Nastronic

Nastronic beoordelingen (399)

• Review door Chantal, Zoetermeer
    Beoordeeld op 15 jan 2023
    Keukenapparatuur plaatsen: 1 device
    Snelle reactie, duidelijke informatie en terugkoppeling. Snel en goed gewerkt. Blij met eindreslutaat
  • Review door Esmeralda, Sommelsdijk
    Beoordeeld op 14 jan 2023
    Keukenapparatuur plaatsen: 1 device
    Neemt snel contact op om de klus te klaren en het resultaat is super! Ik kan weer lekker koken. Complimenten voor de snelheid ook!
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Spijkenisse
    Beoordeeld op 7 jan 2023
    Keukenapparatuur plaatsen: 1 device
    Onze inductieplaat moest snel worden aangesloten. Nastronic kon binnen een paar dagen komen. Hij heeft goed meegedacht over de klus en keurig uitgevoerd. We zijn er enorm blij mee!
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Oostvoorne
    Beoordeeld op 26 dec 2022
    Keukenapparatuur plaatsen: 1 device
    Nastronic was iets verlaat ivm storing andere klus, maar dit ruim van te voren gecommuniceerd. Onze klus, installatie inductie en aansluiting op kookgroep, zeer goed en netjes uitgevoerd. Wat hierbij hielp was dat Nastronic ter voorbereiding van de klus om foto’s heeft gevraagd van oa meterkast en ruimte onder keuken om zo de werkzaamheden en prijs te kunnen bepalen. Erg professioneel. Bedankt!
    (Bewerkt op 27 dec 2022)
  • Review door Jacky, Schiedam
    Beoordeeld op 23 dec 2022
    Keukenapparatuur plaatsen: 1 device
    Goede professionele monteur, die duidelijke afspraken maakt en zich daar ook aan houdt. Zeker aan te bevelen!
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Zoetermeer
    Beoordeeld op 21 dec 2022
    Keukenapparatuur plaatsen: 1 device
    Snel contact gelegden de plaatsing is ook snel verlopen. Ging vakkundig te werk en vroeg de juiste dingen. Zodat de installatie soepel is verlopen can onze inductiekookplaat.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Bergschenhoek
    Beoordeeld op 14 nov 2022
    Keukenapparatuur plaatsen: 1 device
    Zeer snel, netjes en kundig opgelost! Aanrader!
  • Review door Dennis, Loenen aan de Vecht
    Beoordeeld op 12 nov 2022
    Keukenapparatuur plaatsen: 1 device
    Aardig en levert goed werk, erg goede ervaringen mee gehad.
  • Review door Martijn, Rijswijk
    Beoordeeld op 12 nov 2022
    Groepenkast installeren of vervangen: Extra groep installeren
    Prettige, vriendelijke, flexibele en kundige vakman. Heeft bij ons een extra groep aangelegd voor een inductiekookplaat en deze tevens voor ons aangesloten.