Onderhoud/Isolatiebedrijf Groen

Onderhoud/Isolatiebedrijf Groen beoordelingen (84)

• Review door Werkspot-gebruiker uit Wassenaar
    Beoordeeld op 6 mei 2016
    Zolder en Hal stucen
    We hebben Ferry gehuurd om onze zolder met nieuwe dakkapellen en de gang te stuken. Ferry is een aardige gozer en kwam alle afspraken netjes na. Klus duurde wel iets langer als gepland maar dat kwam voornamelijk doordat wij zelf het oppervlakte verkeerd berekend hadden. Helaas tijdens het leggen van de vloer en plinten wel gezien dat de muur niet super recht is, er zit een golf beweging in het stukwerk waardoor de plint niet goed aansluit op de muur en er kieren van aan halve centimeter ontstaan. Tevens zijn er verschillende plekken niet geheel glad gestreken waardoor het oppervlakte wat ruwer is, op zich valt dit niet op nadat het geverfd is. De zolder had wel veel lastige hoeken etc. maar alles bij elkaar genomen had het wel denk iets strakker gekund. Over het algemeen wel tevreden.
    (Bewerkt op 5 mrt 2026)
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Zoetermeer
    Beoordeeld op 18 apr 2016
    Stucen boven (nieuwe) keuken
    Was prima op tijd. Mooi stucwerk boven de keuken afgeleverd. Indien nodig zou ik zeker Cenin zeker weer inschakelen. Goede prijs / kwaliteit!!
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Spijkenisse
    Beoordeeld op 14 apr 2016
    Stucen van ca 9 vierkante meter
    Opdracht goed uitgevoerd. Strak afgewerkte koof en muren.
  • Review door Paul, Leiden
    Beoordeeld op 8 apr 2016
    Stucen van 2 wandjes, zijkanten dakkapel: 5 m2
    Ferry had binnen een week tijd en heeft de klus voorbeeldig uitgevoerd tegen een goede prijs. Een heel aardige en deskundige vakman, die ik iedereen van harte aanbeveel. Ik zal hem zeker vaker inschakelen! De klus was groter dan opgegeven maar dat was geen probleem.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Alphen aan den Rijn
    Beoordeeld op 4 apr 2016
    Hal stuken
    Wij zijn zeer tevreden over Dhr. Cenin. Hij is een enthousiaste man met feeling voor zijn vak. Onze hal heeft een totale make-over gekregen. Een ramp heeft hij een weten om te zetten naar een mooi resultaat. De muren zijn weer mooi glad en dat is gewoon een plezier om naar te kijken. Dhr. Cenin is een hardwerkende man die pas tevreden is als zijn klant dat ook is. Voor een eventuele volgende klus zullen wij zeker weer contact met hem opnemen.
  • Review door Dominic, Rotterdam
    Beoordeeld op 10 mrt 2016
    Schilderen binnenmuur (15m2) en opvullen 16 gaatjes in dezelfde muur
    Was een relatief klein klusje maar dat was geen probleem. Ferry was prima op tijd en heeft het werk netjes en nauwkeurig uitgevoerd. Leuke, betrouwbare gozer die behalve sturen ook prima kan schilderen. Gaatjes in de muur zijn ook netjes weggewerkt, totaal geen klachten over wat dan ook. Zou hem voor eventueel werk in de toekomst zeker weer overwegen.
  • Review door Devin rodenburg
    Beoordeeld op 18 feb 2016

De klus ging om twee slaapkamers. In totaal 70 m2. Het was een leuke klus en de opdrachtgevers waren zeer tevreden.

Een enthousiaste, beleefde jongen. Harde werker. We zijn hartetikke blij met het resultaat. Als we in de toekomst weer een stucedoor nodig zouden hebben, nemen we zeker contact op met Ferry.
  • Review door Alain, Gouda
    Beoordeeld op 29 okt 2015
    Stucen van twee muren, 22 m2
    Prima werk geleverd! Daarnaast was de communicatie goed en is Ferry prettig in de omgang. Mochten wein de toekomst een stukadoor zoeken, is Ferry de eerste die we zullen bellen!