Montagebedrijf R. Hoogendoorn

Montagebedrijf R. Hoogendoorn beoordelingen (218)

• Review door Esther, Den Haag
    Beoordeeld op 7 aug 2013
    Keuken demonteren en monteren
    Goede en plezierige snelle service! Vriendelijke mannen die snel en acuraat werken.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Voorburg
    Beoordeeld op 17 jul 2013
    voorbereiden nieuwe keuken
    Rob heeft een oude keuken verwijderd, tegels verwijderd, laten stucen, nieuw groepenkast geplaatst, leidingwerk aangepast, weer opnieuw getegeld, et cetera Rob bekijkt de situatie vanuit een postief perspectief en zoekt naar oplossingen. Dat is echt fijn, want een verbouwing geeft toch overlast. Enige minpuntje was de stof en gruis. De opening van de half open keuken had wellicht kunnen worden afgedekt. Maar het resultaat van zijn werk is uitstekend! Hij reageert snel op e-mails. Hij is ook goed uitgerust met gereedschap en onderdelen. Dat laatste is wel prettig bij onvoorziene omstandigheden. Ik kan hem zeker aanbevelen.
  • Review door E., Katwijk
    Beoordeeld op 16 jul 2013
    Voorbereiden + plaatsen IKEA keuken
    Rob is prettig in de omgang en een keiharde werker met verstand van zaken. Oude keuken eruit, nieuwe erin; het is allemaal supersnel en vakkundig gedaan. Echt boven verwachting. Ook elektra vernieuwd en uitgebreid. Bovendien heeft Rob op ons verzoek ook nog zonder probleem een klusje in de badkamer verricht. En alles voor een heel goede prijs. Wij zijn dik tevreden!
  • Review door Sander, Den Haag
    Beoordeeld op 24 jun 2013
    Voor- en natraject keukenplaatsing
    Een paar dagen voorafgaande aan het breekwerk is Rob eerst nog langsgekomen om de werkzaamheden definitief af te stemmen. Heel prettig: Rob komt met hele concrete adviezen en denkt mee om te komen tot de beste/meest efficiënte oplossing (bv mbt electra). Op de dag zelf was Rob prima (ruim) op tijd. Na het uitbreken van de keuken zelf kwamen er een paar onverwachte problemen boven water die extra tijd vroegen, maar zonder problemen en meerkosten werden aangepakt (leidingen lagen in beton gestort). Uiteindelijk was Rob mooi om 6 uur klaar. Al met al is de klus uitstekend afgewerkt. Ook de vakmensen die hij invloog (stucen muur en beton frezen/boren) hebben prima werk geleverd.
  • Review door Janny, Rotterdam
    Beoordeeld op 4 jun 2013
    Nieuw werkblad plaatsen
    Montagebedrijf R.Hoogendoorn gebeld en een afspraak gemaakt. Hij stelde zich voor Rob en bekeek alles ja geen probleem datum afgesproken Rob werkt keurig.en een zeer goede en betrouwbare vakman.
  • Review door Maarten, Den Haag
    Beoordeeld op 23 feb 2013
    Ikea keuken plaatsen
    Rob heeft me eind vorig jaar uit de brand geholpen. Ik had een Ikea keuken besteld en mijn keuken er reeds uitgesloopt... Een week voordat ik een kerstdiner moest geven voor 12 man. Rob heeft de klus in sneltreinvaart geklaard en het resultaat is geweldig. Nieuwe elektrische groepen, stucken, kabels trekken, allemaal mooi voor elkaar. Vooral Rob's bereidheid mee te denken aan win-win oplossingen waardeer ik. Enne... Het was een topkerstdiner.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Rijswijk
    Beoordeeld op 6 feb 2013
  • Review door Alfred, Barendrecht
    Beoordeeld op 28 jan 2013
    Keuken plaatsen
    Ja, ze bestaan nog; de echte Hollandse vakman die doet wat hij beloofd! Mooi werk verricht , alles volgens afspraak en op tijd. Daarbij een eerlijke prijs en een fijne vent in omgang.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Den Haag
    Beoordeeld op 14 jan 2013