Onderhoud Woningen Hoog & Droog

Onderhoud Woningen Hoog & Droog beoordelingen (69)

• Review door Klant van Onderhoud Woningen Hoog & Droog
    Beoordeeld op 2 okt 2019

Renovatie Dakkapel

Wij hadden al 3 bedrijven reparaties laten verrichten aan onze, al jaren lekkende, dakkapel. Via een buurtgenoot, hoorden wij van Hoog en Droog. Na een dag kwam één van de medewerkers, Yassin, al langs! Het verdere contact was meteen prettig, via WhatsApp, ook altijd antwoord terug gekregen. Er is een zeer nauwkeurige inspectie gedaan, iets wat wij eerder niet hadden gezien. De offerte werd opgesteld en meteen hebben we een afspraak gemaakt om de werkzaamheden uit te laten voeren. Er heeft een gehele renovatie van onze dakkapel plaatsgevonden. De medewerkers werken heel precies, zijn zeer kundig en ervaren, werken netjes, ruimen alle rommel op en nemen afval mee. Nu, zijn we inmiddels 2 maanden en heel veel regenbuien verder en er lekt niets meer! Wij zijn erg blij dat we met "Hoog en Droog" in zee zijn gegaan ! Wij kunnen dit bedrijf ten zeerste aanbevelen.
    (Bewerkt op 3 okt 2019)
  • Review door Jeroen, Nijmegen
    Beoordeeld op 11 sep 2019
    Kleine klus: Tuinhuis demonteren; Tuinhuis
    Wat een toppers. Hoewel het werk qua hoeveelheid enigzins verkeerd was ingeschat was er geen onvertogen woord. Uitermate vriendelijk en harde werkers. De demontage van het tuinhuis is heel vakkundig en netjes gedaan. Voor een volgende klus zal ik ze sowieso benaderen
  • Review door Menno, Amsterdam
    Beoordeeld op 31 jul 2019
    Lekkage: Lekkend dak
    Op ons platte dak hadden wij te maken met een lastig te traceren lekkage. We hebben gedurende een half jaar meerdere dakdekkers op het dak gehad, die soms kleine reparaties hebben uitgevoerd, maar steeds kwam de lekkage terug. Hoog en droog adviseerde ons een renovatie te doen, omdat de manier waarop dak gelegd was niet de juiste was. Zij hebben een ophoging gemaakt waar een goot lag en een groot stuk bitumen en isolatie vervangen, ook zinkwerk. Leek na eerste regenbuien verholpen, maar een maand toch weer lekkage. Ze kwamen meteen kijken en stelden vast dat de lekkage van een plek kwam die zij niet hebben gedaan. Toch zijn zij op een zondag terug gekomen en hebben dit stuk opnieuw gelegd, gratis onder garantie. Tot op heden is het droog dus zijn wij tevreden met de uitgevoerde werkzaamheden.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Capelle aan den IJssel
    Beoordeeld op 26 jul 2019
    Lekkage: Lekkend dak, Weet ik niet
    Ik had een lekkend dak en vroeg al twee andere bedrijven om het zonder succes te vossen. Het werk van Hoog en Droog was heel goed gedaan. De heer gaf goed advies en volgde de gemaakte afspraken. Ze hielden me op de hoogte van hun voortgang van het werk door video's en foto's van het werk te sturen die me een heel goed gevoel gaven dat ik mijn geld waard was. Ik zal zeker weer met hen samenwerken.
  • Review door Michael, Philippine
    Beoordeeld op 24 jul 2019
    Daken: 21 m2; Dakbedekking vervangen; Plat dak
    Prima werk geleverd! Dat is waar het uiteindelijk om gaat. Er waren tijdens mijn opdracht nog wat onverwachte dingen naar voren gekomen. Echter waren de mannen bereid om hier een oplossing voor te geven, en waren ook bereid om het zelfs te doen. Ondanks dat dit niet bekend was, toppertje dus. Vriendelijke heren en lijken hun werk graag te doen, zijn netjes in de omgang en houden je op de hoogte van de vooruitgang. Afstand was voor hun aan de lange kant, maar dit was geen probleem. Er was helaas vaak wat problemen om aan de tijdstippen te voldoen, maar hun redenen waren geldig wat mij betreft, problemen met hun bedrijfsbus. Ter compensatie zijn ze altijd langer gebleven en hebben hun tijd genomen, zelfs over twee dagen gesmeerd zodat het werk er niet onder zou lijden. Temperatuur buiten was een verschrikking maar de mannen hebben geen steken laten vallen! Kortom, goed bedrijf, goed werk. Zal zeker in de toekomst, indien nodig, weer aan hun denken.
  • Review door Hayke, Winssen
    Beoordeeld op 24 jul 2019
    Lekkage: Lekkend dak
    Offerte traject leek ok, maar op dag van werkzaamheden kwamen ze niet opdagen, werd er niet gebeld en na zelf contact zoeken kwam er een halfslachtig verhaal over een lekke band. Met een half uur zouden ze er zijn. 2,5 uur later werd het lekke band verhaal nog wat uitgebreid met een verkeerde band en een volle bus met puin. Na een hele ochtend tevergeefs wachten dan maar afgezien van hun diensten.

Beste Hayke We balen van de situatie van vandaag. Het is de warmste dag van het jaar vandaag met temperaturen in de 40* de hitte en pech in combinatie bezorgde voor de nodige vertraging Door de stress is een belletje uitgebleven onze excuses hiervoor. Dat u het halfslachtig vind wil niet zeggen dat wij de waarheid niet spreken. Wij zijn echter ook maar mensen en het kan altijd uitlopen ivm Pech Files Vertragingen. We begrijpen u frustratie maar vinden uw review heel erg beschaamend voor ons aangezien we het werk nog niet eens hebben vericht. Wij van Hoog & Droog wensen u veel succes met uw klus en vinden het jammer dat het zo is gelopen

Reactie geplaatst 24 jul 2019
  • Review door Aad, Den Bommel
    Beoordeeld op 20 jun 2019
    Lekkage: Lekkend dak
    contact verliep goed.en mijn lekkage is naar tevredenheid verholpen en voor een redelijke prijs.een aanrader dus
  • Review door Mohamed, Roosendaal
    Beoordeeld op 2 jun 2019
    Daken: 25 m2; Dak vervangen; Puntdak
    Mijn eerste ervaring met een klus op werkspot is een groot succes gebleken. De mannen van Hoog en Droog Dakdekkers bedrijf hebben mij uitstekend geholpen met de klus. Zowel communicatie, kwaliteit en snelheid ben ik zeer tevreden over hun. Tijdens het klussen ben ik constant op de hoogte gehouden over de uitgevoerde werkzaamheden. Ook bij onverwachte verrassingen tijdens werkzaamheden hebben de mannen altijd wel een goed oplossing ervoor bedacht om de klus te klaren. Dit bedrijf staat op mijn vaste lijst nu dankzij hun service, kwaliteit en werkspot.