Onderhoud Woningen Hoog & Droog

Onderhoud Woningen Hoog & Droog beoordelingen (69)

• Review door Herbert, Velp, Noord-Brabant
    Beoordeeld op 12 feb 2021
    Lekkage: Lekkend dak
    In juli 2019 het dak laten herstellen door team Hoog en Droog: Kraaiennesten verwijderd, nokvorsten renovatie, kielgoot renovatie. Destijds al zeer tevreden met de kwaliteit van het werk, de communicatie en het nakomen van afspraken. Prettig werken met dit bedrijf! Nu 1,5 jaar later om advies gevraagd i.v.m. een vochtprobleem (blijkt niet door het dak te komen), en prima service gekregen: de volgende dag stonden ze al voor de deur, hebben de boel goed geinspecteerd en prima advies gegeven. Ik kan ze van harte aanbevelen.
  • Review door Stefan, Zaltbommel
    Beoordeeld op 4 nov 2020
    Lekkage: Lekkend dak
    Aardige jongens, snel langsgekomen en de oorzaak van het lek gevonden. Helaas na ruim 3 weken en herhaaldelijk vragen nog steeds geen offerte mogen ontvangen.
    (Bewerkt op 29 mrt 2021)

Beste Stefan Kosters De koepel die u het liefst had zien vervangen bleek door onze leverancier simpelweg niet meer leverbaar althans in de maten van uw koepel. Het betreft namelijk een oude koepel die niet meer worden gemaakt. We hebben op verschillende manieren de koepel proberen te bemachtigen maar dat is ons helaas niet gelukt. We kunnen helaas geen offerte uitbrengen zonder een nieuwe koepel. We hopen dat u dat begrijpt We hebben u aangeboden om uw koepel kosteloos te vervangen mits u zelf de koepel op maat kan vinden. Ivm het vervoeren van de koepel staan wij zelfs open om hem op te halen. Veel succes met uw klus we horen het graag!

Reactie geplaatst 29 mrt 2021
  • Review door Niina Astikainen, Tilburg
    Beoordeeld op 3 nov 2020
    Lekkage: Lekkend dak, Lichtstraat
    Yassin en Gerrit waren zeer vriendelijk en duidelijk in hun communicatie. Ze hebben snel gereageerd en een eerlijk advies gegeven. Daarna ook zeer snel het probleem kunnen oplossen. Ze werken zeer netjes en ook na de werkzaamheden ruimen ze alles op. Zeer tevreden over de service en zouden hen zeker aanbevelen aan anderen!
  • Review door Kenny, Tilburg
    Beoordeeld op 15 okt 2020
    Dakrenovatie: 15 m2; Lekkage verhelpen; Plat dak
    Hoog & Droog was een van de eerste bedrijven die reageerde en konden (aangezien ze in de buurt waren) de volgende dag meteen een kijkje komen nemen. In de stromende regen hebben ze direct de (waarschijnlijke) oorzaak van de lekkage kunnen vast stellen. Niet lang daarna hebben we een heldere offerte voor de dankrenovatie van ze gekregen. Yassin was ook niet te beroerd om een duidelijke uitleg te geven over de werkzaamheden en de te gebruiken materialen. We waren ook blij verrast dat de klus zeer snel ingepland kon worden (zeer fijn met het huidige wisselvallige weer). Ondanks dat ze niet de allergoedkoopste waren hadden we direct een vertrouwd gevoel bij Hoog & Droog. We hebben nog een fikse regenbui nodig om te zien of de lekkage nu daadwerkelijk is verholpen maar we hebben daar alle vertrouwen in!
  • Review door Rob, Helmond
    Beoordeeld op 11 okt 2020
    Lekkage: Lekkend dak, Schroeven erin gedraaid
    Yassin is zeer behulpzaam. Hij is zelfs in de avonduren gekomen om het lek te dichten. Hij is ook uiterst vakbekwaam en fijn in de omgang. Ik ben heel blij dat ik hem getroffen heb op werkspot. Het probleem is opgelost en de prijs was top. Groet Rob van der Vorst
  • Review door Anouk, Breda
    Beoordeeld op 26 mrt 2020
    Dakrenovatie: Dakbedekking vervangen; Plat dak
    Gister en vandaag de mannen van Hoog en Droog opvisite gehad. Aardige, hardwerkende mannen. Prettig contact na mijn oproep op werkspot, dezelfde middag is er iemand komen kijken. Klus is snel daarna ingepland en naar tevredenheid uitgevoerd. Dank mannen, ons dak kan er weer tegenaan de komende jaren. Een aanrader!
  • Review door patrick, Eindhoven
    Beoordeeld op 25 mrt 2020
    Daken: 43 m2; Dakbedekking vervangen; Plat dak
    Aardige jongens, leveren mooi werk en komen afspraken na. Ruimen alles netjes op als ze klaar zijn. zeker een aanrader.
  • Review door Jaap, Leiderdorp
    Beoordeeld op 7 mrt 2020
    Dakrenovatie: Lekkage verhelpen; dak dakkapel lekt
    Na het eerste contact werd er snel een afspraak gemaakt en na een inpectie van het lekkende dak, kregen we snel een offerte. afspraak gemaakt voor de uitvoering en ook die liep beter als verwacht. Communicatie was goed. ze zouden tussen 09.00 en 10.00 bij ons zijn, maar belden netjes dat , vanwege meer stilstand dan rijden, ze later zouden arriveren. tijdens de werkzaamheden blijven wij op de hoogte van de voortgang door foto's die Yassin ons stuurden. Kortom geheel tevreden over het geheel.