aan zijn afspraken en reageert ook snel op mails of appjes. Ook hield hij ons op de hoogte van alle vorderingen.
  • Review door Michel, Almere
    Beoordeeld op 5 nov 2022
    Plafond: 180 m²; Verlaagd plafond plaatsen
    Kaygan en zijn mensen hebben bij ons een prachtig verlaagd plafond geplaats in ons hele appartement. Superstrak werk en ontzettend mooi stucwerk! Wij zijn er blij mee en kunnen Kaygan bij iedereen aanraden!
  • Review door Roy, Noord-Scharwoude
    Beoordeeld op 22 sep 2022
    Vliering bouwen: 25 m²
    Klus verlaagd plafond (+/- 45m2) Communicatie: direct, professioneel, meedenkend. Kaygan stond dag en nacht voor ons klaar. Klus zelf: Kaygan en zijn kompanen gingen efficiënt en hard aan het werk, in 3 dagen zat het plafond middels een prachtige metalen constructie, erin. De stukadoors waarmee hij samenwerkt, die een dag later kwamen, waren ook de vriendelijkheid zelve. Wij hadden niet voor de meest ideale werkomstandigheden gezorgd en qua communicatie kon het van onze kant een stuk duidelijker, knap hoe flexibel Kaygan en zijn team daarmee omgingen. Toen achteraf bleek dat wij (zonder dat we dit wisten) per ongeluk 100 euro teveel hadden betaald, meldde Kaygan dit direct en stortte hij dit gelijk terug, Goudeerlijk.
  • Review door Guillaume, Odijk
    Beoordeeld op 3 sep 2022
    Huisrenovatie: Zolder
    Kaygan en zijn team hebben bij ons de zolder verbouwd. Ze hebben zeer goed werk geleverd. Netjes afgewerkt, op tijd en binnen budget en goede communicatie. Kortom, een tevreden klant.