Nastronic

Nastronic beoordelingen (399)

• Review door Lieke, Voorschoten
    Beoordeeld op 23 feb 2023
    Keukenapparatuur plaatsen: 1 device
    Heel blij met de service. Nasser is super vriendelijk, behulpzaam en een vakman. Toen bleek dat er geen elektriciteitskabel bij onze nieuwe oven geleverd was maakte Nasser er binnen notime zelf eentje. Hij heeft ons geholpen tot dat de oven in positie en geïnstalleerd was. Veel dank!
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Wassenaar
    Beoordeeld op 21 feb 2023
    Keukenapparatuur plaatsen: 1 device
    De inductieplaat installatie is erg netjes uitgevoerd... meterkast, leiding netjes gelegd volgens mijn instructies. Het marmer van het aanrechtblad maakte alleen heel veel stof... dus keuken afdekken! Verder had ik graag de gasleiding afgedopt gehad, maar dat moet blijkbaar een loodgieter doen.
  • Review door marloes, Leiden
    Beoordeeld op 19 feb 2023
    Keukenapparatuur plaatsen: 1 device
    We hadden per direct een vakman nodig , hij was flexibel, op tijd , vriendelijk en had t zo voor elkaar . Goede ervaring
  • Review door Peter Venema , Delft
    Beoordeeld op 17 feb 2023
    Keukenapparatuur plaatsen: 1 device
    Prima werk geleverd, vriendelijk en houdt zich aan gemaakte afspraken.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Nieuwendijk
    Beoordeeld op 13 feb 2023
    Keukenapparatuur plaatsen: 1 device
    Perfect! Makkelijk goed en snel contact en de klus helemaal goed uitgevoerd. Vriendelijk, enthousiast en denkt mee. Aanrader voor je klus!
    (Bewerkt op 2 feb 2025)
  • Review door Tine, Roelofarendsveen
    Beoordeeld op 6 feb 2023
    Keukenapparatuur plaatsen: 1 device
    Super vriendelijke jongen man. Keurig op tijd en prima werk afgeleverd. Een aanrader voor iedereen.
  • Review door Nicky, Utrecht
    Beoordeeld op 3 feb 2023
    Inductieplaat plaatsen keuken
    Super vriendelijk, snelle reactie op mijn vragen, flexibel en heel duidelijk wat hij precies ging doen en wat de kosten waren. Hij was snel klaar en het ziet er top uit. Dankjewel!