Werkspot-gebruiker uit Berkel en Rodenrijs
- Beoordeeld op 19 jun 2017
Beoordeling: 5 van 5 - Chrissie, Capelle aan den IJsselBeoordeeld op 7 jun 2017
Beoordeling: 4 van 5 - Werkspot-gebruiker uit LeidenBeoordeeld op 6 jun 2017
Beoordeling: 4 van 5 - Roy, RijswijkBeoordeeld op 6 jun 2017
Beoordeling: 4 van 5 35m2 stucwerkDeze jongen weet wat hij doet en dat is te zien aan het eindresultaat. 1 keer was die iets later dan afgesproken maar hij liet dit op tijd weten zodat ik hier rekening mee kon houden. Hij is behulpzaam(advies gegeven voor ander klusje), gaat netjes te werk, overlegd goed van te voren wat te doen en hij is beleefd kortom ik kan Ferry aan iedereen aanraden. - Shafiq, Den HaagBeoordeeld op 31 mei 2017
Beoordeling: 5 van 5 Schilderen buitenHouden zich goed aan de afspraken. Ze werken alles perfect af en laten alles netjes achter. Een aanrader!! - Ruud, LeidenBeoordeeld op 15 mei 2017
Beoordeling: 4 van 5 - arno, Nieuw-VennepBeoordeeld op 14 mei 2017
Beoordeling: 5 van 5 Stucen muurtje slaapkamerFerry heeft duidelijk aangegeven wat de kosten waren, netjes gewerkt en zich perfect aan zijn afspraken gehouden. - Dirk, SpijkenisseBeoordeeld op 10 mei 2017
Beoordeling: 4 van 5 - Werkspot-gebruiker uit OegstgeestBeoordeeld op 5 mei 2017
Beoordeling: 5 van 5 Scheur in de muur onder raam herstellenPrima werk geleverd, verhouding prijs-tijd die nodig was, vond ik de kosten aan de hoge kant. - Marijke, Oud-BeijerlandBeoordeeld op 26 apr 2017