Onderhoud Woningen Hoog & Droog

Onderhoud Woningen Hoog & Droog beoordelingen (69)

• Review door Werkspot-gebruiker uit Wijchen
    Beoordeeld op 27 mei 2019
    Dakdoorvoer: Ventilator terug plaatsen op dakkapel
    Ben snel uit de brand geholpen door deze klussen. Snel afspraak maken en komt deze ook na. Zeker aan te raden voor een klus op hoogte.
  • Review door John, Almere
    Beoordeeld op 11 mei 2019
    Lekkage: Lekkend dak, Weet ik niet
    Na het plaatsen van mijn oproep was Hoog & Droog de enige die gereageerd heeft! Na het inspecteren van mijn lekkage op het dak heb ik vrij snel een offerte ontvangen. Daarna een afspraak gemaakt voor reparatie, Het duurde wat langer omdat het weer even tegen zat. Op de dag van reparatie was de klus in een paar uur klaar en ziet alles er weer perfect uit. Ook de rest van het dak is even gecontroleerd en gelukkig geen bijzonderheden gevonden. Fijn dat hij dit gedaan heeft. Van mij 5 sterren voor: Eerlijk advies, Vakkundige reparatie, Netjes en schoon opgeleverd en Prettig omgang. Mocht het ooit weer nodig zijn.. Hoog & Droog staat inmiddels in mijn adresboek :-)
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Breda
    Beoordeeld op 20 dec 2018
    Dak lekkage van de schuur repareren
    Mannen zijn vakkundig in hun uitvoerende werk. Weten waar ze het over hebben en geven eerlijk advies (bij ons geen dakrand vervangen omdat het niet nodig was, scheelt in kosten). Het zijn natuurlijk geen kantoorjongens dus de administratie/afspraken is soms wat rommelig, maar gelukkig is het werk prima, dat compenseert :) Zou ze bij klussen aan het dak zeker nogmaals laten komen! Maar hopelijk is dat de komende 10-15 jaar niet meer nodig met een nieuw dak natuurlijk.
    (Bewerkt op 21 dec 2018)

Bedankt voor jullie review. We zullen in de toekomst wat meer tijd besteden achter een computer in plaats van op het dak. 😁

Reactie geplaatst 21 dec 2018
  • Review door R., Nieuw-Vennep
    Beoordeeld op 25 nov 2018
    Aanleg extra regenpijp voor afvoer in regenton
    Ik heb nog geen keus gemaakt. Deze vakman was de enige die reageerde en daar heb ik een afspraak mee gemaakt om de klus te bekijken. Ik hoop dat er een redelijke prijs uit komt, want ik heb zeker 7 offertes aangevraagd, zowel via Werkspot als aan loodgieters uit de regio.
  • Review door susan, Oldenzaal
    Beoordeeld op 21 nov 2018
    Boei vervangen en dak schuurtje repareren
    Goede service en zeer tevreden over de afgeronde werkzaamheden.
    (Bewerkt op 22 dec 2018)

😁👍

Reactie geplaatst 22 dec 2018
  • Review door Manfred, Nieuw-Vennep
    Beoordeeld op 13 nov 2018
    Leggen van daksingels
    Prima vakwerk. Snel en goed. Conform afspraken afgehandeld. Prettig contact. Jammer dat we geen starttijd van de werkzaamheden wisten.
  • Review door Davey Jansen
    Beoordeeld op 17 okt 2018

Vervangen van pannendak

Erg goed mooi optijd Goede communicatie zowel voor als tijdens de klus erg vriendelijk Het werk ziet er op en top uit Echt vakwerk je kunt echt zien dag ze het vaak doen
    (Bewerkt op 17 okt 2018)

Nogmaals heel erg bedankt voor je review. 😁👍

Reactie geplaatst 17 okt 2018
  • Review door Klant van Onderhoud Woningen Hoog & Droog
    Beoordeeld op 17 okt 2018

Vervangen bitumen platdak

Mijn ervaring met dit bedrijf is super. Zeer goede prijs kwaliteit verhouding. Alles gaat netjes in overleg en word duidelijk eerst besproken. De jongens leveren keurig werk en zijn zeer vakbekwaam. Zeker een aanrader. Topkerels
    (Bewerkt op 17 okt 2018)

Bedankt dat u alsnog de tijd hebt genomen om ons een review te geven.

Reactie aangepast 25 nov 2018