Nastronic

Nastronic beoordelingen (399)

• Review door Sophie, Schiedam
    Beoordeeld op 11 nov 2022
    Keukenapparatuur plaatsen
    Reageert heel snel, is vriendelijk en zorgt dat de klus geklaard wordt. Hij vond het zelfs geen probleem om even naar de bouwmarkt te rijden omdat ik een onderdeel kwijt was. Kortom: aanrader!
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Haarlem
    Beoordeeld op 4 nov 2022
  • Review door D., Spijkenisse
    Beoordeeld op 24 okt 2022
    Keukenapparatuur plaatsen: 1 device
    Snelle reactie op berichten, snel ter plaatse, goed werk geleverd (aansluiten inductie kookplaat) Een echte vakman, aardig en behulpzaam, denkt mee in oplossingen maar dringt niets op; geeft een eerlijk advies. Super !
  • Review door Niels Biesheuvel, Vlaardingen
    Beoordeeld op 12 okt 2022
    Keukenapparatuur plaatsen: 1 device
    Heel snel gereageerd op mijn opdracht, heel snel een afspraak kunnen inplannen en uitstekend werk geleverd! Verder een heel vriendelijk persoon, ook niet minder belangrijk.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Voorhout
    Beoordeeld op 9 okt 2022
    Keukenapparatuur plaatsen: 1 device
    Nastronic heeft mijn gasfornuis en oven vervangen met een nieuw fornuis. Prima werk afgeleverd en is zijn afspraken netjes nagekomen.
    Beoordeeld op 4 okt 2022
    Keukenapparatuur plaatsen: 1 device
    Erg tevreden over Nastronic zijn dienstverlening. Hij verstaat zijn vak als geen ander en is daarnaast erg klantvriendelijk. De communicatie verliep snel en goed en het probleem was binnen een mum van tijd opgelost. Kortom; ik kan Nastronic aan iedereen aanbevelen!
  • Review door Fidanque-Murphy, Den Haag
    Beoordeeld op 2 okt 2022
    Keukenapparatuur plaatsen: 1 device
    Nasser is een vriendelijke persoon is op tijd, werkt correct en netjes. Tegen een goeie prijs. ( Aanleggen van een kookgroep In bedrijf stellen van de inductie kookplaat ) Ik zal hem zeker adviseren. Caroll Fidanque-Murphy
  • Review door Sies, Rotterdam
    Beoordeeld op 24 sep 2022
    Keukenapparatuur plaatsen: 1 device
    Zeer tevreden over de klus (gasfornuis vervangen door inductieplaat). Snelle en duidelijke communicatie, super uitgevoerd tegen goede prijs.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Leiden
    Beoordeeld op 20 sep 2022
    Object ophangen: 2 objecten
    Aardig en vriendelijke man. De klusjes zoals een plafondventilator en een wandplank opgehangen goed en netjes gedaan. Erg blij mee.