Montagebedrijf R. Hoogendoorn

Montagebedrijf R. Hoogendoorn beoordelingen (218)

• Review door Dafne, Hoogvliet Rotterdam
    Beoordeeld op 5 feb 2011
    Keuken plaatsen
    Rob is eerst komen kijken en het voorwerk is door een ander niet goed gedaan. Hij heeft hier en daar kleine wijzigingen aangebracht. Daarnaast heeft hij meteen een vensterbank en afzuigkap voor me geplaatst wat niet in de opdracht stond. Dus ik ben erg tevreden dat er mee is gedacht en dat meerwerk geen probleem was. Het werk is op korte termijn uitgevoerd en de keuken is netjes geplaatst. Rob is zeker een aanrader!
  • Review door bert, Rotterdam
    Beoordeeld op 25 nov 2010
    leidingen aanpassen
    eindelijk een vakman die zijn afspraken nakomt. keurig werk geleverd.
  • Review door E., Rotterdam
    Beoordeeld op 12 nov 2010
    Dhr. WIBO75
    Rob is een goede technisch onderbouwde vakman, snel en efficient met oog voor detail.
  • Review door Erik, Den Haag
    Beoordeeld op 11 nov 2010
    Ikea keuken installeren
    Uitstekende vakman. Rob is eerst een keertje komen kijken, zodat hij een realistische inschatting van de benodigde tijd kon geven. Dacht goed mee met ons, kwam met (terechte) verbetervoorstellen en heeft goed werk verricht, inclusief stukje nazorg. Betrouwbaar en kwam afspraken goed na. Al met al aan te bevelen!
  • Review door Dennis, Rotterdam
    Beoordeeld op 30 okt 2010
    Keuken plaatsen incl. leidingen aanleggen
    Rob heeft uitstekend werk verricht! Binnen een zeer korte periode konden wij al gebruik maken van de keuken. Wij hebben onze wensen kenbaar gemaakt en Rob gaf aan wat er allemaal mogelijk was. We zijn erg blij met hem en natuurlijk het resultaat!
  • Review door Maartje, Amsterdam
    Beoordeeld op 26 okt 2010
    werkblad, water, gas, electra
    Een serieuze 10 waard. Ge-wel-dig! Hele prettige communicatie. Afspraak kwam makkelijk tot stand. Mijn keuken ziet er nu helemaal netjes uit. 't Is nog niet klaar in m'n huis, ik zal zeker Rob weer vragen als ik weer duidelijke plannen heb. Het komt allemaal professioneel over. Rob werkt doortastend zonder gehaast over te komen. Ondertussen gaf hij tips. Rob heeft veel ervaring en dat merk je aan zijn opmerkingen.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Reeuwijk
    Beoordeeld op 16 jul 2010
    Ikea keuken plaatsen
    Deze vakaman is in 1 woord geweldig we hebben tegenslag na tegenslag gehad maar Rob bleef er rustig onder en loste het voor je op. Ik kan deze man echt iedereen aan raden. Vergeet de rest neem deze man. Hij is zelf een paar dagen langer geblijven om ander klusjes voor ons op te lossen. Rob je bent een topper! Als ik helemaal klaar ben bel ik je nog een keer voor de luchtballon ;-)
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Uithoorn
    Beoordeeld op 5 jul 2010
    Keukenblok plaatsen en apparatuur aansluiten
    Rob is een prima vakman. Denkt mee en geeft suggesties. Werk is netjes gedaan en bij een volgende klus zal ik Rob zeker weer contacten.